כ סין וטאיוואן - סקס אדיר

סין וטאיוואן

2
סין ממש נראה לי קשה להסתדר לבד ללא ידיעת השפה וגם עם מתורגמנים
הונג קונג שהיא חלק מסין אבל היתה בשליטה בריטית זה סיפור אחד... מקום עם המון אנגלית והמון זונות ברמות מחירים שונות
אישית פחות אוהב את המראה אבל יש שם חוויות נחמדות וגם נכתב על הונג קונג בעבר

סין וטאיוואן

4
טאיוון - הפך לפני כמה שנים לבלתי חוקי וכדאי להזהר.
מסאזים - יש חופשי בכל רחוב, בלי לדבר סינית לא יהיה הרבה יותר מעיסוי. הטאיווניות ככלל לא קלות להשגה וככלל התרבות שמרנית.

סין - תרבות הסאונות קצת ירדה, אבל יש עדיין סאונות עם שרות מלא. שרותי ליווי בשפע, וכל ! פוט מסאז', או בודי מסאז' יכול להסתיים בהפי אנד או בסקס כרצונך תלוי במחיר שתציע. ליד כל מלון גדול כבר יציעו לך בחורה לחדר.
בכל מקרה, בסין - הסקס זמין בכל פינה,לדעתי כדאי להזהר ולפגוש את הבחורה בחוץ ולעלות אתה לחדר. מחירים - כבר לא כ"כ זול בסין - 50-100 דולר

כדי להיות יותר ספציפי תציין עיר. יש הבדלים - שנחאי, בייגינג גואנזו .... סין ענקית ובכל עיר יש כמה מליוני אנשים ומאות אלפי זונות רשמיות או בפוטנציה !

We are living in a Matrix

MrG

סין וטאיוואן

6
אני מקווה שהתגובה שלי לא מגיע באיחור....

סין: בדרך כלל ליד המלונות ישנם מועדוני סאונה או מסג׳
הם ערוכים לכך שאתם לא יודע סינית , ומציגים לך אפשרויות של מסג׳ במחירים שונים -לפני 5 שנים המחיר היה כ 200 לטיפול מושקע.
ברגע שאתה מאשר את הסכום, אתה נשלח לחדר ומגוון בנות מגיעות ואתה בוחר את מה שמתאים לך.
הטיפול הינו לפחות כשעתיים: במחיר שאני שילמתי היה מציצה חמה קרה (קרח ומים חמים לחילופין -זה מטורף)
רימינג, מסג מושקע וזיון איכותי.
לאחר שסיימת , בדרך כלל הבחורה נשארת עד סוף הזמן שנותר לכם איתך בחדר, אין לה למה למהר.....
וזה הזמן להציע עוד מציצה ב50 שקל או סתם ליטופים ולנוח.

אפשרות נוספת , זה לבקש מהבל בוי שידאג לך (זה עובד בכל מקום בעולם) , לי הציעו אפילו פעם בזמן שהסתובבתי באחד הקניונים של המוצרים המזוייפים שישלחו לי בנות לחדר בערך באותו מחיר כמו במועדון סאונה.

בהונג קונג - אני לא יודע איך זה עובד.

ובטייאון לא הצלחתי למצוא אפילו שבזבזתי 2 ערבים בשיטוטים ברחובות טאייפי

בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”