כ נטליה מלכת הכפר שלי... - דף 4 - סקס אדיר

נטליה מלכת הכפר שלי...

31
אני מת לנסות אותה , מתפתה מאוד בגלל שאני אוהב מכוערות ביצועיסטיות שמכפות על המראה שלהם בסקס אדיר

אבל בחיים לא אשלם סכום כזה לזיון , אם ויקי מקרית אתא לוקחת 250 והיא נימפומנית חולת זין שמסוגלת לפרק אותך ולדקלם שייקספיר תוך כדי דוגי סטייל אין שום סיבה בעולם שאני אשלם יותר על כונפה

נטליה מלכת הכפר שלי...

33
טוב אז נפגשתי איתה , כי רציתי לסמן איקס על נימפומנית חולת זין כמו שנאמר כאן

אז הנה המסקנות :
נטליה ממש לא מכוערת , היא דווקא יפה בעיניי , סקסית מטורפת ובול הטעם שלי
קבעתי לאסוף אותה ב"הגיבורים" ויצאתי מהרכב לראות מי מתקרבת , כשהיא עברה את הכביש הלסת נשמטה לי ,כוסית ברמות עם לוק זנותי ביותר , נסענו וניגשנו ישר לאקשן , מציצה בסדר , לא גרון עמוק ולא נעליים ,לא גמירה בפה ולא אנאלי , שמעתי יותר "לא" מאשר שמעתי במשך כל חיי, אז אמנם היא נימפומנית אבל זה רק בגלל הכסף הרב ששופכים עליה , הבחורה היא הצגה אחת גדולה , מסתמסת עם הלקוח הבא בתור בזמן שמוצצת לי ומבקשת ממני להוריד אותה בתחנת הרכבת אל עבר הלקוח הבא , זונה בכל רמ"ח אבריה , כמו שכתוב בספר

שלא תטעו , היא פצצה ולדעתי היא אחת מהמשובחות ביותר שחוויתי ויודעת לשחק את המשחק עד הסוף , אבל לא שווה את המחיר ששילמתי , לא אחזור כי ויקי זולה ממנה בהרבה ואצל ויקי תקבל יותר , הרבה יותר.

נטליה מלכת הכפר שלי...

34
קודם כל אני מדווח חדש אז אבקש להתייחס בהתאם...
על ביצועיה של נטליה נכתב רבות ולכן לא ארחיב אך על המראה שלה אבקש לפרט.
נטליה לא צעירה אך היא רזה וחטובה כבת שלושים מקסימום.
את גילה האמיתי ניתן לראות עפ"י מראה הפנים. הרבה יותר מקומטת מאשר בגוף.
מי שמחפש את הז'אנר של צעירה רזה וחטובה היא בהחלט עונה על הקריטריונים (אם מצליחים להתעלם מהפנים).
קובעים איתה איסוף בתחנת אוטובוס ברחוב די הומה, היא מגיעה בלבוש זנותי משהו (מכנסים קצרצרים כשרק חצי ישבן מצליח להכנס פנימה) חולצה אדומה שאי אפשר לפספס ומיד מפנה לחדרי ארוח קרובים (שכחתי אבל היא בקשה ממני להביא קונדומים - סיפור בפני עצמו בכי . כלומר משקיעה 0 הוצאות - רק הכנסות נטו חיוך גדול ) .

החדרים עצמם יפים אך הכניסה והיציאה מהם הם הסיפור - כשיוצאים מהחדרים עומדים על הכביש בתקווה להשתלב ימינה לרמזור - כל מי שעומד ברמזור מביט בך ובמי שיושבת לידך ובשלט שמעל הראש שכתוב עליו "חדרי ארוח" . לאט לאט אתה רואה את החיוך שהולך וגדל על פני הנהגים האחרים ועוברי האורח. בקיצור לא נעים... Dead

דבר נוסף הקשור לקונדומים שהזכרתי לעיל , היא כמובן אספה את שארית הקונדומים שהבאתי לחדר (ואין לי בעיה עם זה) אך לצערי שכחתי את הקופסא בתא הכפפות , למזלי נזכרתי בזמן להשליך אותם לפח , אני לא מסוגל לחשוב מה היה קורה אם בבדיקת רשיונות אקראית ע"י שוטר כשכל המשפחה באוטו היתה מתגלה הקופסה ואיזה חקירת שב"כ עם טלטולים היתי עובר אח"כ כועס

נטליה מלכת הכפר שלי...

37
היתרון היחיד שלה זה האווירה הנמפומנית והשרות שלה.
היא לא חטובה היא רזה, הפנים שלה לא משהו, גם התחת שלא נדבר על הפנים ועם חזה מבאס (שקיות שוקו).
אני העברתי איתה 3 (!!) שעות של סקס ללא הפסקה וללא גבולות בביקור הקודם שלה. יצאתי סמרטוט מכובס. אני זוכר שטרפתי 2 נתחים יפים של אנטריקוט אחריה, פיפי ולישון

בלי שירות ועם פרצוף חמוץ (ןמכוער) לא שווה לדעתי אפילו 400
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”