כ לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא? - סקס אדיר

לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא?

1
את המשפט הזה המצאתי בדרכי הביתה, כשאני שט על 140 150, ומשתחל בין מכוניות, ומחייך, כשאני מדמיין אותם מסננים:
"מי זה המטורף הזה?!"
ובאותו זמן חושבים: "אממ, נהיגה טובה, לא פראייר בכלל."

לא מזמן שוחחתי עם מישהו מהפורום בטלפון, ושבכה והתחנן שלא אלך, כי זאת זוהמה, ואין בה ממש.
ונתן לי טיפים מעולים לחיים, בן אדם שאני מחשיב כחבר, ואני מאוד מעריך, ואחד שבגדתי בעצותיו פעם אחר פעם.

באותו היום שהייתי עם קטרינה, דיברתי איתו חצי שעה, ותוך כדי שיחה זה התחיל.
ההרגשה הזאת בלב, מעין אופל שזור בהתרגשות, ועטוף בזימה, והלב שלך מחזיק בתוכו כמה הפכים, שמשתוללים בפנים.
לאן האדון ילך או לא ילך, הם רבים, והאדון מחליט ללכת, כי למה להשקיע במערכת יחסים, כשיש נשים שמוכרות את גופן, והן יפות ובעלות גוף מרשים, ובאותה העת הביצים שלך מרגישות מלאות, ואתה אומר לעצמך שאי אפשר ככה, אבל בתכלס... חרטה לפנים.

כי אפשר שלא ללכת, אפשר שלא לצפות בפורנו ולפנטז, ואם אפשר למצוא נקודה חיובית בכל המרדף שווא הזה, זה שפורנו כבר לא מדבר אלי, ובשביל אורגזמה אני צריך אישה.

כל חיי נאבקתי, ואני לא היחיד, אבל נאבקתי באי אילו קשיים ומצבים, ואתה מביא את עצמך למצב הבלתי אפשרי, כי אתה בורח, עד שיום אחד אתה חייב להפסיק, ואני נעמד ומתחיל לחשוב, "פיספסתי כל כך הרבה, מאיפה להתחיל לחיות?"
בסופו של דבר, מין, סקס, מפציצים אותך בכל זווית ואתה מרגיש שבלעדי זה אתה כלום.
אז הנה משהו שידוע לכולכם, גם עם סקס פעם בשבוע, אתה כלום, כל דקה, ולפעמים תוך כדי, כי יש ימים שאפילו הבחורה היפה והשירותית ביותר, לא תגרום לך לשכוח.

עשיתי חשבון ואני מושקע בעסק הזה ב8 אלף שקל.
אני דגיג ליד כמה מהבולטים בפורום, אבל לא מצטער שהשקעתי את הכסף הזה על משהו שנהנתי ממנו, לפעמים אני אוהב להתריס אנשים, בעיקר חברים שיודעים על מעללי, ואני עונה להם בציטוט(שונה מעט מהמקור) של הכדורגלן ג'ורג בסט:
" אני משקיע את הכסף שלי בנשים והנאות, על כל השאר הכסף הולך סתם."

וגם כשזה גורף חיוכים, בפנים אני לא צוחק, כי אני לא ממש מתכוון לזה.

השתניתי בהחלט, מאז הביקור הראשון שלי אצל ויקי ולאחר מכן עם מאשה, השתניתי.
בעיקר בגלל מהלכים שנקטתי לפר את חיי, אבל גם המפגשים המיניים בדירות, שעוררו אצלי את שיא הרגש, שאגב, דהה ממפגש למפגש, גם המפגשים הללו, שינו אותי, אני אדם אחר, כי העזתי לעשות משהו שחששתי, שפחדתי.
אז מלבד הענין מוסרי, יש בזה משהו מעט חיובי.
גם אם לפעמים כשאני הולך לעבודה, והנשים שם אומרות לי:"היי מותק, בוא רגע ממי, היי חמוד, שיהיה בהצלחה!"
ואני חושב אם הם היו יודעות מה עשיתי אתמול, היו רוגמות אותי.
LOL
סתם, לא רוגמות, אבל יש לי מראה של ילד טוב, לכן אני מקבל תגובות שלפעמים גורמות לי להרהר אם אני נוכל או סתם מסכן, שמפחד להתחייב, מכמה וכמה סיבות.

בכל מקרה, הענין הוא כזה, החלטתי להתרחק מכל הדבר הזה, שזה כולל הכל, אפילו לא אוננות, ללכת בראש מורם, ולהתמודד עם זה, אז אין תמונות כשאני גולש כאן, ביטלתי אותן דרך הדפדפן.
ואכתוב לכם אייך אני מתקדם, ועוד כמה פנינים שיעלו במוחי באותו הזמן.

הנה אני הולך עכשיו לאכול עם מישהי ארוחת ערב, גם זה לא קל לי, כי כשאני מולה אני חושב אם היא הייתה יכולה לדעת מה עשיתי בשנה האחרונה, האם היא הייתה ממשיכה להיפגש איתי, ולא רק היא, גם נשים בעבודה.
אז אני עושה את זה משלל סיבות, כי זה לא אני, ואני צריך לחזור לתלם, הפיתוי חזק מאוד, והפחד אצלי בפנים מזוגיות, עדיין קיים.

אבל אעשה את זה, בשבילי, כי כשאני נקי, הכל בחיים הולך לי, ואני אדם אחר, טוב יותר, אולי חרמן מהרגיל, אבל באופן כללי, טוב ומאושר.

יאללה.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

3
גוסט יקירי, העם איתך...אתה לא היחיד שנושא את הרגשות הללו...לא כולם בנויים לזה כמו רוני גולן, לא כולם עולים עם בונבוניירה לזונה היומית , שוברים קירות וספות בדירות מחולקות - ואחרי זה חוזרים לשגרת החיים כאילו כלום לא קרה. יש אנשים עדינים יותר ועדינים פחות. הצד השווה שבהם, שמנת יתר מהסם הזה שוברת בסוף את כולם, ועם רגשות אי אפשר להתווכח...הבור שנפער בלב...הריקנות הנוראית..זאת עובדה

9
גוסט,

אל תקשה על עצמך:
הבחורות בדירות שפגשת היו צריכות כסף ואתה היית צריך ניסיון מיני.
הכל נעשה באופן חופשי וללא כפיה. הבחורה אפילו שילמה אלפי שקלים
כדי לפרסם את עצמה באתר הזה רק כדי שנגיע אליה.

אז הכל טוב גבר.

בהצלחה בזוגיות

10
ללכת לבחורות זה תחביב לא זול
אבל כמו כל דבר בחיים אתה יכול לעשות הכל בתנאי שלא פוגע בדברים אחרים
צריך שליטה מלאה ולהיות מעשי ( לא שאני שולט בעצמי כל הזמן ) צריך לדעת מתי לסגת ולעשות הפסקה
כשתגיע לגילי אולי תחכים אך אני מאד מקווה שתחכים לפני
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”