כ רחוב קיבוץ גלויות באשדוד - סקס אדיר

רחוב קיבוץ גלויות באשדוד

1
יום שלישי פעמיים כי טוב עלה ברוחי לנסות משהו חדש.
מכמה בדיקות שעשיתי בפורום הגיעה לידי מספר פלאפון של בחורה בשם שרון התקשרתי קבעתי והגעתי.
המקום ממוקם באזור הישן של אשדוד לא ממש דיסקרטי (תכן תבינו למה) נמצא בדירת מגורים .
נכנסתי לבית קיבלה אותה בחורה הכניסה אותי לחדר ניסיתי להבין מה בדיוק השירות שאני הולך לקבל:
מסאג' הרפיה/סקס ב 200 שקל לחצי שעה.
הבחורה לא נראת לי כמו משהו שאני יכל לזיין (מבוגרת שמנה) והסברתי לה שאני לא מעוניין עם כל קשיי השפה שלה (מדברת בעיקר רוסית)
בדרך החוצה הגיעה ה"מאדאם" שלהם ובקשה שאני אשאר שיש עוד בחורה שעכשיו צריכה להתפנות ואם אני יחכה עוד קצת יש אפילו בחורה נוספת.
את כל הזמן הזה אני יושב ממתין בסלון מאחורי "חציצה" שניתן לראות דרכה את כל העוברים והשבים.
הבחורה השניה התפנתה הייתה רזה מאוד (כיוון החולה) כנראה שהיא צורכת סמים ואני נזהר בדברי.
הבהרתי גם לה שאני לא מעויין ורוצה ללכת, בדרל החוצה הבחנתי בבחורה שלישית שגם היא הייתה נראת בסגנון הבחורה המבוגרת השמנה .
אמרתי יפה שלום לכולן והלכתי.
אומנם אני לא יודע מה בדיוק ציפיתי למצוא ב200 שקל לחצי שעה
ברובע מפוקפק כזה של העיר, אבל אני תמיד אומר ששווה לבדוק .
את המספר של המקום אני יפרסם בכל זאת מתוך אזהרה לכל חברי הפורום
054-7936838

לסיכום :
דיסקטיות- 3
יופי של הבנות - 1
מחיר ביחס לתמורה - 4 ופה פרגנתי
שרותים מיוחד לא שאלתי הייתי אפשר להגיד דיי בהלם ממה שקורה שם.

רחוב קיבוץ גלויות באשדוד

3
דובר על המקום בערך 200 פעם...
חבל על פתיחת עוד נושא עצמאי (ניתן/רצוי לאחד)

הבחורה הרזה/שדופה/לוק הילדה מהצלצול היא שרון
נערת החן של פטישחשמלי

בקיצור תודה אבל שוב כנראה שבמהלך
חיפושך לקחת רק את מספר הטלפון ולקרוא
תגובות פחות.

רחוב קיבוץ גלויות באשדוד

5
אולי... אבל במקרה שלה לא הייתי בטוח שיעמוד לי , או במילים אחרות אם היא ברת זיון. בכל מקרה מרוב חרמנות המשכתי לחפש
משהו בסביבת אשדוד. מצאתי משהו לא להיט אבל בר זיון, אבדוק שאין נושא שפתוח כבר ויעלה דיווח בערב.

רחוב קיבוץ גלויות באשדוד

6
לאחר הזעזוע של אתמול לא ויתרתי והמשכתי לחפש משהו חדש בעיר השכינה אשדוד.
לידי הגיעה המספר הבא 054-2030795. (לא מצאתי עליה דיווח בפורום)
תאום קצת בעייתי עם הפקידה, הבחורה הייתה עסוקה בסביבות ה3 שעות.
מגיע לכתובת ( רחוב ליד הים) לבניין מוכר שכבר ביקרתי בעבר (וגם רוני גולן) קומה זהה אך הפעם הדירה שונה, עושה רושם
שישנו תאגיד שמחזיק כמה דירות בבניין הזה ואם זיכרוני אינו מטעה הפקידה הייתה גם אותה פקידה.
נכנס לדירה לפני עומדת בחורה שלדעתי עברה את גיל 30 מדברת אנגלית סבירה שמספיקה לתקשר.
לא כוסית, שזופה, שיער בלודיני צבוע, קעקועים על היד והגל דיי נחמדה ויודעת לשחק את המשחק.
מספרת שנמצאת בארץ כבר חודש ולא יודעת מתי חוזרת.
המחיר הוא 400 לשעה 2 מספרים.
אין אנאלי
אין רימינג
מציצה נחמה ללא קונדום(יש לה עגיל בלשון)
התחלנו בדוגי עברנו למסיונרית משם על הצד ואז עברה עלי.
לא מתלוננת. המספר שני היה פחות או יותר אותו דבר אבל לא גמרתי כנראה משהו במראה שלה לא עשה לי את זה
המראה טיפה מוזנח ציצים קצת נפולים תחת עם צורה קצת מוזרה אך למרות הכל ברת זיון.
דבר נוסף שהיה מינוס רציני בשבילי הוא שהטלפון שלה לא הפסיק לצלצל ולבסוף עוד מישהי באה לדפוק בדלת, לא מספיק כל השבירת האווירה הזאת הבחורה קמה באמצכ הסקס והלכה לראות מי בדלת מבולבל
לסיכום:
למרות כל זה לא הייתי מגדיר אותה כנפילה אבל בטוח שלא אחזור שוב.
דסקרטיות- 8 (ממוקם בבניין מגורים)
זיון- 6 (פרגנתי על ההשתדלות)
נוף - 10 ( הייתי חייב לציין את הים המדהים שרואים מכל חלון בבית)
מציצה - 6 (קצת חלשה יש לה עוד מה להשתפר)

נכון לעכשיו אין מציאות באשדוד, הדבר הכי טוב שניתן למצוא כרגע בעיר זאת אוקסנה הפרטית הלא ממוקמת.
מקווה שהמצב ישתנה בקרוב.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”