המלצה בחיפה 1 על ידי HARDCORE מגיע היום בצהריים לחיפה , הייתי אצל נטלי הממושקפת בעבר ואני לא מוצא אותה בימינו , קראתי בפורום שהיא נמצאת בילג או הילל , אשמח לקבל בפרטי את הנייד של המקום.אווה / ליקה , לא זורמות מעכשיו לעכשיו.המלצה על מקום טוב ? מישהו ? ציטוט 27 יולי 2016, 11:09
המלצה בחיפה 2 על ידי שלמה המלך למרות שזאת הודעה ראשונה שלך שלחתי לך הודעה פרטית עם טלפון מקווה שתזיין ותספר לחברה בדיווח אחרת לא יעדכנו אותך בטלפונים יותר .הודעה ראשונה נותנים דיווח לא שאלה ... וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 27 יולי 2016, 12:53
המלצה בחיפה 3 על ידי סקיהוק שלמה הוא רק היום הצטרף לפורוםכמה הודעות ציפית שיהיו לו ציטוט 27 יולי 2016, 14:14
המלצה בחיפה 4 על ידי CFNM מה שמדהים זה שאישרו לו הודעה מעכשיו לעכשיו. אני ממתין כשבוע לאישור הודעות.אולי יש לו פרוטקציה אצל האדמין. Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde ציטוט 27 יולי 2016, 14:28
המלצה בחיפה 5 על ידי HARDCORE שלמה המלך,שלחת לי הודעה ללא טלפון. תשלח לי ואני אדגום. ציטוט 27 יולי 2016, 17:51
המלצה בחיפה 6 על ידי Sexparty אפשר בבקשה את המיספר של נטלי הממושקפת תודה אני ידגום וידווח ציטוט 08 אוגוסט 2016, 22:28