לאחר הנפילה האחרונה שלי בחיפושי אחר פרטית איכותית, החלטתי ללכת לפי המלצות הפורום ולבקר את ורוניקה.
ושוב נפלתי - אלא שהפעם נפלתי בקסמיה. ורוניקה קיבלה אותי בחיוך מקסים ונשיקה, ומכאן לא הייתה דרך חזרה.
לורוניקה פנים יפות ועדינות. עיניים כחולות שאפשר לצלול לתוכן, אף קטן וסולד, ושפתיים שחייבים לנשק.
ואיזה גוף... חטובה, שזופה וסקסית כמו שאני אוהב. התמונות אמיתיות ועדכניות, אז אין צורך להכביר במילים. באחד מביקורי ורוניקה לבשה בייבי דול שחור ונראתה בו כל כך סקסית, שפשוט אסרתי עליה להסיר אותו...
אבל בעיקר התרשמתי מתודעת השרות הגבוהה. אין שום ניסיון תקתוק והבחורה נותנת את עצמה - עד הדקה האחרונה (כפי שהעירו פה, השעה כוללת את זמן המקלחות). מנסיוני, היא קשובה לרצון הלקוח ויודעת להתאים את עצמה.
ניכרת גם ההשקעה בדברים הקטנים מסביב שעושים את ההבדל - הנרות שהיא מדליקה, מופע הסטריפטיז, האיפור המוקפד, ליקוקי השפתיים והמבטים המתגרים, העובדה שהיא נשארת בנעלי עקב כמו כוכבת פורנו אמיתית, נענוע הישבן כשהיא נפרדת לשלום.. אין ספק, הבחורה מקצוענית וגאה בכך.
אמנם לא ביקרתי אצל כל נותנות השרות בגוש דן (אהם רוני) אבל מזמן לא נתקלתי בשילוב כזה של פנים יפות, גוף מהמם, תודעת שרות ומחיר הגיוני. עם כל הסלידה שלי מהתאגידים - אני אמשיך לפקוד את ורוניקה כל עוד היא תהיה בארץ (לטענתה - עוד שלושה שבועות) וממליץ על כך לכולם.
ההגינות מחייבת לדווח גם על החסרונות: חפוזי ציין בצדק את הדיסקרטיות הבעייתית והמקלחת הקטנטנה. ובנוסף, לאור הביקוש הרב קשה לתאם איתה. מכיוון שכל אלה אינם באשמתה, אני נוטה להיות סלחן.