כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - דף 10 - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

91
היום ביקרתי בדירות בבית שיאים למי שמכיר , כניסה לבניין כמו מבצע צבאי ,
מקום מאוד דיסקרטי ברמה הכי גבוהה שיש
מגיע במעלית לדירה המדוברת והופ נפתחת הדלת .
מרגו עומדת שם בשיא תפארתה ושדייה קוראים לי להיכנס ישר הבנתי שאני והחבר עומדים מול מציאה חסרת תקדים במדבר היבש של הבחורות בב''ש
סגרנו מחיר מתפשט ברגע שהיא הפנתה גב נתתי כיף ? לחבר הקטן ויאללה לעבודה
מציצה מקונדמת ומפנקת (כן יש דבר כזה !) ליקוקי ביצים
והבחור עומד דום
הופך אותה על הגב ואין אי אפשר להישאר בפנים מול החזה מחזה (חובב שדיים ענקיים) , עושה לי פרצוף מתענג והופ הבחור מסיים משמרת א' על שני ההרים שמולו
משם ניגוב ושאיבה והבחור מתקשה כאילו עכשיו זיקפת בוקר
דוגי אלוהי , אח''כ תנוחה אחורית כמה קפיצות ואז לפי בקשה הורידה את הקונדום ועברתי לזיון שדיים בלתי נשכח עם הגניחות והמבטים הסוטים גמירה על כל איזור הצוואר

לסיכום:
עובדת בב''ש פעם פעמיים בשבוע כל יום בחורות מתחלפות בין השעות 10:00 ל 22:00
מרגו לחובבי החזה הגדול והפינוק לא מתקתקת
מחיר: גבוה ! אבל זה האיזור אז משלמים ... לצערי כמו שוק הדירות שהביקוש גבוה הן מרשות לעצמן :( 450 ל 2 מספרים או 45 דק' , 500 שעה , 350 מס' 1 לחצי שעה )
זיון : 8
שדיים : 10
תחת: 6
פינוק: 7

חריגים : אם יש לכם את הכסף עושה הכל לפי הדיבור איתה
טלפון בפרטי , לא עונות לגל אחד רק כשמוסר את מס' הלקוח החדש לקוח ישן שכבר היה ... אמרתי בהצחלה דיסקרטיות ברמה צבאית יחחחחחחחחחח

92
דגמתי אתמול את הבחורה מהקטגוריה מפגשים אצלי הנמצאת באתר תחת המודעה יפיפייה בת 29..הגעתי לדירה שנמצאת במרכז גילת, נאמר שהדירה ממוקמת באיזור שנראה כמו הגטו והכניסה ממש מגעילה, נכנסתי למקום הייתה שם בחורה שלפי הבנתי עובדת שם בימי שני וחמישי, סה"כ נראית סביר פלוס חזה בינוני עומד, בגוף מלאה אך לא שמנה פנים סבירות. ביקשה 250 שקלים עבור חצי שעה של פינוק מלא. העברנו כספים והתחלנו במלאכה.. זה התחיל במסאז קל שמזכיר יותר ליטופים קלים על הגוף לאחר מכן הסתובבתי והחלה לרדת לי בלי קונדום ויש לומר שהבחורה יודעת את העבודה אחת המציצות הטובות שהיו לי, לאחר מכן עברנו לסקס כמה תנוחות אני מעליה היא מעלי וסיימנו בדוגי, כל החבילה לקחה כ20 דקות והייתי בחוץ.

לסיכום לפורקן מהיר היא אחלה ועושה את העבודה וגם מתמסרת ולא מעירה על כל דבר שאסור מבחינתה.
מראה חיצוני 7
סקס 8

לגבי המודעה שגם נמצאת באתר תחת השם "סקסית מטריפה בבאר שבע" מדובר בבחורה מגעילה תתרחקו כל עוד אתם יכולים נתנה לי לחכות חצי שעה בחוץ וכשנכנסתי התייחסה מגעיל וגם נראית רע עד שהחלטתי שאני לא מעוניין וחתכתי.

94
לגבי המספר של ספיר מהדירה בגאולים דיברתי עמה בוואטאפ מישהי אחרת ענתה באותו מספר, מכוונת השלום לבניין הגבוהה שלחה תמונות אחרות בכלל לא התמונות של ספיר עם הגינס הכחול והחולצה הכחולה.

מגיע למקום היא טוענת שהיא רעבה שלא אכלה אמרה שאם אפשר לחכות 5 דקות שבסופו התברר שהיה עוד לקוח אצלה בזמן הזה מדובר בבחורה אחרת לא שאלתי לשמה
עולה לדירה היא פותחת את הדלת מכיסה אותי פנימה
350 לחצי שעה מכוונת מוצצת בלי לא מתנשקת אפילו שבמודעה רושמת שכן,לא מלחיצה סהכה זיון לא רע

100
אתמול בלילה עברתי בעיר ברחוב לא צדדי, ברחוב השוקים וראתי חדר קטן , לידו היו שתי בחורות מעשנות נרגילה ( במבט מהיר אחת סבירה והשנייה רחוק מסבירה) ולידם היה שלט "השכרת צימרים לשעה "
בכל מקרה הייתי בעבודה ולא ניגשתי, בהמשך הלילה יצא לי שוב לעבור שם והיו שם כמה מכוניות.
שאלתי, האם משהו עשה בירור?
האם אלו בנות עובדות, או שסתם הן עובדות עלינו?
ואם כן אשמח לדעת פרטים.
בכל מקרה אשתדל לעשות שם עוד סיבוב והעדכן ??

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”