כ מספר דיווחים: אירמה, אירנה, לאנה, מילה - סקס אדיר

מספר דיווחים: אירמה, אירנה, לאנה, מילה

1
דיווח ראשון שלי חברים!
אני כבר תקופה ארוכה קורא את הדיווחים שלכם, והחלטתי לתרום קצת גם.
בבקשה:

אירמה - 400 ש"ח - לא תיירת, פרטית.
בחורה קצת מלאה אבל יפה בפנים, בת בערך 35. חזה לא גדול. תחת רחב.
פרטית לחלוטין. מקבלת בבת ים.
הגעתי אליה, עישנו סיגריה בסלון. אח"כ נכנסתי להתקלח, היא נכנסה להתקלח אחרי.
עושה מציצה חבלז(ללא גומי)+ רימינג עמוק מכל הלב, נראה היה שהיא ממש נהנתה לנשק לי את הטוסיק ולהחדיר את הלשון. עושה גם אנאלי, אבל צריך לתאם איתה מראש לגבי זה.
בנוסף, מהתמונות ששלחה לי בוואצאפ, נראה שהיא בקטע של משחקי S&M, למי שבעניין..
נראה לי גם שהיא מתנשקת, למרות שלא ניסיתי לנשק אותה...
אולי אחזור.

אירנה - 300 ש"ח - תיירת פרטית.
התמונות שלה משופצות ממש, בקטע שבתמונות לא רואים שיש לה כרס אבל במציאות, רואים ועוד איך.
בכל מקרה, יש לה ציצי גדול, בערך בת 47-8. לא זיינתי אותה, אלא היא רק ירדה לי, ומה אגיד לכם, בחיים לא ירדו לי ככה!!!
היא מקבלת בת"א ליד רחוב דיזינגוף.
כשהגעתי אליה טיפה התאכזבתי שהיא לא נראית כמו בתמונות, אבל החלטתי להישאר בכל זאת.
נשכבתי על המיטה אחרי המקלחת ואז היא התחילה בטיפול מדהים מדהים עם הפה והלשון על כל הגוף שלי. חברים, אני גמרתי עוד לפני שהיא הספיקה להגיע לזין! היא אפילו לא נגעה בו, אלא רק מסביב! וגמרתי.
אח"כ היא עשתה לי מסג' כיפי ביותר, שבו היא כמעט ועשתה לי רימינג, כלומר עשתה הכל חוץ מלהחדיר את הלשון... נשיקות וכו'...
אח"כ התהפכתי והיא התחילה במציצה.
במהלך כל המציצה היא מסתכלת בעיניים, מוצצת את הזין כאילו זה הסוכרייה הטעימה ביותר בעולם.
היא באמת עושה את זה באהבה.
אולי אחזור.

לאנה -600 ש"ח - לא תיירת, פרטית
בת 37-8
רזה מאוד, ציצי קטנטן, תחת מעולה. בערך 165 על 50 קילו. צרה וקטנה.
עושה אנאלי.
זיינתי אותה רק מאחור, גם בכוס וגם בתחת.
גמרתי בתחת( בתוך קונדום כמובן) באקט הראשון, בכוס באקט השני.
אומרת שאוהבת להזדיין רק בתנוחה שהגבר מאחורה.
כיף לזיין אותה גם בכוס וגם בתחת, צרה בשניהם. צועקת מתי שמזיינים אותה ונראה שממש נהנית.
הכוס והתחת שלה נקיים מאוד ובעלי טעם טוב.
אמרה לי שגובה 600 לשעה, 800 לשעתיים ו1000 לשלוש שעות. שילמתי לה על שעה ולא הרגיש לי כאילו היא מסתכלת על השעון, אלא אמרה לי עוד בעצמה שהיא לא ממהרת לשום מקום ושאפשר להזדיין בכיף. אציין רק שהגעתי אליה ממש מאוחר, בערך ב11 וחצי בלילה... ככה שאולי זה בגלל זה...
יש מצב שאחזור אליה עוד.

מילה 500 ש"ח - תיירת, פרטית.
בת 32-3
תמונות משופצות או ישנות.
בתמונות היא נראית רזה + ציצי גדול ועומד, במציאות היא קצת מלאה, והציצי אמנם גדול אבל קצת רופס ולא נראה טוב כמו בתמונות.
לא יודע לגבי אנאלי .ירדה לי במציצה חלשה, ירדתי לה, יש לה כוס טעים ונקי. זיינתי אותה, גמרתי והלכתי. לא אחזור.

5
כל הכבוד !!
כחדש אתן לך מספר טיפים :
1. פצל את הדיווחים ככה תקבל יותר קרדיט ותתקדם בדרגות
2. תן קצת דרכי הגעה לבנות (קישור או אתר שדרכו הגעת) ככה לא תוצף באין ספור הודעות פרטיות.
3. תמשיך לפנק אותנו בדיווחים.
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

8
שלום למדווח,

אני חייב לשאול לגבי אירנה, אותי היא כיוונה לדיזניגוף 3, ואח"כ כשהגעתי היא אמרה לי מספר אחר, ממש ממש רחוק,
גם לך היא עשתה את הקטע הזה??

דיווחתי עליה שהיא סתם עשתה לי קטע, ובסוף כשהגעתי למספר שאמרה , היא אמרה לי שהיא כבר סגרה את הבסטה להיום,

תוכל לומר אם היא קיבלה בתחילת רחוב דיזנגוף או בהמשך שלו?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”