החלטתי בעצת חברים לנסוע לקפריסין הטורקית , לקח זמן לשכנע אותי לוותר על בוקרשט ,היום אני מכה על חטא ,בזבוז הזמן בכל הפעמים שיעצו לי ולא השכלתי לשמוע .
מוזר לי שאני הראשון שכותב על קפריסין הטורקית , ראיתי המון זיינים מכול הצבעים ובטוח שחלק היו מהפורום.
אז נתחיל מהתחלה.
טיסה אל על אפ , כל יום טיסה לי עלה הלוך וחזור 100$ עד 200$ המחיר תלוי בגמישות, נחיתה בלרנקה 40 דקות טיסה בדיוק .
המהמרים שבננו מקבלים הסעה ברכב מהשדה למלון , עצירה בבודקה שמפריד בין קפריסין הטורקית ליוונית.
נותנים דרכון דרך החלון (אפילו לא יורדים מהמונית), מקבלים פתק שנלקח בחזרה וקדימה לדרך(אין החתמה בדרכון).
נסיעה של שעה לקיירניה למלון.
קצת על המקום , מי שהיה ברדיסון שישכח זה מעברה , מי שהיה בוואגס או אטלנטיק סיטי שישכח.
בתי מלון מפוארים ולכל אחד כמעט קזינו , יש בתי קזינו עם 50 ו100 ויותר שולחנות.
אוכל כמו בימים הטובים של בוקרשט לפני שעומר אדם הרס בשיר אחד הכול.
כניסה חופשית , שתייה וסיגריות.
החברה לקחו מלון במרכז 4 * ב50$ ללילה לאדם סינגל , ולאחר שראיתי את ההיצע לא הבנתי למה(התשובה בהמשך).
בערב לקחנו את נהג המונית למועדוני הבילוי שנמצאים מחוץ לעיר 15 עד 20 דקות נסיעה שעולה, כ 20 לירות לא משנה כמה במונית.
ואז נגלתה לעיני העיר האסורה , עשרות מועדונים מלאים בדוגמניות והכל מואר כמו בוואגס .
שעה עולה בחדר נקי וממוזג 250 עד 300 לירה (300 לירה שווה 100$).
חלק מהמקומות עולה כניסה 30 לירה כולל משקה , בחורות רוקדות ומופעי חשפנות ואף אחד לא מלחיץ.
החברים שלי שכבר מנוסים התעקשו לסייר ולא לרבוץ במקום הראשון ואני כמובן זרמתי.
במועדון השלישי כבר לא יכולתי להחזיק מעמד ולקחתי אוקראינית יפיפייה , 2 מספרים מלאים ושעה אח"כ אני בחוץ.
מברר עם החברים מה הנוהל ומקבל הסבר שמשעה 01.00 ניתן לקחת את הבחורה למלון עד הבוקר במחיר של 500 עד 600 לירה
והמלון שבחרו מאפשר כניסה ללא תשלום נוסף אלא רק רישום הבחורה (כמו בתאילנד) ולא כל המלונות מאפשרים, חלקם דורש תוספת של כ 50$ עבור הבחורה.
לי זה הספיק ללילה הראשון וחזרתי לקזינו שזו אהבה שנייה בשבילי .
למחרת בערב הלכנו למסג כולל הקצפה שקיים במלא מקומות בעלות 120 לירות פשוט תענוג.
בערב חזרנו למועדונים והפעם בחרתי את אמינה מרוקאית מופלאה שיודעת לתת לגבר להרגיש מלך סגרנו 600 לירה.
הלכנו למלון נכנסנו לקזינו לשתות ולאכול ומשם לחדר.
אמינה נכנסה למקלחת ואני במרפסת מעשן סיגריה,אמינה יוצאת ומיד מלקקת את כולי ואני ניגש לשטוף את עצמי ולמיטה .
אמינה רואה שאני לא מוביל והיא לוקחת את ההובלה ואנחנו מזדיינים כשעתיים עד שאני רואה כוכבים ומבקש הפסקה.
היא צוחקת ונותנת לי לישון ואנחנו כמו בעל ואישה ישנים מחובקים.
בבוקר מתעורר ורואה שהיא מסתכלת עלי בערגה ומקבל מציצה חשופה וזיון מקונדם.
מתקלחים ביחד ואני שולח אותה עם 50 לירות למונית וטיפ של 100 לירות.
החברה לועגים לי שזה היה ההספק , אבל מי שם עליהם קצוץ, אני נהניתי.
בהמשך היום עוברים מלון למלון 5* הכל כלול 1200 חדרים אוכל כמו בסרטים ופינוקים שאין בעולם הזה (300$ לחדר זוגי)
ולמי שמשחק בקזינו עולה 200$
יש מארגנת בלובי שדרכה מסדרים הכל.
בטן גב ברכה וים וכמובן מסג על הדרך עם הקצפה .
בלילה הולכים למועדון ואני לוקח רוסיה בת 20 והפעם אני מזיין אותה כמו מלך , 2 מספרים ,יותר משעה 250 לירות.
חוזר למלון ואין לי כוח אפילו לעבור בקזינו.
בקיצור גן עדן 

למחרת צריך לחזור אבל יש זמן הטיסה בשעה 18.00 ואיך אפשר בלי מסג והקצפה.
הרכב מחכה שעה ורבע מגיעים לשדה וכבר בדרך מזמינים טיסה לפעם הבאה.
מקווה שעומר אדם לא יקלקל לי את המקום

מאחר ואינני יודע כיצד להעלות תמונות , המלון שבו הייתי בסוף הוא ELEXUS HOTEL & SPA
מקווה שעזרתי ולו במעט ואם שעממתי קבלו מראש התנצלות.