כ ורוניקה - החיפוש הסתיים (לבנתיים) - דף 7 - סקס אדיר

ורוניקה - החיפוש הסתיים (לבנתיים)

61
ביקרתי את החתולה השחקנית.
בהחלט מסובבת ראשים! ונותנת את מלוא ה-SHOW. בדירה מוסיקה נעימה נרות דולקים ובחורה כוסית בלנז'רי סקסי שיודעת לנענע את הגוף שלה.

אכן המציצה לא הטובה ביותר שקיבלתי אך גם לא גרועה.
חזה חמוד וסקסי ותחת אלוהי!

נותנת הרגשה טובה ומשחקת לכל אורך הדרך במינון הנכון (ברור שזה משחק אבל הוא לא מוגזם כמו אצל אלינה) והתקתוק ממנה והלאה.

את הפלולה הסתירה בפלסטר בטענה שנחתכה במקלחת...

אני נהניתי ויש מצב שאחזור
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

62
ביקרתי היום אצל ורוניקה פותחת את הדלת עם הלנג'רי בתמונות.
מגיעה אלינו מסנט פרטסבורג -מטר 180 על עקבים של בלונד עם רגליים ארוכות גוף בלי טיפת שומן, ופסי שיזוף של חוטיני מינימליסטי בחסות החופים של בת ים.
פראנצ' מוקפד בציפורניים, ולק אדום בכפות הרגליים, כפות רגליים קטנות ומתוקות שניתן ומומלץ לאכול.

אני הרגשתי כמו אוליגרך למצא לעצמו ילדות בלונדינת מלאת שמחת חיים ותאווה לזיין.
אחרי מקלחת אני והיא התחלנו בריקוד לשיר רוסי שהיא אהבה ושמה בלופ כל המפגש, כשאנחנו מתחכחים אחד בשני, התחת שלה כל כך אלוהי שפשוט הורדתי לה את התחתון במטבח כאשר היא על עקבים ועם לנג'רי ואכלתי לה את התחת כמו ילד שמן שאוכל גלידה, כמו כן אכלתי לה את הכוס למנגינות השיר הרוסי האהוב עליה היה כיף ויש לה טעם של צמר גפן מתוק מהכוס וקשת בענן מהתחת מומלץ לאכול בצורה לא מופרזת.

אחרי זה נשכבתי על המיטה היא אמרה לי שאני בן אדם שיודע להעריך יופי ושאלה את דעתי על פסי השיזוף שלה, לא אשקר מחזה מרהיב. החזה שלה טופלס שזוף כולו בלי פסי שיזוף בכלל והפטמות שלה קטנות ורודות וחצופות שהיא אוהבת שצובטים אותם קלות בזמן סקס. המנוש עם פס שיער מוקפד וישר לטעמי לאוהבי הרזות עם תחת אלוהי היא אחת הכוסיות היותר יפות שיצא לי לזיין במסגרת הפורום, והתאגיד הבת ימי. סיפרה על מקרה גבורה שהיא ברחה מגרוניזי בחוף היה שהבטיח לחטוף אותה אליו הביתה לטביליסי.

כל המפגש מלווה באנרגיות טובות מוסיקה מבטים חודרים וחיוכים, המציצה שלה טובה מכניסה אותו עד הסוף וניתן לשלוט בקצב עם יד על הראש יש לה מוסר עבודה סוביטי והיא תתן עבודה על לשביעות הרצון המלאה של הלקוח. הטכניקה לא מושלמת אבל היא כל כך כוסית ונותנת הצגה כל כך טובה שזה מפצה על הטכניקה.

בזיון בדוגי ניתן לתפוס את הקוקו שלה ולמשוך קלות עם רפרוף קל על פי הטבעת, אך אסור לחדור שם מאחור גם לא עם האגודל היא אמרה שהיא מגיעה ממקום תרבותי ששם זה לא מקובל.

הכוס שלה צר חם ונעים, וניתן לגמור על בפה על הפנים וכנראה גם על פטמות הורודות.

נשארת עוד שבועיים שלוש אין תאריך לטיסה חזור, סיבוב שני שלה בארץ כאמור הסיבוב האחרון היה בפברואר.

הדירה קטנה אך נקייה בסטדרט הבת ימי, היא שיפרה אותה עם סט של נירות ריחניים שהיא הביאה ומדליקה לכל לקוח חשוב לה האווירה והנקיון בדירה וזה מורגש, כמו כן היא התקלחה אחרי שזה פלוס חשוב.

אני מאוד נהנתי אם הכיס ירשה, הכוס שלה ואני עוד נתראה.

ורוניקה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11188

65
אז ככה, אחרי כל הסופרלטיבים מאוד הסתקרנתי. היום הצלחתי לדגום את ורוניקה (בת 22). כל התיאורים לעיל נכונים ומדויקים. כוסית על, שזופה, עינים כחולות מהממות, שירותית, מציצה טובה. הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה משחק היתר וחוסר היכולת לדבר , להתחבר... משהו לא ככ אותנטי בסטריפטיז...
שלא אובן לא נכון - הסיכום הוא המלצה חמה ביותר!!! אבל לי אישית משהו קצת הפריע.

66

טוב, כולכם יודעים שאני מנסה ללכת פחות, ולא להתמכר, פחות או יותר אני שולט על זה, אבל עדיין זה מסוכן.
אחרי קצת יותר משבועיים, שלא ראיתי פיטמה אפילו בטעות, הייתי נקי, סתם התחשק לי לראות מה קורה בפורום.

והיום הזה היה מלא בברקסים, לכן הוא יום מוזר מבחינתי, כאילו אלוהים בעצמו שם לי רגליים, אתמול ו3 פעמים היום.
אבל מלוכלך שכמוני, הולך, חוטא, ואז מתנצל.
*נאנח*

ובכן:
לפחות, ממתי שהתחלתי ללכת לנערות, אני לא טורח בכלל להסתכל על פורנו יותר, זה אפילו מחליא אותי.
כי פורנו והדבר האמיתי זה כמו... ראבק, אין לי דוגמא משעשעת ומתחכמת, אבל פורנו זה אחיזת עיניים מלאכותית, עדיף להתרחק.

אבל!!!

לפני שבוע נכנסתי(טעות!!) לפורום, וקלטתי את הדיווח על לליטה, ראבק, רוני משעשע כתמיד, אבל התמונות, התמונות!!!!! עוררו אותי מרבצי.(בתכלס, אין כמו להתנזר ממין, זה הופך אותך לאדם טוב יותר, אותי בכל אופן.)

אז אתמול היא לא עבדה, הטלפון מנותק.
אגב היא שייכת לתאגיד המשני(ה54), ההוא שעושה הרבה שטיקים וטריקים, ששם לכם בתמונה מישהי פצצה, ואתם מגיעים ומקבלים מישהי אחרי הפצצה.
ומנוהל על ידי פקידה פסיכופטית, שמקבלת קריזות, ומנתקת.
אייך החברים פה סובלים אותם, זה רק בגלל החרמנות הבוגדנית.

טוב, אחרי התלבטויות, והתיעצויות, החלטתי ללכת.
אתמול הגעתי לבת ים, אחרי שהתכחשתי למוסר הפנימי שצעק לי:" אל תלך! בבקשה אל תלך! זה סתם, אין בזה כלום!"
אמרתי:"צודק, הקול המוסרי באמת צודק. אבל אנסה את זה שוב פעם... אולי אחרי 10 פעמים, זה יהיה אחרת."
Wacko

התנעתי הרכב, והתגלגלתי לבת ים.
וכשאני שם, התקשרתי, הקו לא זמין.

חיפשתי עוד מודעות של התאגיד המשני, וברובם ענתה המזכירה, עד שענתה לי הפקידה, במספר של ורוניקה22 (בחורה חדשה, יש פוטנציאל, אבל אחרי ריפרוף חוזר, היא ירדה פלאים בסולם הדגימות)וביקשתי את לליטה, אמרה שאין והציעה לי את ורוניקה22.

החלטתי לחכות עד מחר, ולכבוש את היצר.
מוחא כפייה

והנה היום, תוך כדי עבודה, הצד האפל שבי התעורר, והתחלתי לדמיין אייך זה יהיה.
כמובן שהכל חרטא, אבל יצר החרמנות חזק, וצריך או לבעוט אותו לבפנים, או לזרום איתו.
אז נעלתי את עצמי איתו, וזרמתי.

התקשרתי ב3 וחצי, הדכאונית העצבנית אמרה ב6 וחצי.
הגעתי ב6, וביקשתי כתובת הפנתה אותי לטיילת, מצאתי חניה, והמתנתי בטיפה התרגשות.
(מלא פצצות רוסיות בבת ים, שרק הגבירו את יצר החרמנות!)

קצת לפני 6 ו 30, התקשרתי, אמרתי שזה אני, גוסט, ומה קורה שם.
אמרה שתחזור אלי... חזרה ואמרה שהלקוח שילם על עוד שעה.

(מנוול!!כועס, אבל בדיעבד, מודה לבחור ולדכאונית Embarrassed)

אבל החלטתי להמתין, כי היא הציעה לי 2 חלופות חלשות במיוחד, אלבינה ואזיזה, ממש ממש לא הטעם שלי, וניראות כמו נפילה, או משהו שרק חסרי סטנדרטים יקחו.
חיכיתי 37 דקות, והתקשרתי לברר האם הכל בסדר, ומתי אייך כמה ולמה בקשר לליטה, ודכאונית התחילה לצעוק עלי, שהיא לא פנויה, וכל התורים חולקו.
ואמרתי לה, מה חולקו??!
אני ממתין לה מ3 וחצי@#@!!!1
אמרה שהיו לי 10 דקות לבחור, ועכשיו, היא לא פנויה היום.

המליצה לי על ורוניקה 22, אמרתי אבדוק, לא בדקתי כי כבר בדקתי אתמול, עושה רושם טוב, אבל לא רציתי לקחת סיכון.
החלטתי לוותר.

ריפרתי במודעות, הגעתי למודעה של קרינה סקסית (http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11475), שייכת לתאגיד ה52, בכל מקרה, קבעתי, הגעתי.
היא רוסיה עם מראה יפניסיני, גוף פצצה,(החזה נפול) קיבלה אותי בחיוכים ועיניים בוהקות, ואם זה סימן טוב, אז תשכחו מזה, הכל היה הצגה ענקית, נפילה קלאסית וכמעט כואבת.
גרמה לי להרגיש טוב, חיוכים, מנומסת, סגרה עלי את המלכודת.
התקלחתי יצאתי, אנחנו מתגפפים, ומנשק אותה, היא מתחרמנת עלי, אני מגיע לבטן התחתונה, בסשן של נשיקות, פתאום:
"לא לא שם, לא"
הרבנית מבני ברק משחקת אותה!!

אני מנסה לתקשר, והיא עונה לי ברוסית, הביאה מתרגם, ושאלתי למה לא לנשק אותך כל הגוף, אמרה שהאור מפריע לה.
ולא מבין למה, גוף מדהים, חזה קצת נפול.
אבל משהו בה הביא לי את הסעיף, שאלתי אם את רוצה שאלך, היא עונה ברוסית כאילו אני מבין, בכדי למשוך זמן, ולחפף אותי.
ניסיתי להבין ולענות בצורה רצינית, פעמיים שלושה, ואז אמרתי :"בסדר, אני הולך."
עשתה פרצוף חצי מבסוט, קמה, והתלבשה.
התקשרתי לתאגיד הרציני, ה052, והסברתי לפקידה הנורמלית, שהיא תמיד אבל תמיד אדיבה סבלנית, ועונה בצורה אכפתית, ומהירת קליטה, את הסיטואציה שנקלעתי אליה, תוך שניה התקשרה אליה.
דיברה איתה 25 שניות, ואמרה לי היא תחזיר לך את כל הכסף, וזה אכן קרה.(כל ה500!)
ואז היא שלחה אותי לרחוב בירת הנצח, לוורניקה 19... אחחח וורניקה... אחח

הסיבה שאני אומר אחח, כי בהתחלה, כשהיא התחילה לעבוד, היא הייתה תפוסה ליומיים קדימה, ניסיתי כמה פעמים, ובסוף ויתרתי.
היה עומס מטורף.

אז היום הפקידה נתנה לי אותה, באופן אקסקלוסיבי, כפיצוי על מה שעברתי עם קרינה, שאני חושב שהיא לא צריכה לעבוד בזנות, והיא לא יציבה בראש, או נחשית אחושלוקי.
פשוט לא מתאימה בכלל או שהיא נוכלת מספר אחת.
תיזהרו, היא נפילה.

טוב, בלי להאריך בדברים, ורוניקה 19, היא כל מה שאמרו עליה.
1 יפיפיה!
2 מדהימה.
3 גוף מדהים, במיוחד הטוסיק, אחחח איזו יצירת אומנות!
4 השירות, אחח השירות, תענוג!!!
5 ובקיצור....היא מדהימה, מדהימה!

עשתה לי סטריפטיז מגניב, היא ממש דוגמנית רוסית קלאסית, קירבה אלי את הישבן המטורף שלה, והמנוע נפרש למול עיני, החדרתי אצבע בעדינות, ופוף!!!
כל היום הזה, נשכח בשניה, והיצר התחיל לטוס.
לא אספר הכל, אבל היא אוהבת את המקצוע!
שירות על!
יש גמירה בפה, עם יניקה וסחיטה, עד הגרם האחרון, אחחח, זה היה משהו אחר.

נישקתי אותה מהברכיים עד למצח, בכל הגוף, כמה פעמים, כשהיא מבסוטית לפנים.
התנשקנו כמה פעמים, אבל אני עדיין ביישן קצת בקטע, וברגע שסיימנו, לא העזתי שוב, למרות שהיא הציעה לי את זה.

בקיצור:
היא מדהימה, לב ענק, ושירות מהמעלה הראשונה.
שמתי 500 על שירות נפלא, ו2 מספרים.

ורוניקה 19 האגדתית!

נ.ב
לא לאחד בבקשה את הדיוןנושא החדש, זה נושא בפני עצמו, לא לאחד, בבקשה.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

69
אכלתי בייגלה קר
נתחיל מהלוגיסטיקה: זוועה
ורוניקה משתכנת בדירה המחולקת במעבר ישי, והפקידה החפשנית עם הקול הסקסי מפנה לירושלים: בעייתי ביותר מבחינת חניה. לא רק שקשה למצוא, קשה לחפש כי הרחוב צר ועוברים בו אוטובוסים. לאחר הליכה של דקות ספורות מגיעים לדירה. דיסקרטיות גרועה: בפתח הבניין יש מספרה והנשים יושבות בחוץ, מפטפטות ומתצפתות. חוץ מזה הדירה בקומה 2, כך שלי קרה (ולא בפעם הראשונה) שנתקלתי בשכן שירד.
בדירה עצמה הקירות דקים, ושומעים את השכנים (ומן הסתם הם שומעים את ורוניקה כי היא צועקת וצוחקת בקולי קולות...). המקלחת נוראית: יש סתימה וסירחון של ביוב. יותר נכון לקרוא לזה שלולית ג'יפה.
ורוניקה: נאה. שווה. כוסית. גבוהה, שזופה, חזה קטן-בינוני עם פטמות ורודות ויפות. מתנשקת, מציצה ללא חציצה, צורכת חלבונים של גברים.
גם לי היא פתחה את הביקור עם מופע סטריפטיז, שאכן מעט מלאכותי ומכני. יחד עם זאת היא כוסית... וצחקקתי כשנזכרתי בדיווחים על זה...
בשלב מתקדם של המופע שלה הצטרפתי. נצמדתי אליה והתחלנו להתחרמן. ורוניקה לא מתמסרת בנשיקות. המשכנו למיטה, תוך כדי שאני מתחרמן איתה ומביט בעיניה היפות, ואוחז בה ברכות.
מציצה שיננית וידנית (חבל, כי יש לה שפתיים יפות וחושניות), וסיפקתי לה מנת חלבון איכותית.
האמת שהעיסוי שלה היה לא רע. התחלפנו, עיסיתי את גופה החטוב והדקיק בצבע ברונזה, והמשכנו לסיבוב שני.
כאן המקום לציין: ורוניקה השאירה פס שערות בפות, עם זיפים מסביבו. לאחר שהיא מצצה שוב הקונדום הולבש, ועברנו לדוגי. כוסית, אבל לא מטופחת: יש לה שערות תחת... חוץ מזה השומה המדוברת באזור הרגיש לא בלטה - אולי בגלל שיש לה שם גם פצעים. המשכנו בדוגי (כאמור: הבחורה קולנית, אז תוך כדי אני חושש שהשכן שראה אותי עולה עוד יתלונן...), עד ששמתי לב לריח לא טוב ובשלב מסוים היא שוב מצצה. החשק שלי ירד מעט, אבל ורוניקה הכוסית לא ויתרה: עלתה עליי לרכיבה. פראית! בחיים לא רכבו עליי בפראות שכזאת (התרשמתי שהיא חובבת סאדו קל).
הגענו לצלצול הלא גואל שמתריע על 50 דקות, הבנתי שגמירה נוספת לא תגיע - ונכנסתי לשלולית הג'יפה.
גזר הדין:
ניכר בה בוורוניקה שהיא היתה נערה טהורה ותמה (אכילס, מה עשית יא אכילס...)
אבל היא כבר לא. השחיקה שלה כבר נראית, בין היתר בהזנחה (יש לה גם פצעון לא קטן במצח). בהתחשב במיקום ובציפיות... זה לא שווה את המחיר
היא עוזבת בעוד שבועיים - שלדעתי אין הצדקה לשלם במהלכם 500.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”