כ קים (ברזילאית עאלק) מחיפה - סקס אדיר

קים (ברזילאית עאלק) מחיפה

1
היי חברים
אתמול החלטתי לנסות דברים חדשים.....
התקשרתי לגברת , מפרסמת באתר עם הפרי הצהוב את המספר שנגמר ב-223 תחת השם "קים הברזילאית" יש לציין שהקול שלה מחרמן בטירוף!!!! 300 ש"ח עד 40 דקות, יש אפשרות לחריגים שלטענתה זה מציצה בלי וגמירה בפה (אין אנאלי) - חחחחח אז מה חריג?????
מקבלת בחסן שוקרי שבהדר

קבענו שעה פעמיים, פעמיים הגעתי ופעמיים אמרה לי להגיע בעוד חצי שעה.
כפי שציינתי הקול שלה עשה לי את זה אז קבעתי בשלישית וגם הצלחתי להכנס!!!!
מדובר בבחורה צעירה (לא יותר מ25) פנים יפות שיניים לא משהו לדעתי אבל עם גוף טוב ועסיסי, לא שמנה עם תחת שווה וחזה נחמד מאוד וטבעי, וכמה קעקועים מחרמנים על הירך.
אמרה להתפשט והגיעה לבושה בחוטיני וחזיה - והתחילה למצוץ הודעתי שאם תמשיך אני גומר ואמרה שזה בסדר (כנראה שזה ככבר לא חריג).
שאלתי כמה יעלה עוד מספר, טענה שבדרך כלל היא לא עושה אבל אם אני רוצה אז זה 300 שוב...... נתתי לה כי הייתי חייב לזיין אותה!!!!
התחילה למצוץ שוב ואחרי כמה דקות בקשתי קונדום, היא קיבלה שיחה (כמו כל 3 דקות מהרגע שנכנסתי) איכשהו התחלתי לזיין אבל ירד לי החשק או הריכוז או שניהם ביחד... נתתי לה נשיקה ואמרתי לה שאני פורש כי לא אצליח לגמור שוב....
היא חייכה וובקשה שאחזור אבל לדעתי זה לא יקרה אלא אם כן אתקע בלי כלום..
היא מתוקה חייכנית אבל... רק הגעתי ועוד לפני שהתפשטתי היא קיבלה טלפון ואמרה ללקוח הבא שיתקשר עוד רבע שעה!!!!
המון המון המון טלפונים והיא עונה לכולם.... כשהיא מתארת מה כולל איך נראית וכו'...
אמרה שיש מקלחת - בקשתי להתקלח לפני ואמרה שאין צורך כי אני נראה "בסדר".
אין מזגן בחדר אלא רק מאוורר
היה עוד מישהו בבית כי שמעתי את הדלת נפתחת וצעדים וקולות בבית כמה פעמים (אולי מאבטח...)
בסך הכל היו לי 20 דקות שנפרסו על 600 ש"ח ו-50 טלפונים
אגב, התמונות לא שלה.... הגוף שלה הרבה הרבה יותר טוב (וכפי שציינתי לה יש קעקועים על הירך והכתף)
מומלץ???? לשקולכם!!!!
תודה,
bubu6699
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”