כ רחובות - סקס אדיר

רחובות

1
שלום כולם, אחרי צפיה מרובה הגיע הזמן לדווח,
אז קודם כל המיקום: כביש 411 החדש לכיוון גבעת ברנר.
לבאים מצומת בילו על כביש 40 לפנות ימינה לכביש 411, אחרי תחנת האוטובוס יש פניה ימינה לכורכר, הן עומדות ממש בפניה.

ננראו 3 בחורות, שתי רוסיות וישראלית מבוגרת לא נראית טוב
עצרתי ליד הרוסיה, נתנה פרטים 100 מ+ז רק מציצה עם גומי 50, הציעה גם מציציה בלי גומי אבל לא שאלתי מחיר, לא כדאי להביא לה למצוץ בלי ותכף הסביר למה.
עלתה לרכב כיוונה אותי 15 מטר קדימה, עצרנו הורדתי את המכנסיים פתאום היא אומרת "זה 5 דק' אתה יודע?" אמרתי "מה?" אמרה כן 5 דק ואם אתה רוצה עוד 5 דק' זה עוד 50, חח אמרתי סבבה, הלבישה קונדום והתחילה למצוץ בדיבור הבנתי שהיא משתמשת, במציצה זה היה ברור, היא כמעט נרדמה לי על הזין, ליקקה אותו וליקקה אותו, עד שהתחילה למצוץ מצצה ממש לאט, המציצה לא מכנית והיא באמת מנסה אבל היתה כנראה מסטולה מדי,בסוף לקראת הגמירה זיינתי לה קצת את הפה שתבין את הרמז, 4 דק' עברו, מציצה סתמית.
לא שאלתי את שמה מצטער חברים

האם אחזור? אולי אם אהיה באיזור ואהיה ממש חרמן אז 50 שקל זה אחלה דיל, כבר אין כאלו בתל ברוך או בחולון.

רחובות

2
צופה קבוע,

ברכות על הדיווח הראשוני מוחא כפייה

מעטים הדיווחים מאיזור רחובות ולכן נחמד לדעת,בזכותך כמובן,כי מקום זה עדיין פעיל ונושם.
תודה שהארת את תשומת ליבנו בכתיבה תמציתית וממוקדת.

לעיתים נפתחים נושאים חדשים,בעיקר על ידי חברי פורים חדשים,למען שאלות בלבד.
האמת,הייתי בטוח שזה עוד מקרה,שמחתי לראות כי הפעם מדובר בדיווח רציני.

ממליץ לעדכן את כותרת הנושא כך שיהיה ברור שמדובר בדיווח אמיתי ולא בעוד שאלה,
מבחינתי מאכזב ולא מכובד לפתוח נושא חדש עבור שאלות ולכן כשיש לי חשש כזה
אני מתעלם מהדיווח.

תודה שתרמת מזמנך למען הכלל.

רחובות

10
[QUOTE=bigus dickus] דווקא היתה שם פעם את ליאת שהיתה טובה אבל נעלמה.בעבר הרחוק (10 שנים פלוס) היו שם לא מעט מציאות.

[/QUOTE]
חחח..בעבר הרחוק ההוא היו הרבה מציאות גם באזורים אחרים כמו חולון, פ"ת, מנדרין, הבורסה. אבל בשנים האחרונות באמת ירדה האיכות באופן מדהיםמדאיג....
באסה.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”