כ ליקה - סקס אדיר

ליקה

1
שלום לכולם
אומנם אני חדש כאן אבל יש גם כאלו שמפרגנים ומשתפים גם אחרים
העלמה ליקה, בת 30 מגבול חולון בת ים לפני שאספתי אותה דיברנו בנייד כדי להתרשם היא פרטית לא שולצת תמונות לא עשתה עליי רושם בטלפון אבל החבר מאוד המליץ....
אוסף אותה מצומת הקוממויות עולה לרכב ליקה שיער שחור פנים מצויירות גבות מסודרות להפליא ושיניים לבנות וצחורות
לבושה בג'ינס קצר עקב שחור וגופיית סבא לבנה חזה בינוני עד קטן אבל תחת מושלם
קצת סמול טוק איזו בדיחה כדי לשבור את הקרח וישר למלונית שהיא מכירה בבת ים
נכנסים לחדר , אני נכנס למקלחת להתרעננות וליקה מצטרפת מפנה את הגב אליי איזה תחת מושלם מתחילים להסתבן ו יא מתחכחת בי עם התחת הבננה מתחילה להזדקר היא וירדת ו תחילה לשחק עם הלשון לאורך הזין אחרי כמה דקות מתנגבים ועוברים למיטה
צרפתיות חופשי היא מנשקת את גופי ויורדת דרומה ומבלי לקשקש יותר מידי מתחילה במציצה מושקעת עם משחקי לשון רבים אני מפסיק אותה לפני הפיצוץ
ליקה מבקשת קצת עיסוי נשכבת על הבטן עם פיסוק קל ולפני התחת המושלם והמנוש אווי ואווי אחד היפים שראיתי איזה עיסוי ואיזה בטיח ישר יורד למנושה המפואר והמושלם וכאן מתגלה חולשתה היא מתה על ליקוקים ככול שאני מטפל בדגדגנה ככה היא משתוללת דוחף אצבע אחד למנושה ואת השניה לעכוזה וליקה באוויר
אחרי כחמש דקות אני נוטף ממיצי גופה והבחורה גמרה היא מתהפכת ומתחילה באטרף למצוץ לי אחרי כמה דקות אני לא יכול יותר ומתפוצץ לה בפה הגברת אוספת את הכל עד הטיפה האחרונה והולכת לירוק בשרותים
חמש דקות מנוחה שתיית זירו קרה ועוברים לסיבוב השני שוב מציצה חלומית עם הרבה משחקי לשון גרון עמוק עם נגיעות בשקדים ירידה משובחת לגברת רק שעכשיו שתי אצבעות במנוש ושתיים בעכוז מבקש חליפה הופך אותה לדוגי חודר ולעקה עפה מקללת ברוסית מביאה קונטרות משובחות עם התחת מדי פעם משנים תנוחות עד שאני שוב מתפוצץ חוויה מושלמת בחורה עם גוף מושלם רזה קטנה עם חזה בינוני שמקבלת בגבורה בלי להתלונן אפשר גם אנאלי תלוי בכימיה היא אומרת הציע לי אבל הייתי מרוקן וחסר כח תודה לך ידידי

ליקה

3
כן כן הבולבול התבלבל ושכח שאין כל תוחלת בדיווח נלהב שיעילותו אפסית ללא כל פרט . בולבול - כיף שנהנית - ומה איתנו ? מה לנו לא כואב כשצובטים אותנו ?
מה לנו לא עומד שקוראים דיווח כזה ?
מה אנחנו לא רוצים מיצי ערווה על פנינו?
מה אנחנו לא משלמים מיסים ?
אז תאסוף את עצמך ותן כוון לווייז חבוב

ליקה

7
יפה בולבול אדום.
ניכר שהפהמת והנה הרמת דיווח טוב מביתך.
היחס בשנייה משתנה עם חברים כאלה.
אין מה לעשות. מהות הפורום זה השיתוף.
המשתף יכובד... הלא משתף יכובד פחות (בלשון המעטה)

יישר כוחך חבר.

ליקה

8
לפני כמה שבועות, פרסם חבר פוסט עליה,כקבועה שלו,והפוסט נמחק.קבלתי ממנו את המספר וקבעתי איתה ארבע פעמים ו תמיד ביטלה ברגע האחרון.התייאשתי ממנה.לאחר מכן פתחה בממבה,ליקה 32 חולון.גם שם היא ביטלה לי פעמיים והתיאשתי סופית.בכל אופן מדובר בישראלית ותיקה,מהמוצא הנכון,שיש לה ילדה מתבגרת וזו כנראה הסיבה לביטולים.קחו את זה בחשבון כשתקבעו איתה.

רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

ליקה

9
קיבלתי את הטלפון, ביום שישי בצהריים קבעתי איתה. דיברה איתי בטלפון שעה, מדברת איתך כאילו מכירה אותך שנים, צוחקת מפלרטטת, מתרגשת, יוזמת, בסוף השיחה שאלתי אם פנויה לעכשיו...ענתה לי שבדיוק התכוונה ללכת לנוח...אבלללללךך כל כך סאלי כבר לפגוש אותך אז אני מתלבטת...אולי....אוליי בכל זאת עכשיו ניפגש....לאא לאא בעצם אני לא יכולה אבל אני מתה כבר לפגוש אותך אז מאמי בוא נעשה דבר כזה , נקבע לעוד שעתיים.

אני מכין את עצמי, נגיד לכם תאמת אני לא חזק בסצנות של הפרטיות אבל אחרי היומיים האחרונים כבר למדתי דבר חשוב - לא משנה עד כמה הדיווחים חמים - מכאן ועד לקבוע עם הבחורה הדרך עוד ארוכה מני ים....

הכנתי את עצמי והכל,.הגיעה השעה, הבחורה לא עונה.

שעתיים אחרי זה טלפון נוסף אליה. עונה בקרירות (מה לעשות, אחד הדפקות של הישראלים זה שהם אוכלים את הלוקש הזה שהזונה חברה שלהם) , כן מי זה... דיברנו לפני שעתיים במשך שעה ו... אה כן כן מאמי מצטערת... אוקי יש מצב את יכולה עכשיו? ממממממ...רק אם תצא ממש בעשרים שקות הקרובות...!

קבענו מקום ושעה - ושוב פעם לא מגיעה. הפעם כבר הגעתי למקום וחיכתי.

פעם שלישית היום בערב. אמרתי לה אני בחולון בואי ניפגש. בכיף מאמי מתי אתה מגיע שאני אדע להגין את עצמי.... 5 דקות אצלך! רציתי להגיד לה עזבי , אל תרדי מהקו בשביל מה...אני כמה דקות אצלך...

והסוף ידוע...

זה למה אני לא סובל פרטיות.

ליקה

10
שלום חברים,

לא ברור לי לאן נעלמות כל ההודעות שלי אז אנסה שוב.

כמו שנאמר כאן, אני כתבתי על ליקה לפני זמן מה ונתתי מספרים לכל מי שביקש. אני לא ממש מתחבר לדרכו של בולבול אדום ולכן כל מי שרוצה את מספר הטלפון של ליקה יכול לפנות אלי בפרטי.

בקשר למה שנאמר פה על כך שקשה להשיג את ליקה ולפעמים היא נאלצת לבטל, זה נכון. אלו החיים. היא פרטית. אבל חברים רבים כן הצליחו לקבוע איתה ולפי מכתבי התודה שקיבלתי כולם נהנו מאוד, כולל אותו אחד שכתב לי שהיא לא לטעמו ובכל זאת הם בילו ביחד שעתיים נעימות מאוד.

אז מי שרוצה, כתבו לי בפרטי,

ערב טוב!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”