כ דיווח סשה מבן יהודה תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

דיווח סשה מבן יהודה תל אביב

11
[QUOTE=videran]תודה על הדיווח שלמה (יצאת מלך חיוך גדול)
רק אם אפשר קצת מעבר לקנקן בבקשה
איך היא מגיבה , שירותית/קרה? איך הירידה? האם ידני או אוטמט (צריך להפעיל אותה או שהיא יוזמת?)

תודה
ערן
[/QUOTE]

איך היא מגיבה , נורמאלי בהחלט אוהבת סקס וגם כסף תעשה הכל בשביל הכסף
שירותית/קרה? איזה קרה ..בחורה פתוחה להכל חוץ מנשיקות
בגלל מגבלת השפה יש פיקים עד שמבינים אחד את השני
איך הירידה? האם ידני או אוטמט (צריך להפעיל אותה או שהיא יוזמת?) גם וגם בגלל מגבלת השפה
הרוסים דוברי השפה אני מקנא בכם קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

14
אחרי הדיווח הלוהט של המלך שלמה כל כך רציתי ללכת ולדווח אך הדיווח הוא למעשה אי דיווח . אני רוצה להודות למלך שאיך שביקשתי הטלפון מייד תוך שניות שלח ואמרתי בליבי אלך היום ואדווח . אז מיד התחברתי לוואטסאפ בחורה יפה מאוד עד כאן החלק הטוב .
שקיבלתי הטלפון מייד חשדתי שסשה של המלך אינה פרטית ויש איגור מאחורי הפרגוד , מסתיים מספר זהב 2299 , האם תיירת כזאת ברת מזל לקבל מספר כזה ? ברור שלא . מייד שלחתי הודעה האם אפשר היום בשעה מסוימת , ענתה סקס קלאסי לשעה 500 שקל + תוספת 100 שקל מציצה בלי קונדום , שולחת נשיקות מייד התקשרתי למספר רציתי לדבר איתה התקשרתי והיא לא ענתה , אז ברור היה לי שאיגור מתכתב עבורה ולכן לא עונה לטלפון מנסיוני . בקיצור שלחו לי בוואטסאפ נשיקות סגרנו שעה וכתובת . אני מגיע מתקשר , שולח הודעות וואטסאפ אין קול ואין עונה . חיכיתי 20 דקות , הייתי מאוכזב שסתם הריצו אותי , חזרתי רעב מינית אך שבע כספית בכל זאת ה 500 זוזים שכמעט שרפתי בדרך נס נשארו אצלי . וכאן אני אתן טיפ חשוב ואני בטווח איישם אותו , בחורה שרק מתכתבת וקולה לא נשמע לא לקחת סיכון עדיף להישאר בבית .. כאן המקום לציין לשבח את כל תאגידי התל אביב המוכרים מיוליה ועד הפקידות האחרות שתמיד שקבעתי עמדו בלוח הזמנים .. אני שוב מודה למלך ומצטער שכנתין לא צלחה ידי לדיווח ראוי מסיבות שאינן תלויות בי

15
[QUOTE=סופר מתוק]אחרי הדיווח הלוהט של המלך שלמה כל כך רציתי ללכת ולדווח אך הדיווח הוא למעשה אי דיווח . אני רוצה להודות למלך שאיך שביקשתי הטלפון מייד תוך שניות שלח ואמרתי בליבי אלך היום ואדווח . אז מיד התחברתי לוואטסאפ בחורה יפה מאוד עד כאן החלק הטוב .
שקיבלתי הטלפון מייד חשדתי שסשה של המלך אינה פרטית ויש איגור מאחורי הפרגוד , מסתיים מספר זהב 2299 , האם תיירת כזאת ברת מזל לקבל מספר כזה ? ברור שלא . מייד שלחתי הודעה האם אפשר היום בשעה מסוימת , ענתה סקס קלאסי לשעה 500 שקל + תוספת 100 שקל מציצה בלי קונדום , שולחת נשיקות מייד התקשרתי למספר רציתי לדבר איתה התקשרתי והיא לא ענתה , אז ברור היה לי שאיגור מתכתב עבורה ולכן לא עונה לטלפון מנסיוני . בקיצור שלחו לי בוואטסאפ נשיקות סגרנו שעה וכתובת . אני מגיע מתקשר , שולח הודעות וואטסאפ אין קול ואין עונה . חיכיתי 20 דקות , הייתי מאוכזב שסתם הריצו אותי , חזרתי רעב מינית אך שבע כספית בכל זאת ה 500 זוזים שכמעט שרפתי בדרך נס נשארו אצלי . וכאן אני אתן טיפ חשוב ואני בטווח איישם אותו , בחורה שרק מתכתבת וקולה לא נשמע לא לקחת סיכון עדיף להישאר בבית .. כאן המקום לציין לשבח את כל תאגידי התל אביב המוכרים מיוליה ועד הפקידות האחרות שתמיד שקבעתי עמדו בלוח הזמנים .. אני שוב מודה למלך ומצטער שכנתין לא צלחה ידי לדיווח ראוי מסיבות שאינן תלויות בי
[/QUOTE]

מנסיון שלי
ההתכתבויות בווסטאפ היו מולה
גם כשהייתי אצלה בהפסקה היא שלחה הודעות ווסטאפ
לא מאמין שאיגור או מישהוא אחר כותב בשמה
היא להערכתי לא עונה לטלפון בגלל מגבלות השפה
ומעדיפה שיתכתבו איתה בווסטאפ .
אל תפסס תלך שוב ...להערכתי הייתה עסוקה בגלל זה לא עונה
אם איגור או כל אחד אחר היה מאחורי הטלפון תאמין לי שהיית מקבל הודעה במיידי
ולא ממתין 20 דק .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

16
הייתי עם סאשה ותודה על הטלפון.
מקבלת בבן יהודה ,עובדת עצמאית ללא איגור.
בחורה יפה ומאוד נחמדה ,גוף רזה,ציצים
קטנים ותחת שטוח,אני קשה לי עם תחת שטוח
אני אוהב תחת בולט וחטוב.
בקשר לסקס היה פושר מציצה חלשה
נשיקות ללא התמסרות מלאה
בקיצור חצי קלאץ.
אני לא אחזור לא כול כך התלהבתי ממנה
אבל יש לה פנים מאוד יפות והיא ממש חמודה
בקיצור שכול אחד יחליט בעצמו
מה לעשות עם הכסף שלו
אחלה יום.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

17
להלן רשימת מקבלי הטלפון של סשה ...חוץ משקע ותקע וסופר מתוק אין עדיין דיווחים
אני מניח ששבוע הבא נשמע קצת יותר .

19
[QUOTE=pixsar]שלמה גדול !

אם כי כמה שמות שם בכלל לא מפתיעים אותי

לעולם לעולם לא ישתפו אותך בתגלית

נצלנים במלוא מובן המילה

[/QUOTE]

מקווה בשביל כולם שנהפוך את הקערה על פיה
אחרת ...חברים כבר יפסיקו לדווח וחבל מבולבל

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”