מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 1 על ידי Zordo http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11808 הבחור אומר 400 חצי שעה 600 שעהכדאי לנסות? מחיר הגיוני?אני די חדש (הייתי רק אצל שתיים)נראת די פצצה, אני שוקל.. ציטוט 07 יולי 2016, 15:19
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 2 על ידי homeless התמונות של מאפרת Elizaveta Treschinskaya ממוסקבה..לא נראה לי שאלו תמונות אמיתיות ציטוט 07 יולי 2016, 15:56
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 3 על ידי Zordo [QUOTE=homeless]התמונות של מאפרת Elizaveta Treschinskaya ממוסקבה..לא נראה לי שאלו תמונות אמיתיות[/QUOTE] תן לינק לתמונות שלהלא מוצא בגוגל וגם חיפוש תמונות הפוך לא מציג את התמונות ברחבי הרשת ציטוט 07 יולי 2016, 16:10
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 4 על ידי Zordo לא משנה, מצאתי. אכן תמונות לא אמיתיות.קצת מאכזב, הייתי בטוח שעושים פה בדיקה בהנהלה על מנת לפרסם בחורה תחת מדור תמונות אמיתיות... ציטוט 07 יולי 2016, 16:16
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 5 על ידי הדוגם המדוגם הומלס יש לי שאלה לידע כללי איך יודעים את השם של המצולם לפי התמונות בגוגל? הדוגם ! ציטוט 07 יולי 2016, 18:48
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 6 על ידי Zordo [QUOTE=הדוגם המדוגם]הומלס יש לי שאלה לידע כללי איך יודעים את השם של המצולם לפי התמונות בגוגל?[/QUOTE] אתה מעתיק את הקישור של קובץ התמונה, הולך לגוגל כותב reverse image searchזה ימצא לך את מנוע החיפוש ההפוך של גוגל, אתה מדביק את הקישור ומחפש, בודק את התוצאות, אם התמונה לא אמיתי רוב הסיכויים שתמצא את המקור ציטוט 07 יולי 2016, 18:55
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 8 על ידי שלמה המלך [QUOTE=Zordo] [QUOTE=הדוגם המדוגם]הומלס יש לי שאלה לידע כללי איך יודעים את השם של המצולם לפי התמונות בגוגל?[/QUOTE] אתה מעתיק את הקישור של קובץ התמונה, הולך לגוגל כותב reverse image searchזה ימצא לך את מנוע החיפוש ההפוך של גוגל, אתה מדביק את הקישור ומחפש, בודק את התוצאות, אם התמונה לא אמיתי רוב הסיכויים שתמצא את המקור[/QUOTE] אחלה הסבר וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 08 יולי 2016, 13:42
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 9 על ידי homeless הרבה יותר פשוטבמידה וגולשים בכרום (Chrome), לוחצים קליק ימני על התמונה עצמה ובוחרים באופציה Search Google for imageלאחר מכן מה שנאר זה לעבור בין התוצאות ציטוט 08 יולי 2016, 14:52
מישהי חדשה בצפון בתמונות אמיתיות 10 על ידי Zordo [QUOTE=Zordo]לא משנה, מצאתי. אכן תמונות לא אמיתיות.קצת מאכזב, הייתי בטוח שעושים פה בדיקה בהנהלה על מנת לפרסם בחורה תחת מדור תמונות אמיתיות... [/QUOTE] מישהו מהנהלת האתר יכול אולי להגיב?מדוע מאושר פרסום מודעה עם תמונות מזוייפות תחת מדור תמונות אמיתיות? ציטוט 08 יולי 2016, 16:06