אחרי שהייתי אצלה, החלטתי ליצור מעין קובץ מזכרות מכל הבנות שהייתי אצלהן לאחרונה.
שעה לאחר ששמרתי את התמונות שלה, הפרופיל ירד, לא יודע למה, אבל הוא לא זמין.
יש לי תמונות שלה, קטי, ושל ורוניקה 19.
בזמנו גם התלבטתי אם לדווח, היום החלטתי לפרסם, מה גם שכבר כתבתי את כולו אז, שיהיה.
אתחיל בכך שאומר, שהמון זמן המון זמן לא נהנתי ככה, פשוט בחורה יפה ונעימה, מבט נעים ועיניים טובות, חייכנית, הייתה נבוכה קצת(גם אני) וממש בחורה נשמה.
הגעתי אליה ביום רביעי, קיבלה ברחוב ירושלים.
היא פותחת לי את הדלת, ואני מתרגש כמו בכל פעם, מרים את העיניים, ומבסוט לאללה!
נכנסתי בפנים, בטיפונת ביישנות שעדיין נשארה בי.
"מיי ניים איז קטרינה" היא הציגה את עצמה, והושיטה לי יד עדינה עם טבעת.
"אני ****, נעים מאוד" השבתי לה יד.(אמרתי את השם האמיתי! הרגשתי שאני לא יכול לשקר לה.)
מזכיר לי פעם אחת, שאמרתי למישהי שהייתי איתה: "מה? השם שלי? הא... זה אבי....(שיקרתי.)"
אנה24:"אבי? יש הרבה אבי בישראל...."
LOL
אני עדיין צוחק כשאני נזכר בזה.
נו טוב, נמשיך:
אחחח אלוהים, איזה פנים, פשוט התאהבתי, אחח הפנים שלה, חברים, עיניים גדולות וטובות, שמקבלות השלמה, מגבות מושלמות, והיא חייכנית, שפתיים רגילות, שיניים לבנות, ושיער ארוך שחור וחלק.
הכל בה היה מושלם, מלבד החזה, לא קיים, אבל למי איכפת, פשוט נדלקתי עליה, להיות איתה, לדבר.
תענוג!
והיא גם, לאורך כל המפגש, לא היה פה גרם של זיוף! לא הצגה, לא כלום!
טוב:
יצאתי מהמקלחת, לאחר שיחת היכרות קצרה וכוס מים(פאקינג חום!), ובאמת חברים, מהרגע שנכנסתי, היא הסתכלה עלי בתדהמה, גם בסיטואציה, ושידרה אלי מעין סיפוק מהמראה שלי.
כניראה גם הייתה מבסוטית מהנימוס שלי, מהעדינות, כי התמסרתי אליה, לא בקטע של חרמנות זולה, היה פה קצת רגש, ונישקתי אותה בלהט, בכל הגוף, בפה(לא לפני שביקשתי רשות),
את כל כולה, נישקתי בכבוד והערכה, בעדינות וברוך.
כמובן, שעינגתי אותה גם במנוע, עם אצבע עדינה, ללא התנגדות, ונישוקים איטיים בבטן וברגליים, והיא עוצמת עיניים בהנאה.
(ושמתי לב, כי כשהזדקפתי 3 4 פעמים, ישר הסתכלתי על הפנים שלה, והעיניים היו עצומות לעוד כמה שניות, והיא פתחה עיניים לאט ופשוט *נאנח* איזה עיניים...להביט בהן שעות.)
(ושמתי לב, כי כשהזדקפתי 3 4 פעמים, ישר הסתכלתי על הפנים שלה, והעיניים היו עצומות לעוד כמה שניות, והיא פתחה עיניים לאט ופשוט *נאנח* איזה עיניים...להביט בהן שעות.)
ואני לא מפסיק.
וכמובן אחרי סשן נשיקות למטה, עליתי למעלה, ושאלתי אותה אם היא מתנשקת, היא חייכה ואמרה שכן, נישקתי אותה בעדינות, בשפתיים, ובסנטר, וגם על האף, ואמרתי לה שהיא יפה.
והכל ובכבוד, והיא החזירה לי בנישוק, לא אגיד אוהב, אבל, לא יחס לקוח-קליינט רגיל,
קצת יותר מזה.
והפעם הלכתי על 2 מספרים.
הראשון, בצורה הרגילה שמפילה אותי כל פעם, זה ב69, יש לה ישבן מדהים! בצבע מוקה, שזופה סבבה.
והמנוע קטן והדוק, וטרי, פשוט אי אפשר שלא להתפחלץ ממראה כזה מושלם!(מה רבו מעשיך....)
לאחר הגמירה המיוחלת, הלכתי להתקלח, כי לא היו לה מגבונים, והכמות הייתה מאסיבית.
כמובן שהיא גם התקלחה, וחזרה בזריז בלי למרוח זמן.
הגמירה והחום נתנו אותותם, ושוב ביקשתי (בלב התחננתי) כוס מים בנימוס.(תכלס רציתי לשתות עוד 4 כוסות, אבל לא היה לי נעים להטריח אותה.)
כמובן שהיא גם התקלחה, וחזרה בזריז בלי למרוח זמן.
הגמירה והחום נתנו אותותם, ושוב ביקשתי (בלב התחננתי) כוס מים בנימוס.(תכלס רציתי לשתות עוד 4 כוסות, אבל לא היה לי נעים להטריח אותה.)
לאחר מכן התיישבה באלגנטיות על המיטה, והציעה באדיבות לעשות לי מאסאז', והנהנתי בהסכמה, ועשתה לי מאסאז איכותי.
הדבר הכי חזק היה, שהיא התקדמה לי אל הגב התחתון, כשלפני, היא ישבה על מגבת, שהייתה על ישבני, אז כשהיא הגיעה עם המנוע לגב התחתון, אוחח, איזה חום יצא משם, קיבלתי חימום קטלני בשניה.LOL
היא סיימה, נישקתי לה את היד.
הדבר הכי חזק היה, שהיא התקדמה לי אל הגב התחתון, כשלפני, היא ישבה על מגבת, שהייתה על ישבני, אז כשהיא הגיעה עם המנוע לגב התחתון, אוחח, איזה חום יצא משם, קיבלתי חימום קטלני בשניה.LOL
היא סיימה, נישקתי לה את היד.
ואז דיברנו.
הייתה נשואה, יש לה ילד בן 4.
היא ממוסקבה, אמרה שנשארת לחודש.
דיברנו על הכל, אפילו על קעקועים וצלקות(יש לה קעקוע ברגל ימין, מעין טבעת, מעל העקב, כששאלתי אותה למה, היא ענתה לי שאין סיבה.) סיפרה לי שפגעה בה מכונית ברוסיה, ויש לה כמה צלקות ביד.
ועוד מיליון דברים, כשרוב הזמן אני מקליד במקום לדבר, והיא משחקת לי עם הרגל בענין.
לאחר שתיקה, התעמקות בעיניים, וציחקוקים הדדים.
לאחר שתיקה, התעמקות בעיניים, וציחקוקים הדדים.
שאלתי אותה אם מגיעים אליה אנשים טובים, היא השיבה בחצי חיוך ככה ככה, התעצבתי והתעצבנתי.
כי יש מטונפים שיחשבו שבגלל שהם משלמים 500 לשעה, היא איזה מכשיר להפגת מתחים, ולשעשועם.
ויתנהגו אליה בגועליות, ואני שונא את זה, אלה אנשים שצריך לשבור במכות, שלא יעיזו לפגוע בבחורה, גם בלהט התאווה.
ואם מישהו חושב שאני צבוע, שילך ויתאבד, כי יש אנשים טובים ויש רעים, ואני אחד מהטובים, שלעולם, לא אתנהג בחוסר כבוד לבחורה עובדת(משום מה יש אנשים שמפטירים ש"אם היא זונה אז היא אוויר."), כי זאת התנהגות של שפלים, ואנשים שהם רפש ביבים.
אדם טוב, יתנהג בנימוס וקלאס, כי זה בא מבפנים.
אדם טוב, יתנהג בנימוס וקלאס, כי זה בא מבפנים.
אבל, אני מאמין שהן מוגנות, שיש כמה מקררים בדירה הסמוכה ששומרים עליהן מכל מיני מנוולים.
טוב, לא משנה, פשוט, היא נכנסה לי ללב, זה הכל.
היא מתוקה ולא שייכת, וניסיתי להבין למה היא שם.
היא מתוקה ולא שייכת, וניסיתי להבין למה היא שם.
וגם בגלל, כשהיא דיברה, נישקתי לה את הכתף, בכדי להביע את הערכתי, היא ישר קמה, חשבה שאני רוצה לעשות סקס, והרגעתי אותה, שלא.
וזה גם כן קצת כאב לי, שכניראה היא רגילה להיכנס לאקשן מכל דבר קטן, כאילו אין קליינטים רגועים.(ואני בטוח שיש עוד כמוני, רק לא רובם.)
וזה גם כן קצת כאב לי, שכניראה היא רגילה להיכנס לאקשן מכל דבר קטן, כאילו אין קליינטים רגועים.(ואני בטוח שיש עוד כמוני, רק לא רובם.)
אחרי כל הדיבורים, והמאסאז, שדיברנו(אגב גם היא רבע יחידה באנגלית) דרך תוכנת תרגום וצחקנו.
היא אמרה לי, יש לך 5 דקות, אתה רוצה סקס?
וכן, רציתי.
היא מיד העמידה את הענין, והלבישה עליו גומיה, ומשום מה, כל הבנות האחרונות, וגם היא, הולכות ישר לתנוחת דוגי WTF!!
אמרתי לה:" לא, אני מעדיף מיסיונרי."
ומה אומר לכם, הבחורה ניסתה להינות מכל מה שיש לי להציע, התחלתי לעבוד, ואחרי 30 שניות, היא לפתע הרימה עלי 2 רגליים לכתפיים, נתלתה עלי והתחילה לתת קונטרות,
וממש נכנסה לזה, ניסתה לגמור, אבל אני נו... גמרתי אחרי דקה, וניסיתי להמשיך לפמפם עוד חצי דקה, ואז הוא ברח החוצה, והיא במבט וקול קצת מה מאוכזב:
"וואט? יו פיניש?"
"אממ, כן, סורי."
היא הסתכלה עלי וחייכה, התקרבתי אליה, ונישקתי לה את המצח, וחיבקתי אותה, ואמרתי לה:"תודה, תודה רבה לך."
היא חייכה.
קמתי התלבשתי, והיא קמה איתי ליוותה אותי לדלת.
ובאה לנשק אותי בלחי, תפסתי לה את הראש, התקרבתי לה למצח ונישקתי אותה, ואמרתי לה מכל הלב:
"איי וויש יו, אלוויז טו בי הפי."
וחזרתי על זה.
והיא הבינה, חיבקתי אותה, ויצאתי.
האאאאאאאאאא
*נאנח*
כל הנסיעה הביתה חשבתי עליה.
וכשהגעתי לעירי, במרחק חצי שעה, התקשרתי לפקידה, ואמרתי לה:
"תקשיבי, הייתי עם קתרינה, ורציתי לומר לך משהו.
"כן, מקשיבה"
אני:"רק רציתי לומר לך, שהייתי איתה, ונהנתי מאוד, היא מדהימה, פשוט אין, היא אחלה, והיא נכנסה לי ללב, ואני מקווה שתשמרו עליה, כי היא אישה ממש טובה."
"עצם זה שהתקשרת, ואמרת את זה, זה דבר יפה, אני בעצמי מעריכה את זה, ואני אדאג שזה יגיע אליה."
אני:"בסדר, תודה רבה גבירתי, תודה, ביי."
"גם לך, ביי ושלום."
אז אני לא מפרסם מחיר, רק לינק שלא עובד, ומעל הכל, אני לא רוצה שתלכו אליה, ושהיא תזכה בלוטו, ושתחזור לרוסיה לילד שלה, ושתהיה מאושרת.
אמן.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11518