את טינה ראיתי דרך האתר ומייד התאהבתי אישה מושלמת שלפי דעתי אחת היפות שהייתי...
את טינה אפשר לפגוש במלון בת"א או להזמין אלייך
קצת מראה חיצוני אשה גבוהה רזה שמתהדרת בחזה גדול עומד מוצר טבעי עם פיטמות גדולות אחד היפים שראיתי על הבטן יש קעקוע לא מובן של נוצות
תחת אלוהי משהו מפחיד אחד המושלמים שראיתי
הזמנתי חדר במלון בוטיק במרכז ת"א וחיכיתי למיוחלת קבענו לשעה שמונה בערב שמונה וחמישה דפיקה בדלת אנוכי קם לפתוח ולאחר שהדלת נפתחה עומדת אישה מושלמת עם חיוך ממיס שלא רואים בכל יום לבושה בשמלת ערב בצבע שמנת עם עקב שחור
אני עומד בדלת חסר נשימה והמחשבות רצות במוח שזה לא אמיתי זה פאקינג חלום
אני מזמין אותה פנימה נשיקה על הלחי מתיישבים ואני רק בוהה לה על השדיים שצורחים לצאת החוצה מהשמלה אני מת לזיין אותה אבל מתאפק אני צריך להיות ג'נטלמן
אני מזמין שמפניה מהשרות חדרים ופירות אני חייב שזה יהיה מושלם הגברת נכנסת למקלחת ופדר את האף כפי שאומרת באנגלית מצויינת אנחנו תוך כדי משוחחים קלות באנגלית מאיפה היא ומה התחביבים שלה עוברים כעשר דקות ואני שואל בץהאם הכל בסדר והיא עונה שכן שהיא מכינה לי הפתעה לבנתיים השרות חדרים מגיע אני מעיף אותו בזריזות ואף למקלחת היא מבקשת שאני ישב בספה ובום טינה יוצאת בבייבידול שחור שקוף שהשדיים הענקיים שלה דוחפים אותו קדימה
היא מתחישבת עליי ואנחנו מתחילים להתנשק אני מעיף ממנה את הבייבידול ומגלה את השדיים הגדולים שלה וכמו תינוק אני אוחז בהם ןמוצץ אותם איזה טעם איזה ריח יש לה להשתגע ואני מפסיק לרגע והולך לפתוח את השמפניה מוזג לנו ולאחר כמה לגימות אני מניח את הכוס אוחז בישבנה ומרים אותה לכיוון המיטה נזרקים על המיטה ואני מתחיל לרדת לה איזה מנוש ששששששששששש אחד המושלמים הריח המראה השפתיים אני מולל לתוכו יונק את כל מיצי גופה דוחף אצבעות אחת ועוד אחת וטינה מגלגלת עיניים
היא מתהפכת אליי ויורדת לכיוון הג'ינס פותחת אותו בהנף יד וישר מכניסה את הזין לפה איזה מצעצה חלומית עם המון משחקי לשון עוד שניה ואני מתפוצץ אני קם במהירות מסובב אותה אליי מבקש ממנה לפתוח את הפה ומתפוצץ לה על הפנים השיער האף והפה איזו גמירה היא הולכת להתנקות ואני לעוד סיבוב של אלכוהול השמפניה דופקת בראש אבל החרמנות יותר
מכין לה עוד כוס אוכלים קצת פירות שוחחים על טיולה בעולם ולאט לאט אני מרגיש שיש לי זרימת דם לשמוליק וגם טינה באותה הרגשה
הגברת מסתובבת דופקת מציצה ולוגמת שמפניה מציצה שמפניה
מתנשקים אני מבקש חליפה הופך אותה לצד וחודר איזו הרגשה אלוהית הופך אותה לדוגי איזה תחת מושלם לא רוצה להחליף תנוחה
כעבור עשר דקות פימפום אני לא גומר הופך אותה על הגב מרים לה את הרגליים על הכתפיים וחודר איזה כייף זה פשוט איד הזיונים הכי טובים שלי עוד עשר דקות של פימפום והגברת כמעט נשברת לא גומר
מוציא את החליפה וטינה במציצה עוד כמה דקות ופיצוץ ישר לתוך הלוע
רבינו תודה רבה!!!!!
יקרה 900₪ למפגש של שעה+ חדר
מראה מושלמת
שרותית מעל ומעבר נותנת ברגשה של חברה אישה שזה הרגע נודע לב שאתה מליונר
לא לוחצת מתקתקת
אני בטוח אחזור פרטים על התקשרות בפרטי