כ סנדרה - דף 2 - סקס אדיר

סנדרה

12
[QUOTE=איצטגנין]

פשוט - אל תלכו !!

אם הרבה לא ילכו - הן תבננה !

תהיו צרכנים נבונים. לא כמו במחאת הקוטג' - שבמקום להפסיק לקנות קוטג' יקר, יצאו בדמעות לרחובות... ולא יצא כלום מהמחאה...

לי כתבה אחת (פולינה): 600 סקס רגיל ומציצה מקונדמת, 800 לסקס ומציצה חשופה.
כתבתי לה שמציצה עם קונדום מתאימה לזונות מאיכות נמוכה Low quality prostitutes.
זונה שמוצצת רק עם קונדום - אפשר להבין שעושה זאת מטעמי שמירה על בריאותה.
זונה שמוצצת עם קונדום ועבור 200 ש"ח נוספים תהיה מוכנה להסירו - היא סחטנית.

[/QUOTE]

בדיוק.
הכח בידיים שלנו

סנדרה

13
[QUOTE=פטישחשמלי]אני כתבתי לה ברוסית כמובן :
200 שח לתוספת מקלחת
100 למגבת יבשה
80 לקוס קפה
50 לכוס מים
כתבה 0k הגולם ....
חיה בסרט ...

[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

15
מי הפראייר שהיה ושילם 1000 שח ?
נשמח לשמוע חוויות עם סנדרה העוקצת ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

17
פגשתי היום את הגברת ובמילה אחת - וואו, אין דברים כאלה.

אני מרשה לעצמי לומר שאני שועל ותיק בתחום, עוד מימי טרופיקנה העליזים, גולדן, פרישמן 10 ו 8 ועוד מקומות שכבר איני זוכר.

בכוסית כזאת ונותנת שירות כזאת - טרם נתקלתי.

לא מבין את הוויכוח הנדוש והמרגיז כאן בין החברים לגבי המחיר, זה ברור לכם שלכל סיר יש מכסה והאמת שאני ממש לא חושב שהמחיר יקר, הייתי מוכן לשים כפול על החוויה איתה.

תיאום מהיר בוואטסאפ, סגרנו על 700 שקל לשעה כולל אנאלי, מציצה בלי קונדום וגמירה בפה.

באתי מצוייד עם בקבוק יין טוב ולבקשתה- פירות (:

הבחורה מקצוענית וזו עבודתה- הייתה בפריז, לונדון, קנקון, פורטוגל, מקסיקו, ספרד ובקיצור היא זונה כלל עולמית מיומנת ומקצוענית.

היא מארחת אצלה בדירה שהיא שוכרת ואני חושב שגיל כזה ב-700 שקל ממש לא גבוה (כל הנערות ליווי שמזמינים המחיר מתחיל מ 700 ותוסיפו לזה את מחיר הצימר והופהמאתם מגיעים קרוב ל- 1000. מי שחושב שזה גבוה שיקפוץ לי. נמאס שכל דיון נהרס על דיוני כספים.

הבחורה גבוהה, להערכתי 1.80 רזה בלי גרם שומן, תחת אלוהי שאין דברים כאלה, חזה קטן וחצוף.

אחרי חצי שעה של יין וקצת מינגלינג, נכנסתי לעשות דוש קצר- אחלה מים ולרגע אבדתי את עצמי במקלחת (:

הבחורה עושה הכול- רימינג , ליקוקי ושאיבת ביצים, מציצה עם הרבה רוק, ממש התאבדה כל הזין שלי.

יש לה עור כמו של תינוק ולא יכלתי להפסיק ללטף ולגעת בא.

זיין בשלל תנוחות, כולל זיון פה אגרסיבי כשהיא על הגב והראש מחוץ למיטה, בשלב מסוים פשוט התיישבתי לה על הפנים וזכיתי לרימינג מהסרטים.

גמירה בפה. הפסקה ,סיגריה. הבחורה סופר חמודה, עשתה לי כוס תה וישבנו לפטפט. ראיתי שהזמן לא מספיק לי לתענוג הזה וביקשתי להישאר שעה נוספת, כמובן שהסכימה (:

פעם שנייה התחלנו מזיון פה, כל התנוחות שאני מכיר מסרטי פורנו ואז עברנו לאנאלי, הבחורה יודעת לקבל אנאלי בכל תנוחה שתבחרו ויש לי כלי לא קטן, שום מילה או תלונה פשוט סקס חלומי.

מעבר לזה שהיא מקסימה, היא דוברת אנגלית בינונית ואפשר לתקשר איתה שזה פלוס אדיר לכימיה.

מגיעה אלינו ממוסקווה ותשהה כאן עוד כ- 20 יום ולאחר מכן טסה לפנק את האנגלים בלונדון.

סל התענוג 1400 לשלוש שעות ( הזמן כך והיא לא עומדת עם סטופר)

לסיכום, זונה מקצוענית ונדירה.

אז מה היה לנו שם ? ( הגשש החיוור)

3 שעות מפגש, כולל הכול מהכול ב- 1400 שקל. בטוח שאחזור

ליל מנוחה לכולם

סנדרה

19
הרוסיות האלה .
המצב ברוסיה חרא , ואפשר לזיין עשרה רוסיות במחיר הזה .
מגיעות לישראל למצוא את הישאלי הפראייר שישלם לזיון 800 שקל .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”