אין חדש. תודה על הדיווח.
הירקון 206 -צליל (איחוד)
3חבל על הכסף
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
הירקון 206 -צליל (איחוד)
4במכון שפעם היה טרופיקנה יש מכון מסאגים עם מבחר בנות לא רע
המחיר הסטנדרטי הוא 200 עם בחורות שלא יודעות לעשות מסאג אבל כוסיות ומקבלים קצת ליטופים ומשחקים ועבודת יד 200
המקום הגיע לפני חודש לשיא של 4-5 בנות במשמרת
החדשות היא מיכאלה כוסית ישראלית סקסית, שחומה, צעירה, ציצי טבעי, נעלי עקב לא נגמרות, כוסית כוסית.
אבל יש לה תמחור משלה -300 ולטענתה מספיקים לה 3-4 לקוחות במשמרת.
בהנחה שהמקום לוקח 100 והיא 200 אז אפשר להבין אותה ..עושה 200 על לקוח לעומת 50 של בחורה בפיפ..
נעזור לכם להחליט האם היא שווה..
לא עושה בודי
לא נותנת להתקרב לדגדגן ולאיזורים אינטימיים או ממש לנשק לה ממש לעומק וארוכות את הציצי השווה
אבל חולת שליטה ופנטזיות סאדו קלות
כלומר אם אתם בקטע של משחקי עקבים וכאב קל או יותר היא זורמת.
אז מי שאוהב מלכות יכול לעשות איתה בלאגן קטן
סהכ 20-25 דקות
האם נחזור??
300 שקל זה המון המון ולא להיט לתת לבחורה כזו בלי קל ובלי בודי אמיתי
נחמדה לחד פעמי וגם זה מוגזם
התמחור שלה מתאים לבעלי הון שלא חושבים על הכסף ולא ללקוח הממוצע ולכן מפסידה הרבה לדחות שלא חוזרים
שכל אחד יעשה את החשבון שלו
הירקון 206 -צליל (איחוד)
5כוסית
לוק קצת ערסי אבל סקסית.
רזה גבוהה חזה קטן עד בינוני זקוף וקפיצי
מסאז לא מושקע.
ישבן קטן ומגניב.
דורשת למציצה תוספת 300 שקל
הצלחתי להוריד אותה ל200
מה שהכי הפריע לי זה שהיא מפחדת שתגמור עלייה ובשנייה שאתה גומר היא זזה וממש בורחת ולא ממשיכה.. ומשאירה אותך לסחוט אותו בעצמך.
בקיצור 500 שקל לליטוף בגב ומציצה מפרגית צעירה שבורחת בזמן הגמירה.
לא להיט.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
הירקון 206 -צליל (איחוד)
7אל תכנסו איתה זאת מחפשת לעקוץ
למה מה קרה 300 שקל ועוד תוספות
על כל מיני דברים.
היא כנראה עובדת על פראיירים מספיק לה שניים שלושה מפגרים ביום
300 ועוד אקסטרות תעשה יותר מאלפיה על שלושה מטומטמים.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
הירקון 206 -צליל (איחוד)
8הייתי אצל מיכאלה לפני כשלוש שעות,היה מעולה פנים יפות וגוף מדהים אחד היפות שראיתי בתחום העיסוי,היה עיסוי והרפייה מעולים הייתי אצלה כ40-50 דק כי לוקח לי זמן לגמור,הייתה לנו כימיה מטורפת,לפי דעתי שווה כול שקל,והיא בת 22 דרך אגב,
אז לסיכום היה מצויין!!!!
הירקון 206 -צליל (איחוד)
10כבר כתבתי עליה בעבר שעוד היתה מיכאלה מהרקון אז לא אחפור יותר מידי (אני כן חושב שמגיע לה שרשור משלה ולכן פתחתי)
מדובר בפצצה אמיתית שמעבר למראה שלה קצת התבגרה מאז שהותה בהרקון והבינה מהם דרישות השירות בתחום הזה. היא לוקחת 250 שקל ל 40 דקות שבתוכן אפשר לגמור פעמיים וזה הופך את הדיל למשתלם כלכלית.
היא לא נותנת לגעת למטה אבל לי זה לא מפריע כי היא באמת שווה והמחיר כדאי לפעמיים. שלא נדבר על זה שהיא בת 22 עם גוף פשוט הורס.
שווה ללכת לדעתי.
כנסו ליד 2 למודעות של 250 ש"ח בתל אביב ושם כל מי שמפרסם עם השם "מעסה פרטית" יוביל אתכם לצליל.
מדובר בפצצה אמיתית שמעבר למראה שלה קצת התבגרה מאז שהותה בהרקון והבינה מהם דרישות השירות בתחום הזה. היא לוקחת 250 שקל ל 40 דקות שבתוכן אפשר לגמור פעמיים וזה הופך את הדיל למשתלם כלכלית.
היא לא נותנת לגעת למטה אבל לי זה לא מפריע כי היא באמת שווה והמחיר כדאי לפעמיים. שלא נדבר על זה שהיא בת 22 עם גוף פשוט הורס.
שווה ללכת לדעתי.
כנסו ליד 2 למודעות של 250 ש"ח בתל אביב ושם כל מי שמפרסם עם השם "מעסה פרטית" יוביל אתכם לצליל.