כ ניקול תאגיד בת ים - ג'ינג'ית קומפקטית - דף 2 - סקס אדיר

ניקול תאגיד בת ים - ג'ינג'ית קומפקטית

11
[QUOTE=BitchHunter] בשבילי היא כוסית אש בשבילך לא מותר לך לחשוב איך שבא לך ולי מותר לחשוב איך שבא לי יאללה לילה טוב.[/QUOTE]
ברור, אבל חשוב לספק נתונים עובדתיים. כמו למשל שהיא מאוד נמוכה. והחזה שלה פצפון.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

12
אז ככה.
ראשית, ביקרתי את הנסיכה הג'ינג'ית הקסומה בצהרי היום.
שנית, חולק על ידידי לפורום החפוז המכני וחותם על כל מילה שכתבו ידידי האחרים: bitchhunter ו-shpongle9.
להלן הדיווח:
הגעתי לסמטה הסמוכה לרחוב ירושלים שם מתאחסנת בדירה לי מוכרת מביקורים קודמים ניקול.
התמונות והתיאורים של החברים כאן הדליקו אותי עד מאוד וכשנפתחה הדלת הבנתי שתחושת הבטן שלי הביאה אותי למקום הנכון.
את הדלת פתחה בחורה אדמונית קטנה ומקסימה עם פני מלאך וחיוך מדהים, כשהיא לבושה בשמלה כחולה. יפהיפיה אמיתית עם מראה מלאכי ועדין. צעד אחד שלה, תנועת ראש וחיוך שמשדרים חושניות אדירה.
הנסיכה הקסומה הציגה את עצמה, התנצלה שהאנגלית שלה לא להיט והגישה לי מגבת. היא לא הסתפקה בלשלוח אותי למקלחת, אלא נעמדה מולי והתחילה לפתוח לי את החולצה בעדינות תוך שהיא שולחת אלי מבטים עורגים.
מקלחת קצרה ועשיתי את פעמי לחדר השינה. ניקול חיכתה שם על המיטה עם השמלה.
ירידה איטית מצידה לעבר הבחור והיא החלה במציצה מצויינת ועמוקה. כמו שכבר אחד מקודמי ציין, קצת שיניים הורגשו אבל בגדול מציצה עמוקה, רטובה וטובה. מדי פעם ירידה לשליקה, ליקוקים של המפשעה ושוב מציצה עמוקה. הרבה השקעה היתה שם מצידה. והמיטה? נרטבה לגמרי באזור האקשן.
ניקול המשיכה במציצה המושקעת איזה 15 דקות, עד שהחרמנות שלי כבר עלתה למפלס העליון. ואיך אפשר שלא - הרבה זמן לא נתקלתי בנערה עובדת מהסוג של ניקול, אם בכלל. היא חושנית ברמות על. כל תנועה שלה משדרת חתוליות נשית במיטבה: נשיקות, נגיעות, ליטופים בסגנון ובמינון מטורף שלא מאפיין נערה עובדת מהתאגיד. ותאמינו לי שצברתי הרבה קילומטרז על בנות התאגיד. לא הרגשתי ככה מעולם. לא כמו עם נערה עובדת, אלא יותר עם אהובתי. פשוט לא ייאמן.
משכתי אותה אלי והתחלתי להוריד לה את השמלה. היא נשארה עם תחתונים וחזיה שחורים, אבל לא להרבה זמן. עכשיו היה תורי לפנק את הגברת. באמת שמגיע לה. אז התחלתי בירידה מושקעת לכוס הטעים והריחני שלה. עשתה רושם שניהנת. עברו להם יותר מ-30 דקות ורק עכשיו הגענו למנה העיקרית.
הסשן שקדם לחדירה הבהיר לי שדי ברור שזה הולך להיות זיון מעולה. לא טעיתי. התחלנו במיסיונרית ולמעשה שם נשארנו עד לסיום. למרות שהיא קטנה במיוחד ואני גדול עם איבר לא צנוע בכלל, היא קיבלה אותו בהמון אהבה. לא הפסיקה להתפתל ונתנה קונטרות מהסרטים. לאט לאט נכנסנו לקצב והתחלנו להזדיין כמו משוגעים. והיא פשוט הטריפה אותי. תענוג להסתכל עליה עם פניה המלאכיות שמשדרות התמסרות כמעט טוטאלית. אז או שהיא עושה הצגה מושלמת או שהיא שבאמת כזו. זאת לעולם לא אדע. אבל בזמן הזיון זו בהחלט הרגשה נפלאה לחוות את זה. אפילו שהזעתי וטיפות מראשי נפלו עליה, היא לא רק שלא התרגשה או הראתה סימנים של רתיעה, אלא מרחה את הזיעה שלי על פניה היפות ואז העבירה את ידה על מצחי וניגבה אותו. לא ייאמן.
נפרדנו אחרי סשם מדהים של יותר משעה.
וברור לי כשמש שאני אפקוד אותה גם בשבוע הבא. היא באמת תופעה לא שיגרתית בשמי התאגיד הבת ימי.
מומלץ בחום גדול לכל חברי בפורום להגיע לנסיכה הזו.
תהנו.

כל היום חושב על זיונים

14
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=BitchHunter]בדיוק כמו בתמונות במציאות אפילו יותר כוסית.

[/QUOTE]

אתה רואה, איצ? זאת הטעיה. היא לא כוסית! [/QUOTE]
ההגדרה של כוסית/יפה/ראויה - הכל סובייקטיבי חפוז מה יש בכלל להתווכח עם הבנאדם. זו דעתו. מבחינתו היא כוסית. יותר מזה? יש תמונות שלה.
אסור לשכוח גם שזה יכול לנבוע מזה שהיא ג'ינג'ית.
ג'ינגיות מעוררות אמביוולנטיות אצל כל (בהכללה טיפשית) הגברים בעולם - או שאוהבים אותן או שלא.
יש כאלה שחושבים שכל הגי'נגי'ות סקסיות הורסות פצצות מין ויש כאלה שבא להם להקיא מג'ינג'יות חלודות (אולי בגלל הקטע שלג'ינגים אין נשמה? חח)

16
הייתי אתמול בערב.
חזרה לפני מס' ימים ממוסקבה , הפעם השניה שלה בארץ. (הראשונה במרץ)
במילה אחת - מדהימה....
הזיון הכי טוב שאי פעם היה לי בחיים !!!
חתולה ג'ינג'ית קטנה ומיוחמת. כל תנועה שלה מלאה חושניות. שולחת לשון ארוכה ארוכה לתוך פי, נצמדת ולא עוזבת, שולחת ידים לכל כיוון, מנשקת כל סנטימטר גלוי, גונחת מתפתלת - גם אם זו הצגה - זו ההצגה הכי טובה בעיר...
גם לאחר שגמרתי, לאחר שהיא הייתה עלי, באתי לקום, (וחבריקו עוד עמד בדום מתוח מאוד מאוד...) היא מנעה ממני לקום, תפסה את שתי ידי וריתקה אותם למיטה, והיא החלה להתפתל תוך מבטים מדהימים כאילו באמת נהנית (או שאולי כן...) והמשיכה / התחילה להזדיין במרץ רב, עד שאחרי מס' דקות התחילה לרעוד ופנים אדומות אדומות (שוב - ההצגה הטובה בעיר) וגמרה....(כן או לא....)
מצד שני אם כבר גמרתי למה להמשיך ?????
מדהימה...מדהימה.......אין מילים בפי....
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”