כ בתול בן 31 ומת להפטר מזה - דף 2 - סקס אדיר

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

13
מסכים עם neil.

אני את הבתולים שלי איבדתי עם זונה בגיל 15.5 .

מהר מאוד מצאתי את עצמי צורך זנות קבוע ואף גונב כסף מההורים כדי להגיע למפגש הבא.

זה נגיש, זה ממכר, במיוחד צריך לנקוט במשנה זהירות כשזו הפעם הראשונה שלך .

בגיל 18 החלטתי לנטוש את הזנות לטובת בנות רגילות , ולנסות ליצור קשר רגיל

היה לי קשה מאוד ולא הבנתי למה אנחנו לא מגיעים למיטה כבר באותו יום

הייתי רגיל לשלם ולהיכנס לגמור וללכת

הייתי מורגל בגוף של אשה כאילו היה פלסטלינה בידיי, כחומר ביד היוצר,

ולפתע גיליתי שזה לא כך

שהמשחק מתנהל אחרת לגמרי

גם לאחר שנים, שכבר למדתי את המשחק ונכנעתי לו - עדיין לא הצלחתי להעריך נכונה את נפשה של האישה . הקשרים שלי היו קרים והתקשתי להגיע לעומק בשיחה ואהבה אמיתית

וגם היום,.כמעט 20 שנה אחרי, כשיש לי חברה כבר מספר שנים שעושה הרים וגבעות בשבילי,.והיא יפיפיה ועדינה ומסורה ואוהבת - כשמגיעים הלילות ואנחנו בין השמיכות, אני מחכה שהיא תירדם , והולך לחפש לי את הזונה המושלמת..

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

14
קודם כל, שמע כל מה שכותבים פה, אבל בסוף, תעשה מה שמרגיש לך נכון.
לא כל אחד אוהב אותם דברים ויש גיוון מאד גדול בין אנשים בעניין מה שהם אוהבים ומה שמסוגלים ובאילו תנאים יכולים לתפקד מינית.
באופן כללי, אל תנסה לחפש מה פגום אלא תנסה להתמקד במה שמוצא חן בעיניין ומה שמושך ומחרמן אותך. כמעט אין אישה שאין משהו יפה וסקסי בה. תתמקד בזה. אם באמת היא מייבת להיות מלכת יופי או שחקתית פורנו, אז אין מה לעשות, תחפש אחת כזאת ויכול להיות שזה גורלך, לחפש כאלה ולהוציא עליכם הרבה כסף.
תשים לב שיש הרבה חברה' בפורום, שמחפשים GFE. אתה יכול לנסות אחת שנותנת את זה וגם ברמה של דוגמנית.
לע"ד תתחיל קודם בקביעה לעיסוי עם אקסטרה, יותר קרוב לאוננות, גם אם אתה לא נמשך לבחורה, אתה יכול לעצום את העיניים ולדמיין איזו מלכת יופי שאתה רוצה. ואם לא מחרמן אותך העיסוי, אל תבקש אקסטרא.
לדעתי, אתה יותר מידי פוסל, מה אכפת לך שהבחורה רוסיה ויש לה מבטע? מה אתה מחפש קריינית ברדיו? אבל אם באמת זה מונע ממך, לך לישראלית, אחר כך תראה איך הדברים מתפתחים.
אל תפסיק את הטיפול אצל המטפלת וגם לא אצל הסרוגייט.
תמיד תזכור שאצל זונה אתה הולך לקבל שרות, לספק את הצרכים שלך מתוך התפריט שיש, אך אצל בחורה רגילה, אתה צריך לספק גם את הרצונות שלה, ובדרך כלל אין תפריט ברור.
אל תעשה מזה יותר מידי עניין (אני מבין שזה קל לומר וקשה לבצע, אבל אתה צריך להשתדל). תתיחס לזה כמו שהיית מתייחס לקניית אוכל בסופר. אתה אוכל בשביל לחיות, לא חי בשביל לאכול, אז גם תעשה סקס בשביל לחיות ואל תחיה בשביל לעשות סקס.
קח בחשבון שאישה שאתה נשוי איתה או חבר שלה הרבה זמן, גם לפעמים לא מתחשק לה, או עייפה, או כואב לה הראש, או פתאום אתה לא נמשך אליה או פתאום אתה לא מרגיש חיכוך איתה, וכשאתה איתה, אתה גומר ואחר כך אתה לא מסופק ואתה מת לעוד מספר שגם לא טוב לך, ואתה כבר מת לנסות מישהי אחרת או אפילו ללכת להתקלח ו"לעזור לעצמך".
לא קל לכל אחד קל להגיע לסיפוק, בגלל זה או שמשלימים עם המצב, או שלרוב ממשיכים לחפש.
בהצלחה.
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

15
לא ממליץ ללכת על מישהי בתשלום לפעם ראשונה,
תשאל את עצמך למה הגעת לגיל הזה בתול? והאם חברת נשים באמת מעניינת אותך,
אולי אתה במקום אחר, ולא ממש נמשך לנשים... תהייה כן עם עצמך ותבין בדיוק מה עוצר אותך,
האם זה חוסר ביטחון? האם זו בושה? האם זו תמימות?
בכל מקרה לגופו, תוכל להכיר בחורה נחמדה, ויהיה לך סבלנות להמתין עד ששניכם תהיו מוכנים...
תחשוב טוב לפני שאתה משלם על חוויה שאמורה להיות "חינמית" זה יכול לבלבל אותך....
בהצלחה...
ואם כבר אתה הולך על זה, תזמין מישהי אלייך הביתה, אל תלך.. אצלך בבית יהיה לך יותר נעים לחוות את זה בפעם הראשונה...
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

16
[QUOTE=gargamel]
גם לאחר שנים, שכבר למדתי את המשחק ונכנעתי לו - עדיין לא הצלחתי להעריך נכונה את נפשה של האישה.
[/QUOTE]

אף אחד לא מצליח...

[QUOTE=gargamel]
וגם היום,.כמעט 20 שנה אחרי, כשיש לי חברה כבר מספר שנים שעושה הרים וגבעות בשבילי,.והיא יפיפיה ועדינה ומסורה ואוהבת - כשמגיעים הלילות ואנחנו בין השמיכות, אני מחכה שהיא תירדם , והולך לחפש לי את הזונה המושלמת..
[/QUOTE]

ככה בנוי זכר....

המגביה עוף - ירחיק ראות

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

18
כן ללכת לא ללכת..
את בתוליי איבדתי אצל זונה תימניה לפני שנים. הערמומית עשתה לי שיעורים ושטויות עד שנמאס לי. הייתי ביישן ורציתי "להתחמם". זה לא הפריע לי להתחתן ולהיות נאמן שנים רבות (עד שהשרמוטה הסבירה לי מאיפה משתין הדגDeadDeadDead) אבל זה כבר נושא לדיון אחר. מאז הספקתי לנהל רומן קצר ולהתארגן על ביקור חודשי אצל מישהי קבועה (שאני מאד מחבב וכן מזדמנות צעירות). אין חובה להתמכר וכו, פשוט תנהל חיים מלאים ומלאי עניין ולא יקרה שום דבר. בקיצור תמצא לך מישהי קבועה ורגועה שאתה מחבב זה כמו הסרוגייט שלך (שהיא זונה לכל דבר) רק יותר זול ויותר טוב. בהצלחה.
דרך אגב, ככל שיעבור הזמן ירצו אותך יותר, זה עניין סטטיסטיSleepy (הביקוש לגברים עולה עם הגיל) פשוט כי אנחנו מתים או נהיים חולים.Ouch

בתול בן 31 ומת להפטר מזה

19
בסופו של דבר זה לא משנה כמה זמן אתה חי אלה כמה חוויות אתה צובר בדרך יכול להיות בן אדם בן 25 עם ניסיון חיים עשיר ובן אדם בן 50 שלא עשה כלום בחיים שלו ופחד מהצל של עצמו
והחוויות שאתה צובר זה זיכרונות וזיכרון הוא דבר שתלוי ברגש אני זוכר את הזיון הראשון שלי את הנשיקה הראשונה שלי אבל אני לא זוכר את הזונה שזיינתי לפני יומיים פשוט כי לא היה מעורב שם רגש
אם תלך לזונה אתה תזכור את החוויה את האדרנלין את ההתרגשות למשך כמה שעות יום אולי יומיים לאחר מכן אתה כבר תשכח מזה אך אתה תנסה לרדוף אחרי אותה תחושה שהרגשת בפעם האחרונה וזה תיאור של התמכרות
אם תלך לזונות אתה חייב לעשות זאת באופן מודע כמו כל סם יש אנשים שיכולים ליפול חזק ויש כאלה שיפלו פחות ניסיון מיני אתה בהחלט יכול לרכוש אך כמו שאמרתי אתה חייב לעשות את זה במודעות עצמית ואחריות
וזה לא תחליף לסקס שאתה עושה עם מישהי באהבה כי שם מעורב רגש וזה משהו שנשאר איתך לאורך זמן בזיכרון ונהיה חלק ממך
זה משהו שעלייך לקחת בחשבון שאם אתה תבחר ללכת לזונות זה יכול לעזור לך לרכוש ניסיון מיני אבל זה רק טיפול בסיפטום ולא בבעיה המרכזית
והבעיה המרכזית לפי דעתי היא שאתה צריך לעבוד ולחזק את עצמך מבחינה מנטלית אם הגעת לנקודה שאתה נמצא בה כיום זה כנראה בגלל הדיאלוג הפנימי שלך ההרגלים ודפוסי ההתנהגות שלך וגם כאן אתה חייב להיות מודע לאופן המחשבה שלך והתנהלות שלך אתה יכול ללכת לפסיכולוגים כל החיים אבל אם לא תפעל באופן פעיל ויום יומי כדי לשנות את דרך ההתנהלות שלך אז תישאר באותו מצב בגלל שההרגלים שלנו זה מי שאנחנו
מי שאוכל לא בריא מעשן ולא עושה ספורט וחושב שלילי ובסטרס כל הזמן באופן יום יומי לאורך תקופה של 10 שנים לא יהי באותו מצב בריאותי של מי שאוכל בריא עושה ספורט לא מעשן חושב חיובי ולא בסטרס באותה תקופה ההרגלים שלנו הם מי שאנחנו מה שאנחנו עושים באופן יום יומי ובאפן עיקבי במשך שנים
אני מציע לך מהיום להתחיל לשנות את ההרגלים שלך את דפוסי ההתנהגות והמחשבה היציבה שלך ההליכה שלך הדיבור שלך את הצד הפיזי והמנטלי ( אתה יכול למצוא לך מודלים לחיקוי אנשים שאתה רוצה להיות כמוהם מהחיים וכו) אתה לא חייב להיות בעל בטחון עצמי אתה יכול לחשוב שאתה בעל בטחון עצמי ולפי דעתי משם יתחיל השינוי
ומבחינת לשנות דפוסי מחשבה אני הייתי משווה את זה לחלונות קופצים כשאתה גולש באינטרנט במחשב כל פעם שקופץ חלון
אתה בוחר אם לסגור אותו או להשאיר פתוח כך גם עם תהליך החשיבה ברגע שעולה לך מחשבה תהיה מודע אליה ותחליט אם היא תורמת לך או לא אם זו מחשבה על דחיינות תהיה מודע שאתה חושב עליה ואז תבצע את ההפך ממה שחשבת ולאט לאט תוכל לשנות את תהליך החשיבה שלך ואת החיים שלך

יש הרבה ספרים בנושא של התפתחות עצמית אתה יכול לנסות לקרוא את הספרים של אנטוני רובינס יש לו גם סירטונים ביו טיב
אך כמו שאמרתי לפי דעתי אם לא תבצע פעולה באופן יום יומי לשנות את ההתנהגות הפיזית והמנטלית שלך (כלומר תאמץ לך הרגלים חדשים )
אז
תישאר באותו מצב

כל טוב זיגי

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”