כ מעסה בפ״ת - מציאה! - סקס אדיר

מעסה בפ״ת - מציאה!

1

אוקראינית באיזור ה35-40.
גובה כ- 160, מבנה גוף יפה ונשי (לא רזה ולא מלאה), בלונדינית, שזופה (אוהבת ים) חזה סיליקון, פרצוף חמוד, מטופחת מאוד.
בקיצור MILF!

גרה לבד! הילד באוקראינה או לפחות כך אמרה.

העיסוי:
מורידה בגדים ונשארת בתחתונים וחזיה.
העיסוי עצמו טוב, לבחורה יש כוח. דרך החור במיטה ניתן להבחין שכפות רגליה מטופחות.
אבל עם כל הכבוד לעיסוי, היה לי קשה להתאפק והתהפכתי די מהר כדי לעבור למנה העיקרית!
לכבוד שלב ההרפיה הורידה את החזיה ואפשרה לגעת ואף למצוץ את החזה הטעים שלה.
(אומנם מדובר בסיליקון אבל החזה מרגיש רך רך). באופן כללי יש לה עור רך ונעים כמו משי.
כמו שניתן להבין ההרפיה לא איחרה לבוא...

הביקור ערך כ-35 דק.
אבל גולת הכותרת זה המחיר - 150 ש״ח!

כמה הערות:
הבחורה חמודה, חייכנית (ביום טוב) מצחיקה, אבל לא פראיירית!
בודי בתוספת 50 שח.
לא עושה סקס עם לקוחות. אמרתי שבפעם הבאה אני אבוא אליה כבר כידיד...
יש לה תמונה די זוועתית בוואטספ - נראית הרבה יותר טוב במציאות.

מספר - בפרטי.

תהנו!

מעסה בפ״ת - מציאה!

4
יש מצב שצריך ליפול על יום טוב אצלה כי בביקור השני היתה פחות חייכנית, מה שלא פגע בשירות ובביצוע.

אבל להגיד שהיא חסרת סבלנות ולא שירותית זה 180 מעלות הפוך ממה שאני חוויתי איתה. מה שכן, אני כן יכול לדמיין אותה חסרת סבלנות אם מישהו לא בא לה טוב מסיבה כלשהי, באשמתו או באשמתה. מלאך היא לא.

מעסה בפ״ת - מציאה!

5
אני מסכים עם המדווח הראשון. ביקרתי את הגברת היום. חייכנית ונחמדה. ייתכן שמי שקטל אותה פשוט לא התחבר.... אבל, כמו תמיד, דיווח שלילי אחד או שניים לא אומרים שלכולם תהיה אותה החוויה... זה תלוי בהרבה גורמים.
בכל מיקרה, היא למדה עיסוי וזה מורגש. עשתה עיסוי חזק (לבקשתי) וטוב, כעשרים וחמש דקות. בהמשך הורידה חזיה ואיפשרה לשחק ולמצוץ את השדיים. תחתונים לא הורידה אבל גם לא ביקשתי ולגעת מעל התחתנוים לא היה בעיה.
נשיקות מלאות נכללו, לפחות אצלי.
מעריך את הגיל ב 42, במצב שמור.
150 שח ואני בהחלט אחזור.

מעסה בפ״ת - מציאה!

6
אהלן... אני כתבתי את הביקורת והפוסט הראשון.

כשאני נזכר שביקרתי אותה, שוב, יכול להיות שהייתה ביום רע כלשהו.

אבל היא הייתה מאוד לא ידידותית... נראית מבוגרת... וחזה סיליקון.

שלוש דברים שעזרו לי להחליט שלא להיכנס איתה.

כל אחד והשיקולים שלו.

שיהיה בהצלחה!

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

מעסה בפ״ת - מציאה!

7
להלן הדיווח שלי מלפני כמעט שנה:

הגעתי לעוד פרסומת יחסית חדשה ביד 2 בזה הלשון:

150 ש"ח
חדש בפתח תקוה !! עיסוי מקצועי קלאסי ,שוודי ,משחרר, מפנק ומרגיע בסבלנות וברוגע . ללא מין!!

משך הטיפול 40 דקות להתקשר בין השעות 10.00-20.00 ללא מין !!

מגיע למקום בזמן המיועד והיא לא עונה לי לטלפון... מתקשר שוב ושוב, ובסוף, אחרי 20 דק' מתפנה. כועס
נכנס לדירת קרקע ברחוב אנה פרנק ליד רח' רוטשילד בפתח תקווה.
הבחורה רוסיה בת 43 בערך, מאופרת מאוד, רזה עם חזה גדול ועומד כמו שני בלונים על החזה שלה (וודאי סיליקון) - מראה: 5.5. מבולבל
היתה חסרת סבלנות.
אווירה של תיקתוק באוויר... התחלתי להסס, אך הייתי חרמן מאוד ורציתי לראות אם יש טעם להמשיך.
התחלתי לשאול אותה אם אפשר לתת לה עיסוי בעירום והיא ישר התחילה לומר לי "יאללה יאללה, לך מפה כבר..."
הייתי בשוק.
"יאללה צא..." עם אמבע לכיוון הדלת.Stern Smile
קיצור... היא לגמרי בקטע של לדפוק תקתוק מהיר, בלי שאלות ובלי בזבוז זמן.

לא נחמדה וגם לא יפה... תחסכו מזמנכם.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

מעסה בפ״ת - מציאה!

8
Danny, גם אני ביקשתי לעשות לה עיסוי, ואז גם לרדת לה, לנשק אותה ואף לזיין אותה...

לא רק שלא העיפה אותי אלא פשוט סירבה באווירה טובה ובחיוכים. וכל מה שנדרש ממני זה סמול-טוק במהלך העיסוי.

אם אתה חרמן והולך לבקש דברים שלא כלולים בתפריט (ושנינו יודעים לאן אנחנו מקווים שה״עיסוי״ בעירום יזרום) אז או שתשלם אקסטרה, או שתנסה ליצור אינטראקציה.
אני חס וחלילה לא מצדיק את התגובה שלה, אבל אני משוכנע שאם היית משוחח איתה קצת אז היחס שלה היה שונה לחלוטין. או שאולי נפלת עליה במחזור עצבני ואז כלום לא היה עוזר ;)

מעסה בפ״ת - מציאה!

10
[QUOTE=Ugli_kid] ג׳יים דין! וכמה זה עולה תוספת על זרימה כזאת?[/QUOTE]

ניסוח לא טוב שלי - התכוונתי שהסירוב נעשה באווירה טובה ובחיוכים. ערכתי מחדש את ההודעה.
אבל לגבי הזרימה, נתנה לי להבין שלא זורמת לסקס בתוספת מחיר.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”