כ בתול בן 31 ומת להפטר מזה - סקס אדיר

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

1
שלום לכלום ,

אולי זה לא המקום , אבל אני כבר מיואש ולא יודע כיצד לצאת מהמעגל הזה של הבתולין בגיל מאוחר שמפריע לי בתפקודי החיים ובביטחון העצמי .

לא אפרט את הסיבות איך הגעתי להיות בתול בגיל הזה (בעיקר עקב חוסר ביטחון ודחיינות) .

קודם כל , לפני שלושת רבעי שנה התחלתי לצאת בפעם הראשונה רק לדייטים ראשונים בשביל לא להלחיץ את עצמי מאחד מאתרי ההכרויות . לצערי לא הצלחתי להימשך לבחורות שיצאתי איתן והתקשיתי לעבור לשלב המיני .
לאחר ייאוש מצעד זה , התחלתי ללכת לפסיכולוג ולאחר מכן גם להפגש עם מטפלת וסרוגייט מאחת הקליניקות הידועות בת"א לטיפול מיני . כבר יצאתי למספר דייטים עם הסרוגייט והסברתי למטפלת את כל בעיותיי ואת העובדה שרק לחוות סקס יוציא אותי במידה מסויימת מהמצב הגרוע בו אני נמצא . הבעיה היא שאני לא נמשך לסרוגייט והמטפלת לא מבינה אותי מספיק ואומרת שאני לא מוכן לסקס עדיין ושאני צריך לעבוד על יצירת קשרים עם אנשים .

מצד אחד אני חייב סקס וכל הזמן מאונן מול הפורנו ומרגיש שאני כבר מוכן , ,ומצד שני יש לי רתיעות כי אני חייב מאוד להמשך לבחורה איתה אני מקיים יחסי מין.

שאלתי גם בפורום בתפוז לגבי נערות ליווי וחוץ מ-2 מגיבים כל השאר היו נגד .

ביומיים האחרונים עקב ייאוש מוחלט מעניין הסרוגייט החלטתי ללכת על נערת ליווי . התקשרתי למספר מקומות ואו שלא ענו או שענו רוסיות מגעילות שניתקו מהר כשהתחלתי לשאול שאלות . גם כשעונה לי בחור רוסי זה מרתיע אותי .

האם יש פה מישהו שמכיר מקרה דומה לשלי על מישהו שהצליח לצאת מזה דרך ליווי או שאולי תוכלו להמליץ על מישהי חתיכה רצינית (בעלת מראה רזה) שגם נותנת שירות טוב שתוכל להכניס אותי לעניין . מוכן לשלם את המקסימום .

תודה

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

2
אל תלך לליווי זה לא מתאים לפעם ראשונה
שרון מתל אביב תוכל להיות לך אופציה טובה לפעם הראשונה .
מקבלת בביתה בשנקין תל אביב .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

4
גבר לא יכול להיות בתול. אין דבר כזה!

יש לך חוסר ניסיון מיני. כמו שלאנשים יש חוסר ניסיון בהמון תחומים.

כדי לצבור ניסיון מיני אתה צריך לתקתק מינימום 10 מפגשים עם זונות
כדי להבין איך העסק הזה עובד.

את כל הכסף של פסיכולוגים וסרוגיייים תפנה לדבר האמיתי.

בהצלחה

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

5
שרון מתל אביב זה בחירה גרועה לפעם ראשונה.
אם מדובר על אותה שרון מהירקון.
מה שכן ניסיון מיני עם נערות עובדות צריך לעבור את העשר מפגשים
בשביל להבין את כל העניין הזה עובד.
ובתכלס לא הייתי ממליץ לך לאבד ביתולין עם נערת ליוי .
תמצא איזה זורמת
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

7
לא כל חתיכה יודעת להיזדיין רבות החתיכות לא שוות את הנעל של המילפיות והמבוגרות שיודעות את העבודה
לך למבוגרות שווה כמו ניקול היא תלמד אותך
אתה רק צריך להוציא מהראש את הקטע שהבחורה צריכה להיות מלכת היופי ואוננות ופורנו זה סוג של היתמכרות
אתה יוצר סטיגמה שכל בחורה צריכה להיראות כמו כוכבת פורנו תוציא לך את זה מהראש ואתה מסודר
לדעתי ברגע שתעבור את השלב הזה יהיה לך קל להיפתח לנשים אחרות
ותיראה שהשד לא נורא כל כך

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

9
[QUOTE=user123]
אולי תוכלו להמליץ על מישהי חתיכה רצינית (בעלת מראה רזה) שגם נותנת שירות טוב שתוכל להכניס אותי לעניין . מוכן לשלם את המקסימום .

[/QUOTE]

בשום אופן לא שרון מתל אביב, היא קרה ועויינת.

הייתי ממליץ על "ורוניקה בת 19" מתמונות אמיתיות. היא יפהפיה, רזה ומאוד נחמדה.
חסרונות - היא כנראה עוזבת ממש בימים הקרובים, אולי אפילו כבר לא פה. ויש לה נטייה לקצר זמנים, כלומר במקום שעה תקבל 50 דקות. אבל כבר הוצאת סכומים גדולים ואמרת שמבחינתך זו לא בעיה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”