אז ככה
אכן ביקרתי אותה אתמול לאחר המלצות רבות מחברים כאן .
אכן השילה ממשקלה כ-15 ק"ג וחזרה להיות סקסית מאוד .
הכסף 150 ₪ החליפו ידיים .
רקע כללי : היא בת 50+ מלאה בנשיות מפרגנת מאוד חזה מעט נפול ך סביר , בטן מעט רופסת אך מגע עם הער שלה העמיד לי את הכלי תוך שניות .
היא לחלוטין לא מתקתקת ומאוד רוצה לתת שירות מקסימלי .
התחלנו במקלחת משותפת משכנו למיטה למציצה לא משהו אבל בסדר גמרתי אצלה בפה. לאחר מס דקות מועט החבר היזדקף לאחר שצללתי אליה כוס נקי חלק וטעים מישם לרכיבה - לאחר מיכן בדוגי בהמלצתה היה מדהים עד הגמירה המיוחלת . בתוך הכובעון
לסיום הציעה כוס מיים ומישם הלאללה לסידור .
כל האירוע ערך כ-45 דק כפיות .
אם אחזור -- כן!
מיה מקיבוץ לויות
6[QUOTE=carlosbrownhit]מפרסמת איפשהו? איך מוצאים אותה?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
מפרסמת באתר המתחרה אול... תחת הכותרת
דירה דיסקרטית בדרום תל אביב - מארחת בשלה
שים לב שהתמונות לא רלוונטיות כי היא ירדה הרבה במשקל.
יש עליה דיווח נוסף ושם כתבתי דיווח מפורט יותר תחפש בפורום הזה מיה חדשה קיבוץ גלויות.
תהנה ותדווח
מיה מקיבוץ לויות
7ביקרתי היום,
בת 50 ++
מוצצת בחסד עליון, ירדתי לשבלול, רך נקי וטעים, התחילה להשמיע
גניחות, כלומר, נשמעת כמו מרוץ אופנועים מרתק.
למרות הגיל, מדובר בחוויה אמיתית, ומחיר שווה לכל כיס.
מיה מקיבוץ לויות
8ביקרתי אותה היום, הגוף שלה לא כל כך סקסי בטן נופלת, הציעה מקלחת, התקלחתי, הגענו למיטה, מציצה חשופה, מצצה לי בערך 5 דק'
הציעה סקס והסמכמתי, יכלה למצוץ יותר, הלבישה קונדום ועלתה עליי רכבה כמה דק' והתהפכה על הגב, זיינת אותה חזק עשתה קולות מוזרים אמרה "כן כן אוהבת גומרת" אולי בשביל להדליק אותי שאגמור מהר ואולי כי באמת גמרה, לא כל כך משנה לי.
אחרי 5 דק' הציעה "מציצה עד הסוף" חשבתי גרון עמוק אך כוונתה היתה שגמור לה בפה, מצצה והשתדלה עד שגמרתי בפה.
הציעה מקלחת או מגבונים חשבתי אשכב קצת להרגע פתאום היא אומרת "שביל בחוץ שמאלה אתה זוכר כן?"
עברו 20 דק' בערך, יכולתי להתעקש אולי להשאר אך גם ככה לא היה בא לי, מיד קיבלה טלפון ואמרה שיש מישהו שיחכה 3 דק' (הייתי עירום עדין)
בכל אופן עושה רושם של בחורה נחמדה, חייכניצ ומנסה ליצור שיחה, כנראה לא אחזור אך להרבה אנשים אחרים אולי זה שווה תמורת 150 ש"ח
מיה מקיבוץ לויות
9תודה קודם כל.
ניתן לאחד עם השרשור הישן לעניות דעתי.
הכי מעניין אותי זה הפרט של הורדת 15 קילו...
יבדק הנושא. (בא עם משקל גם)