לאחר התנזרות כשנה ממין מנשים עובדות ,חזרתי לענינים ,מדי פעם נכנסתי לפורום לראות מה קורה מה חדש ומי נגד מי, ותאמת לא השתנה הרבה אותם מריבות קטנוניות עם הרבה אגו וקנאה, ונשגב מבינתי להבין מדוע ומה זה תורם סהכ כולנו באותה סירת זיונים שיתופים ושאר ירקות וכמו שאומר שר החינוך שלנו דיי כבר..
את רוני אני מכיר רק מהפורום ולצערי לא מעבר לזה ומרשית דרכו ניתן להבחין שמדובר באדם ישר הגון עם יכולות נתינה אין סופיים, ובתחילת דרכי בפורום הוא עזר לי רבות הן בפירגון ובשיתוף, ועל כך אני מודה לו ואוהב את האיש הנדיר הזה, ושומר לו תמיד חסד נעורים ,
ומצטרף לכל החברים הטובים שמרימים קול זעקה שיחזור להיות איתנו ולדיווחים המעולים המצחיקים ומלאי חוכמה וכישרון שלו.
ולדיווח :אז כמו שפתחתי אני כשנה לא פעיל בתחום נערות עובדות והחלטתי לחזור לעניינים ולסגור מעגל ולהתחיל מהאישה האחרונה שההיתי ונהנתי איתה ,
אז נתחיל בפגישה הראשונה איתה לפני שנה הגעתי אליה דרך האתר הלבן, ותקשרתי איתה באנגלית ,קבענו שעה
והגעתי אליה, גרה בבת ים רח קצנלסון בנין מגורים רגיל,
מכוונת אותי לעלות קומה ראשונה ימינה וימנה חזק
ריח נעים כבר במדרגות הדלת פתוחה ומתגלה בפני אישה בסביבות גיל 50 כזאת שרואים עליה שבציערות היתה יפה ,בלבוש רגיל עם שרוול וחולצה טי שרט רגילה. נכנס לדירתה דירת שתי חדרים חמודה ונקיה ,
מניח את האתנן על השולחן ,נכנס למקלחת סבירה עם סבונים ומוצרי טיפוח כיאה לאישה אסתטית ונקיה,
יוצא ומגיע לסלון והיא כבר ללא חלק עליון, עם חזה מפואר ויפה היושב על גוף מדהים בעניי במסגרת הגיל המתקדם ותחתון ברזילאי להשלמת המראה, היא מתיישבת על הספה קצת סמול טוק באנגלית עם נגיעות קלות של עברית, ומתחילים בנשיקות ליטופים, ואז היא פותחת את הספה למיטה ומתחילה במין ריקוד חושני שאני מאחוריה
ומתחכח בישבנה וידיי אוחזות בחזה הגדול ורך שלה. ולאחר כ5 דקות היא משכיבה אותי על גבי ויורדת למציצה טובה, מלבישיה לי קונדום ועולה עלי במקצוענות רבה וכך כחצי שעה עם החלפת תנוחות כשהיא מנהלת את העניינים ומכווינה בהכל. סטייל מוניק מהמלונית ברמבם למי שמכיר. אמר פעם האדמור רוני,כחומר ביד היוצר ,רק שבמקרה שלה אתה החומר והיא היוצר. ולאחר מכן שהתפוצצתי בתוכה עשתה לי מסאז נעים ,מספר שני כקודמו והבייתה עם תחושה מדהימה .
סהכ חוויה טובה מאוד עם אישה טובה גוף מדהים וסקס מעולה 

האם אחזור? כבר חזרתי לפני כשבוע זכרה אותי קבענו הגעתי עם בקבוק יין טוב, הפעם פתחה לי עם ביקיני חזרה בדיוק מהים עם סימני שיזוף יפים ,בול כמו שכבודו אוהב .המתכונת כקודמה, רק שהפעה הכניסה אותי לקודש הקודשים שלה להלן המיטה הזוגית ומולה מראה רחבה ,ובזיון מעודדת אותך להסתכל במראה ,באמת מחזה מרהיב ולאחר כשעה עם כמעת כל התנוחות הקיימות
גמרתי איך לא על השדיים היפים שלה. נקיון מקלחת נשיקה והבייתה עם חיוך על הפנים והרבה געגועים .
ביקשתי את אישורה לחלק את המספר, נתנה את אישורה רק ביקשה שרק גברים טובים וגנטלמנים יגיעו ,ולא בכמויות מסחריות כי הבחורה עובדת בעבודה אחרת ומוכנה לקבל גבר אחד או שתיים ביום
לסיכום מילף חזה גדול ויפה גוף לא שמנה ולא רזה ומאוד נחמדה
האתנן :400 שח לשעה בלי לחץ
את המספר אחלק במסורה רק לחברים ג'נטלמנים לפי דיווחים קודמים
בברכת שבת שלום ובבקשה מהאדמור לחזור
YOOS