[QUOTE=charmer]איינשטיין ענק...דיווח אש ועושה חשק..
לגבי הדיסקרטיות - כלא נשוי, בחו''ל לא מפריעה לי בכלל הדיסקרטיות, עד כדי WALK OF SHAME עם זונה תאית בווקינג סטריט.
מניח שלנשואים מביננו קצת יותר מפריע, אבל עדיין - מה הסיכוי להיתקל במישהו מוכר במידנה זרה?
[/QUOTE]
הדירה של מוסטפה לא אמורה להפחיד יותר מדי אנשים נשואים. היא נמצאת במקום שתיירים לא הולכים בו.
[QUOTE=אוהב סקס]איינשטיין כל הכבוד על הדיווח ,ענק באמת
הייתי מאוד צמא למידע הזה לפני שבוע אבל בדיוק אתמול חזרתי משם אחרי שהייתי שם 4 ימים ומתוך זה יומיים אצל מוסטפה
האמת התאכזבתי קשות וממש התחרטתי שבכלל הלכתי לשם , הרמה של הבנות שם הידרדרה משהו פחד .. יחסית למה שהיה
בדירה הקודמת כשהייתי שם לפני שנה.
אני לא מגזים אבל לא הייתי משלם בחוץ לאף בחורה שראיתי שם אפילו 50 ש"ח לזיון , אבל בגלל שכבר שהייתי שם ושילמתי כניסה
100 יורו אז קצת נשארתי שם וגם בקושי השתתפתי , יותר ישבתי בסלון לראות טלויזיה ומשחקים ביורו ששודרו באותם ימים.
חיכיתי בתקווה שיבואו בנות חדשות ואולי אחת צעירה אבל ממש על הפנים, נראות ממש זונות רחוב זולות .
הייתי פשוט בהלם איך זה הידרדר , אבל יכול להיות שזה עניין של מזל וטיימינג וימים אחרים שם יהיו בחורות הרבה יותר שוות.
[/QUOTE]
תודה :)
אני אישית פגשתי בלא מעט נשים סקסיות ואטרקטיביות. עור מתוח, פנים יפות, שיניים ישרות, כוס מטופח, עיניים יפות, חזה נחמד, תחת שווה. באמת שוות זיון.
לגבי יחס גברים נשים - אתה צודק, צריך להוסיף עוד בחורות. האבסורד הוא שיש רגעים שאין אף אחד במשמרת, ויש 13 גברים חרמנים בדירה.
[QUOTE=PeepMan]לא מבין מה מוצאים במקומות הללולא הייתי רצה לזיין שליד או ממול יש גבר אחד בטח לא גרמני
גרמניה מדינת סקס מופלאה ומחירים מעולים לכוסיתות במקומות כמו דייסבורג ופרנקפורט של 30 יורו
כלומר במאה אפשר לזיין שלוש כוסיות שונות בזמנים שונים ובלי לחץ
נראה שהישראלים אוהבים זיין כפי יכולתך ברוח ארוחות השחיתות במלונות הכלל כלול
אבל אישית לא מצאתי בזה חן
אם כבר אז Fkk רגיל
[/QUOTE]
כשאתה מגיע למועדון כזה, אתה מזיין 4-8 בנות שונות.
את לזיין 8 בנות שונות בצורה פרטית, אחד על אחת היה עולה 30 יורו לכל זיון, כלומר סה"כ 240 יורו. מזמן הייתי עושה את זה.
אבל אני אישית לא מצאתי את המקומות הללו שאתה מדבר עליהם שמזיינים בהם ב30 יורו. אשמח אם תפרט על בחורות כאלה שנותנות לך כזו עסקה.
ובגלל שאף אחד לא מוצא את העסקאות האלה של 3 בנות ב100, אז הולכים למועדונים האלה.
ופה הטעות שלך, רוב הגברים הם בכלל מקומיים. לא ישראלים בכלל.
ואני הייתי ב FKK (ארטמיס) וברחתי אחרי מספר אחד. הרגשתי מתוקתק, הכל טכני שם. מזכיר את הירקון 98.
מכונה של כסף, בלי שום סטייל ועניין. ממש לא מרגש ולא מעניין. וזה לא עולה 30, אלא 80 ואפילו 100 יורו לזיון שלפעמים מסתיים אחרי 20 דקות של חווייה שונה לגמרי ממה שסוכם עם הבחורה לפני.
[QUOTE=אוהב סקס]אבל האמת זו חוויה אחרת ומיוחדת בדירות כאלה ,אפילו שזה ליד עוד אנשים .. במקרה הזה אם הם לא ישראלים
ולא מכירים אותי אזזה יותר קל , אבל רק שהבחורות יהיו שוות
לזיין בחורות שונות לבד זה גם מגביל בזמן , צרך ליגמור תוך זמן מסוים וללכת ופה אפשר לפמפם קצת לעשות הפסקה ושוב
לחזור ולעבור לחדש אחר עם מישהי אחר ושוב להמשיך , קשה להסביר אבל זה כיף אחר
[/QUOTE]
זה בהחלט חוויה שונה ומרעננת. לא מתאימה לכל אחד, אבל אם אתה מתחבר - אתה חוגג.
לי אישית חסר מאוד החוויה האישית העוצמתית שאני מגיע אליה באחד על אחד עם בחורה אחת. כשיש איתך עוד גברים, ובכלל במועדוני הכל כלול - אין GFE, והכל די מוגבל, גם תנוחות מוגבלות, הכל.
[QUOTE=ploniz]מנצל את הנושא הזה כדי לשאול(לא רוצה לפתוח במיוחד בשביל שאלה אחת) - לחברה פה שהיו בברלין - ביקרתם במועדון הקיטקט? מישהו יכול להרחיבלפרט על החוויה שם?תודה לעונים
[/QUOTE]
לא ביקרתי בקיט-קט אבל בדקתי ושקלתי ללכת.
מהבדיקות שעשיתי - מדובר במועדון קינקי, שמיועד גם לאנשים רגילים שלא באים בשביל סקס.
כלומר - הלא תמיד רואים שם פעילות, ואם רואים אז היא לא הארד קור וליברלית. בטוח שלא כמו שמועדונים שהמטרה שלהם היא סקס - כמו מוסטפה, אינסומניה וכו'.
[QUOTE=שחום] [QUOTE=Einstein]
---
פרנקפורט ודירת סדום ועמורה שלא האמנתי שקיימת:
יש ליין של מסיבות סקס בפרנקפורט... שהוא בעתם מסיבות אוגריות זיונים (גנגבנג) - ללא קונדום.
כן, מזיינים שם ללא קונדום בצורה חופשית למהדרין.... ואפילו גומרים בפנים בהסכמת הבחורה.
יש בדיקת HIV שמתבצעת בכניסה לדירה עם דקירת אצבע וממצאים תוך מספר דקות, מקבלים צמיד המעיד על כך שאתה לא נגוע - והולכים לזיין.
קונספט דומה למוסטפא - מתחלפת בחורה כל כמה זמן (שעה בערך), רק שבזמן נתון יש לפעמים שלוש בנות, לא כולל כאלו שבוא ליהנות. כשאני הייתי, היה זוג פרטי שבא בשביל הכיף שלו.. והגבר צפה באישה מקבלת זין מכולנו.
הבנות נראות די טוב, מגניבות, צעירות... היה נחמד בסך הכל.
זה הלינק:
spermagames.com
יש מטבח, יש בר עם שתיה חינם, יש מרפסת עישון.... נחמד ביותר.
תהיו מוכנים לראות מין לא מוגן...... בצורה די הזויה.....
[/QUOTE]
מכיוון שאני עובר לגור החודש בפרנקפורט זה משהו שאני חייב לנסות.
מה המחיר במקום? והאם אפשר לזיין חופשי ללא מגבלה?
[/QUOTE]
לגבי המועדון בפרנקפורט:
העלות היא באיזור ה 120 יורו. גובים ממך כסף גם עבור בדיקת הHIV שנעשית במקום.
יש שם שתיה קלה, פירות טעימים, ואוכל חופשי. אין הגבלה.
זאת לא מסעדה, אלא מטבחון קטן, שכל אחד יכול להיכנס מתי שבא לו ולאכול כמה שבא לו.
בדרך כלל תמצא שם משהו על בסיס ביצה, או פשטידה, פסטה וכו'
נקניקים למיניהם, גבינות קלות ועוגה.
זיונים:
אתה משלם בכניסה וזהו. אין גביה נוספת של כסף. כל שעה מגיעה בחורה, מתמקמת באחד החדרים ומתחילה להזדיין חופשי.
אז כן, זיונים ללא הגבלה :)
תפריט האוכל והזיונים חופשי - גם אצל מוסטפה וגם בפרנקפורט.
ואגב, מטרת הפוסט הזה היא להוסיף פה כמה שיותר מקומות ברחבי העולם שניתן לזיין בהם חופשי בעלות חד פעמית.