כ ניקול: דיווח התרשמות - דף 2 - סקס אדיר

ניקול: דיווח התרשמות

13
ביקרתי את הגברת אתמול.

אפתח בזה שהדיווח לא אובייקטיבי, מתי סיבות שיובהרו בהמשך.

אכן בחורה עדינה, מטר שישים, לא בדיוק עגלגלה. העור מתוח והגוף נעים ואתלטי. גב מנומש וחמוד ומשהו שהוא פטיש אדיר שלי - מהבחורות שכשנעמדות בדוגי, הישבנים שלהן נפתחים באופן טבעי.

מראה מצויין, בקיצור.

וכאן אנחנו מגיעים לנקודה הראשונה שבגללה הדיווח לא אובייקטיבי - הגישה. לניקול יש גישה שמבחינתי היא נהדרת - לא כוכבת פורנו, אלא יותר בת זוג קינקית. שירות לא מכני, אלא נותן תחושה שהיא נהנית לפנק אותך. היו פה בחורות בעבר שתוארו ככנועות, אבל אצל ניקול יש תחושה שהיא יוזמת כניעות - שמה את עצמה בפוזיציות שמזמינות אותך לזיין אותה כמו שד.

מבחינה טכנית, המציצה שלה נהדרת. מתמסרת לזין באהבה וגוברת את הפנים במפשעה. התחלנו כשהיא נשכחה מיוזמתה עם הראש מחוץ למיטה ומחכה את הזין אליה לזיון פנים אדיר. משם עברנו לשישים ותשע. לניקול יש כוס קטן, ורוד וצר. מאוד טעים. חור התחת נקי וטעים, ואחרי קצת עבודה קיבל באהבה גדולה אצבע עד השורש.

משכנו בערך רבע שעה נהדרת ככה, כשאני מתאפק לא לגמור מהמציצה שלה, שלוותה בירידות תכופות לביצים ולרימינג מעולה. אני חושב שאמרה פעמיים, אבל קטונתי.

בסוף ירדה לי מהפנים, נשכבה על הגב וקראה לי לשבת לה על החזה. המשיכה למצוץ ואז ירדה לביצים תוך כדי עבודת יד. הלכתי טיפה קדימה, ועשיתי לעצמי ביד כשאני יושב לה על הפנים במובן הכי מילולי שיש - הפנים שלה קבורות בישבן שלי, עם לשון משתוללת בתוך החור. כאן כבר לא החזקתי, משכתי אחורה, הכנסתי לה זין לפה וגמרתי עמוק בתוך הפה הסגור שלה, שנשאר סגור עד שלא נשארה טיפה.

זה היה סיבוב ראשון, וכאן אנחנו מגיעים לסיבה השניה שהדיווח לא אובייקטיבי - קיבלתי הודעה שאילצה אותי לעזוב באמצע.

לסיכום - זיון נפלא, מלא תשוקה, שמתלבש לי כמו כפפה ליד. אני אחזור בוודאות, כי אני עוד חייב לזיין את התחת הזה, אבל יצאתי מרוצה גם ככה.

17
הייתי עם ניקול ואני בהחלט ממליץ . החור של התחת שלה פתוח לחלוטין והיא יכולה להזדיין חזק בלי בעיה .
אני אהבתי את המראה שלה . היא נמוכה עם גוף יפה ומושך . החזה שלה בהחלט בעייתי אבל היא מפצה על זה בשירות נהדר .
היא ליקקה לי את התחת 10 דקות בלי שום תלונה . נראה שזה עושה לה את זה . המציצה לה לא הכי עמוקה אבל בגדר הסביר .
היא מאפשרת סקס יחזק עם שליטה אבל בלי להגזים כמובן .
צריך לציין שהיא לא גובה תוספת על אנאלי .
אני ממליץ במיוחד בגלל השירות שלה והחיוך .

18
טוב, את ניקול אני מכיר עוד מהסיבוב הקודם.
ותיקי הפורום יזכרו שהיתה אנאלית שפורסמה תחת הכותרת "ויקי - מורה ....." אז היה לה תספורת קרה שחור, היום שטני ארוך יותר.

אז לדיווח,

קבעתי עם הפקידה למקוצרת 40 (כהרגלי בפעם הראשונה שאני פוקד נערה מעדיף לסכן פחות מזומנים).
תאום מצויין ושעה זאת שעה.חיוך
עולה לבניין ג'יפה שטומן בחובו דירה מחולקת, יפה, משופצת, נקיה וממוזגת להפליא.
מקלחת כמו הדירה נעימה עם סבון גוף (לא סבון כלים למסעדות כמו שיש בד"כ).מוחא כפייה

ויקי/ניקול כבר למדה מילה או שתיים בעברית מה שמקל מאוד על התקשורת ופותח כימיה טובה מאוד (גם בפעם הקודמת הייתה חייכנית אבל הבינה מילה אחת מתוך עשר כשדיברתי איתה באנגלית. הפעם יש שדרוג בתקשורת)

תאור הבחורה : קטנטונת כ-157-160, טוסיק קטן ומזמין, שדיים נפולים לחלוטין, רזה אבל לא שדופה. כשהסולן של להקת שפתיים חשב על השם של הלהקה היה לו בראש את התמונה של הכוס של ניקול. יש לה שפתים ארוכות ארוכות ומתדלדלות מבין רגליה כווילון בסלון של בורדל צרפתי.
לבחורה מנוע נוסף שמתפקד בדיוק כמו הראשון - המרעום המשובח.חיוך גדול

לא יודע בקשר אילכם , אבל כשאני מזיין בחורה קטנת מידות בתחת אני מרגיש עצום, ממש TITAN. מראה הזיין הקודח את החור בתנועות זורמות בתוך המערכת פשוט משובב לב.קריצה

קבלה אותי בחיוך רחב, בג'ינס 3/4 ובגופיה. הציעה מקלחת למרות ריחות הבושם שמלאו את הדירה כשנכנסתי (אני מגיע תמיד נקי, מגולח ומדיף ניחוחות משכרים). הניחה מגבת נקיה בחדר הרחצה.

השילה את בגדיה והלכה לשטוף את הפה בליסטרין מנטול בכיור המטבח. מראה התחת המזמין עם השפתיים המשתפלות מלמטה לא השאיר אותי אדיש. באתי מאחור והתחלתי ללטף אותה ולהתחכך בה. הבחורה הגיבה בחיוב רב ובתנועות סקסיות כשהיא עומדת על קצות אצבעות הרגליים.

אחרי טיזינג קצר הסתובבה לירידה מושקעת, כולל קירצוף הביצים עד הברקה.
פחדתי במציצה להכניס לה את הזיין עד הסוף שכן יש לה ראש קטן ואני עלול לפגוע לה בגזע המוח ולגרום לה נזק תמידי, אז הסתפקתי במציצה משובחת ללא מעיכת שקדים.Tongue

כמה דקות אחרי עברנו למיטה. השכיבה אותי על הגב והמשיכה לתת עבודת פוליש וקס מעולה לשרביט בה בשעה שאני חופר לה באצבעותי את החורים המזמינים.

פתחתי את הקונדום האיכותי שהבאתי והיא שמה אותו בצד שכן בקשה להמשיך להתענג על השרביט, עוד כמה דקות , כמו ילדה שקבלה גלידת וניל ביום קייץ חם.Tongue

הלבישה במיומנות את הקרום והסתובבה לדוגי עצבני. פרצתי דרך בין השפתיים ונתתי עבודה יפה ומושקעת.

אחרי זמן מה עברתי למרעום והקצב לא מש. כאילו ממשיך לזיין כוס.

הפכתי אותה על הגב והתחלתי בחדירה רגועה למרעום. פשקתי את השפתיים ופיסלתי לי פרפר דרום אמריקאי מהכוס.
מה אני יגיד לכם - פשוט תענוג.

אחרי כמה דקות התחילה לאונן בעונג וברעבתנות מה שחירמן אותי עוד יותר.

שלפתי את הקרום והשפרצתי לה על החזה (לא הספקתי להגיע לפנים) מנה יפה.

יאמר לזכותה שכשהוצאתי את הקנדום היא רכנה קדימה בפה פתוחShocked מוכנה לקבל את המנה אבל אני הייתי כבר באקסטזה בלתי נשלטת, מה שהותיר את ניקול רעבה ....בכי

נכנסה להתקלח דקות ארוכות.

החליפה את המצעים

הכל נקי ומסודר

תענוג

בסיגריה שאחרי אמרה לי שהיא אוהבת זיונים ולכן כשמגיע בחור אסטטי שיודע לעבוד היא פשוט נהנית ומרגישים את זה.Star
אכן הרגשתי שיש פה כימיה

ולכן אחזור..... בלי ספק אחזור.

ממליץ (חוץ מלאלה ששדים זה הפתיש שלהם, פה אין לה מה להציע)

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”