כ זמן מומלץ לנסיעה לברלין - דף 2 - סקס אדיר

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

15
זה נשמע כמו מחיר שאכן מייצג את הטווח ויש אפילו מקומות זולים יותר ברמה פחותה של חדר עם שירותים משותפים עם עוד מספר חדרים או חדר משותף עם עוד 1-15 אנשים הכל תלוי עד כמה אתה מוכן להתכלב

אני רק יכול להמליץ על אזור אלכסנדרפלאץ שהוא מאוד תיירותי ונגיש מבחינת תחבורה ציבורית
בביקור האחרון יצא לי להיות שם באכסניה בשם one80 בחדר של 6 אנשים עם תפוסה משתנה של 2-4 ב-16€ ללילה
ממליץ לצעירים ללכת לשם כי יש גם הרבה צעירים עם חדרים מעורבבים ולפי האגדות, חבר אחד בפורום שסיפר לי על זה וחלק מהביקורות שקראתי ב-booking לפעמים העניינים יכולים להתחמם שם

במקרה שלי זה לא קרה אבל ראיתי שיש הרבה אורחים (ואורחות) ממדינות סקנדינביות למיניהן
האיכות של המקום בסדר הכל נראה יחסית מודרני ומעוצב, יש בר די גדול בלובי ובקומה מתחת מועדון שלא היה פעיל כשהייתי (לא חוויתי רעש מהבר בחדר), אבל בסך הכל זה עניין של מזל עם מי תהיו בחדר
אצלי היו אנשים בסדר ושקטים
יש 2 בעיות עיקריות:
כשנכנסים בצק אין צריכים לאסוף מהקבלה ולהרכיב בעצמכם את המצעים
כל דבר עולה כסף - מנעול ללוקר 4€
סבון/שמפו, אוכל וכו׳...

עוד אופציה אוהבי חוויות/חסכנים היא לשכור חדר בדירה פרטית ב-airbnb
אני יודע שיצא חוק נגד השכרת דירות לטווח קצר, אבל אני חושב שהחוק לא חל על השכרת חדרים בודדים
יש שם דברים נחמדים סביב 20-40€

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

16
אה ועוד משהו מאוד חשוב כשבוחרים מלון זה הקירבה שלו לתחנת רכבת תחתית U bahn
נסיעה ברכבת תחתית זאת הדרך הכי יעילה לנוע ברחבי העיר
לדוגמא המלון ש-jummi פרסם מרוחק 900 מטר מהתחנה הכי קרובה ואתה תקלל את הרגע שתעשה הליכה של רבע שעה כל הלוך וכל חזור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”