כ מה קרה ?שברתי קריז אצל קירה ..... - דף 5 - סקס אדיר

מה קרה ?שברתי קריז אצל קירה .....

41
[QUOTE=Colombo] נאמר כבר שזו קירה מדיווח התאגיד נתי...
אגב לי נקבה בסכום של 350 זוזים למסלול מקוצרר (30 דקות) ואפילו לא מקוצר (40 דקות)
[/QUOTE]
אם יש מסלול כזה, לדעתי הוא עדיף. היא לא ביצועיסטית וגמירה את
לגמרי תספיק. אם אלך להבא, כנראה שאבחר במסלול זה.

44
תודה ענקית לרוני ששלח לי את המספר של קירה
ביקרתי את קירה אתמול בשעות הצהריים מגיע לרחוב ירושלים מתקשר לקירה תוך שתי דקות היא יוצאת אלי החוצה נכנסים יחד לדירה קירה היא בחורה בלונדינית רזה מאות עם חזה בינוני סליקון הייתה מאוד נחמדה ונעימה .
שולחת אותי למקלחת עם מגבת אני יוצא מהמקלחת וקירה מחכה לי ערומה על המיטה מראה מרהיב התנפלתי עליה בנשיקות ה
והיא זורמת בכיף שלה ואז אני יורד דרומה אל הכוס שלה וואו וואו איזה כוס צר ונעים התחלתי ללקק אותו והיא משדרת הנאה במשך 10 דקות אני מלקק לה את הכוס והיא משתפת עולה בהנאה אחר כך עוברים למציצה .הייתה חלשה לא אהבתי נשכבתי על הגב והעליתי אותה עלי הבחורה משתפת פעלה ונראה שגם היא נהנית זיינתי אותה בכל התנוחות ללא התנגדות ובמיוחד הדוגי מראה מרהיב של התחת הקטן שלה ניסיתי להכניס אצבע אל החור האחורי קיבלתי התנגדות פמפמתי אותה במרץ עד הגמירה בתוכה .
חוויה מדהימה למקלחת והחוצה אני אחור אליה עוד פעם .
40 דקות 400 ושעה 500.
Babe babe

45
חזרה לעבוד. מקבלת ברחוב פינסקר בבת-ים. לחובבי הכוסיות. היו 2 גמירות - מעדיף לא להיכנס לפרטים. כסף לפח.

נ.ב. מאחל לעצמי שתיפול עלי קללת אוליגופול ולא אוכל לזיין יותר. Ouch
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

46
[QUOTE=גומר ונוחר]
חזרה לעבוד.  מקבלת ברחוב פינסקר בבת-ים.  לחובבי הכוסיות.  היו 2 גמירות - מעדיף לא להיכנס לפרטים.  כסף לפח.נ.ב. מאחל לעצמי שתיפול עלי קללת אוליגופול ולא אוכל לזיין יותר. Ouch

[/QUOTE]

השירות שלה השתפר או לאו ?
בשבוע שהגיע לכאן נכתב שהיא לא אוהבת גברים אז לא ניפגשתי איתה וזאת למרות שהיא בדיוק מה שאני אוהב
כוסית צעירה רזה יפה וסקסית

47
השרות שלה באותה רמה כמו התאורים פה (וגם בשרשורים ישנים אחרים עליה).
אני סובל מחרטת קונה כרגע אז קשה להיות אובייקטייבי.
תקתוק קל. עשתה מאמץ מירבי להוציא אותי מה שיותר מהר עם 2 גמירות. לקח 45 דקות. הסיבה שאני קורא לזה תקתוק קל כי תקתוק כבד זה לסלק אחרי 10 דקות בלי לנסות גמירה שניה. היא נאלצה לעבוד ולהתאמץ בשביל להוציא ממני את השניה.
היה גם עיסוי חלש כמה דקות.
יש לה אותן מגבלות שרות כיום כמו שכתוב לעיל. מציצה חשופה (מלווה בהרבה עבודת יד) אך בלי גמירה בפה.
לא ניסיתי לנשק אותה צרפתית כי היא נראתה נרתעת מזה וגם אני מעדיף להיגמל.
בקושי מדברת אנגלית כך שלא יכולתי לדבר איתה יותר מדי.
לא ראיתי סימן שהיא שונאת גברים.
היתה שם משקולת יד עם 20 ק"ג עליה ושאלתי אותה מופתע אם היא מרימה את זה. ענתה שכן. אולי היא עושה את זה כהפקת לקח מההערות על כך שהיא חלשה.
דירה מחולקת.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”