כ דגימה - סקס אדיר

דגימה

1
שלום חברים,
יצא למישהו לדגום את ג׳וליה:
www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11686
על הנייר היא נראית מבטיחה.
אני רוצה ללכת לבקר אותה מחר, אז אם מישהו כבר דגם אני אשמח להמלצה/אזהרת נפילה.

דגימה

2
מקווה שאתה מבין שהתמונות לא אמיתיות

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

דגימה

5
מצטער על הדיווח המאוחר.
למרות שעבור אותו הקישור נמצאת בחורה אחרת כרגע, יש בדירה 2 בחורות.. האחת ג׳וליה שבמקור פורסמה והשניה קרינה. לג׳וליה יש פנים יפות אבל שמנמנה קצת ותקתנית. קרינה רזה יותר עם פנים כמו הצרות שלי.
אני בטוח שרבים מכירים פה את הדירה הזאת.. אני חייב לציין שזאת הפעם הרביעית שאני נמצא בה, לעולם לא התאכזבתי לא מהשירות ולא מהבנות עד אותו היום שנפשגתי עם ג׳וליה.
מעבר לזה ויותר חשוב.. עושה רושם שהשכנים כבר הבינו מה הולך שם, כי דקה אחרי שנכנסתי לדירה התחילו השכנים לתקתק בפראות על הדלת . הבנות נכנסו ללחץ כמו כן גם אני... מצב לא נעים בכלל. אחרי 10 דק' של תקתוקים הם התייאשו והלכו. אני לא מאשים את ג׳וליה על הזדרזות, גם אני רציתי לסיים עם זה כמה שיותר מהר.
אני חייב לציין שזו הפעם השנייה שזה קורה, בפעם הקודם לא תקתקו על הדלת אומנם, אבל הבחורה ציינה שיש crazy man שמטריד אותה..אני רק מניח שזה אחד השכנים. הבחורה ביקשה ממני ללוות אותה מחוץ לדירה, ליוותי אותה וכך זה נגמר.
בכל אופן עושה רושם שזה רק עניין של זמן עד שהמשטרה תפשוט על המקום.. אני מעדיף לא להיות שם כזה קורה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”