כ דיווח סשה מבן יהודה תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

דיווח סשה מבן יהודה תל אביב

31
חברים הבחורה כוסית גמורה
אם היא מפרסמת בדייט 69 (מה שלא ידעתי) וגם באתר שכולם קוראים לו פה "הלבן" - ושם אני מצאתי אותה - אז ההנחה צריכה להיות שלא פרטית ולא נעליים. תכלס זה לא משנה. בהודעה באתר הלבן אכן עושה רושם לא של עובדת קלאסית. שוב זה לא משנה באמת
לא משנה את היותה צעירה. כוסית. וכוסית מאוד. הבעיה היחידה שלי זה המיקום - קרוב מדי למקום מגוריי ובאופן כללי נמנע מבן יהודה ושאר הרדיוס...
כל מי שרוצה יקבל ממני את המספר בפרטי. בלי הבדל דת גזע מין מוצא וכמות דיווחים (או עד שימאס לי לענות להודעות פרטיות)
בהצלחה

32
[QUOTE=rijekstrat]חברים הבחורה כוסית גמורה
אם היא מפרסמת בדייט 69 (מה שלא ידעתי) וגם באתר שכולם קוראים לו פה "הלבן" - ושם אני מצאתי אותה - אז ההנחה צריכה להיות שלא פרטית ולא נעליים. תכלס זה לא משנה. בהודעה באתר הלבן אכן עושה רושם לא של עובדת קלאסית. שוב זה לא משנה באמת
לא משנה את היותה צעירה. כוסית. וכוסית מאוד. הבעיה היחידה שלי זה המיקום - קרוב מדי למקום מגוריי ובאופן כללי נמנע מבן יהודה ושאר הרדיוס...
כל מי שרוצה יקבל ממני את המספר בפרטי. בלי הבדל דת גזע מין מוצא וכמות דיווחים (או עד שימאס לי לענות להודעות פרטיות)
בהצלחה

[/QUOTE]

הכל טוב שחררנו את הפקקמוחא כפייה (ראה דיווח שלי על קטיה )

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

33
דיווח שלי מדווח לכם תוך כדי הליכה ברחוב בן יהודה,קבעתי איתה לשעה 3 בצהריים הגעתי לכתובות בן יהודה 6 שולח הודעה מסרה תמתין 5 דק המתנתי,שלחה הודעה תעלה נכנסתי ולא מוצא תדירה,אמרה תתקשר התקשרתי ודיברתי איתה דיברה בצורה מאוד מזלזלת,מסתבר זה בצד השני הגעתי ונכנסתי לכניסה,מסרה שאני יצא שתראה שזה באמת אני ולא התבלבלתי,יצאתי מהכניסה מסרה תחזור לכניסה חזרתי ושאלתי מה מספר דירה וקומה,לא ענתה לאחר כמה דק חזרה אלי ומסרה שבעלת הדירה בא והיא לא תוכל לקבל אותי,רק מחר תוכל לקבל,אמרתי בי והלכתי,

34
[QUOTE=the men]דיווח שלי מדווח לכם תוך כדי הליכה ברחוב בן יהודה,קבעתי איתה לשעה 3 בצהריים הגעתי לכתובות בן יהודה 6 שולח הודעה מסרה תמתין 5 דק המתנתי,שלחה הודעה תעלה נכנסתי ולא מוצא תדירה,אמרה תתקשר התקשרתי ודיברתי איתה דיברה בצורה מאוד מזלזלת,מסתבר זה בצד השני הגעתי ונכנסתי לכניסה,מסרה שאני יצא שתראה שזה באמת אני ולא התבלבלתי,יצאתי מהכניסה מסרה תחזור לכניסה חזרתי ושאלתי מה מספר דירה וקומה,לא ענתה לאחר כמה דק חזרה אלי ומסרה שבעלת הדירה בא והיא לא תוכל לקבל אותי,רק מחר תוכל לקבל,אמרתי בי והלכתי,[/QUOTE]

איזה מרגיז Shocked
אני בהלם

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

35
קודם כל נתחיל מזה שהיא באמת כוסית על
אם היא עוברת ברחוב אתם מסתובבים ומקבלים נקע בצוואר
היא יפה בכל רמה
לגבי הסקס הוא אכן די רגיל אין דברים מיוחדים
עושה מסז' די מקצועי
ביליתי שעה שלמה עם דוגמנית על
תודה לכל מי שנתן את הטלפון

36
סאשה נראת טוב
אבל ממש לא דוגמנית ובטח שלא על,
דוגמנית יש לה שיניים ישרות ולסאשה לא.
דוגמנית בדרך כלל גבוהה וסאשה לא.
דוגמנית יש לה בדרך כלל ציצים קטן ועומד
וסאשה לא.
דוגמנית בדרך כלל יש תחת עומד ובולט וסאשה לא.
אבל סאשה חמודה ונחמדה ונראה טוב,
וסקס רגיל וממש לא מיוחד,לפעם אחת היא סבבה
לא מעבר.
ושיהיה אחלה יום לכולם.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

37
[QUOTE=שקע ותקע]סאשה נראת טוב
אבל ממש לא דוגמנית ובטח שלא על,
דוגמנית יש לה שיניים ישרות ולסאשה לא.
דוגמנית בדרך כלל גבוהה וסאשה לא.
דוגמנית יש לה בדרך כלל ציצים קטן ועומד
וסאשה לא.
דוגמנית בדרך כלל יש תחת עומד ובולט וסאשה לא.
אבל סאשה חמודה ונחמדה ונראה טוב,
וסקס רגיל וממש לא מיוחד,לפעם אחת היא סבבה
לא מעבר.
ושיהיה אחלה יום לכולם.
[/QUOTE]

שקע ותקע כל אחד רואה את זה מהזוית שלו
יש לי בחור שאני מכיר נשוי מספר לי על אישתו שהיא נראית כמו דוגמנית
אם תכיר את אישתו תבין שבין דוגמנית לירח יש מרחק רב .
בכל מקרה סשה נראית טוב מאד .

40
גם אני פגשתי את הבחורה, תודה לשלמה המלך
מאוד אהבתי את התמונות, ומאוד אהבתי את המראה במציאות. בחורה נראית מצוין לדעתי, חטובה ואחלה תחת. קטן וכיפי.
נפגשנו אצלה, עלינו לעליית הגג חדר נעים.
יש לה גוף הורס, והיא יפה בפנים
אחרי מציצה עם קונדום, ערבה לרכיבה עליי- asian cowgir, כיף גדול תוך כדי להחזיק לה את התחת ולזיין אותה ככה. התעייפה, אז סובבתי אותה על הצד והזדיינו כשאני מאחוריה, מחזיק לה את התחת ביד אחת ואת החזה ביד השנייה. בחורה חושנית וסקסית.
לאחר מכן דוגי על המיטה, פמפום עצבני עד הגמירה. מאוד יפה לראות את התחת שלה ככה, העור שלה בצבע שחום ובכלל, גוף סקסי.
אחרי מקלחת ומנוחה, התחיל לעמוד החבר בלי מציצה.
שיחקתי לה בדגדגןת מאוד נהנתה ושמה את היד שלה על שלי והזיזה אותה תוך כדי, הרטיבה ונהנתה.
מעבר למיסיונרית תוך כדי שהיא מעיפה לי מבטים סקסיים לעיניים, עם רגליים על הכתפיים שלי. משם המשכנו לכל התנוחות, asian cowgirl עם התחת אליי- מדהים!!!, דוגי בעמידה בחדר בכל מיני מקומות, כולל כשרגל אחת שלה על השולחן והיא מסתכלת עליי אחורה תוך כדי זיון, וישיבה שלה עליי הפוך כשאני רואה את התחת הסקסי שלה עולה ויורד, עולה ויורד. לאחר זיון באמת מאוד מהנה, גמרתי.
סה''כ מאוד נהניתי, המחיר כפי שצוין, לדעתי מאוד שווה.
נמצאת עד ה-15/8, אני מתכנן לפגוש אותה עוד פעם אחת לפחות.
בברכת כמה שיותר זיונים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”