כ מרינה מראשון לציון וואווו - דף 11 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון וואווו

103
מר כוכבי אילו היית מסתכל בתוך הקנקן ולא מסביב היית נהנה ממנה הרבה יותר
במקום לבדוק את המקלחון מערכת מוסיקה צעצועים וכו׳ היית רק מסתכל לה בעיניים ומחזיר לה חיוך היית מגלה עולם אחר ...
בתור לקוח קבוע שלה אני אגיד שאף פעם היא לא נכנסה לחדר עם תינוקת כל עוד אני עם חבריקו בחוץ ... לפי דעתי קצת נסחפת

105
דגמתי את מרינה השבוע.
הכל ענה על הציפיות כפי שחברי הפורום רשמו - נראית טוב, גבוהה
מראה מזרח אירופאי, בהירה מעט מלאה. מה שכן לא הבחורה לא עושה ספורט וגופה נפול - ישבן גדול אך נפול.
העיסוי נחמד, לא מקצועי אך יש לה ידיים טובות והעיסוי מאוד נעים.
לאחריו התחילה לגרות את האזורים האינטימיים עם ציפורניה.
לאחר מכן החלה לנשק את גופי לפני שהתחילה בבודי.
חייב לציין שהבודי מאוד מאכב וקצרלאחריו התיישבה לצד המיטה והחלה בעבודה ידנית על הנסיך.
תוך כדי אני התחלתי לנשק את גופה, הגעתי לשדיה ולא קיפחתי גם אותם. מרינה הראתה שנהנת מהעבודה שלי על החזה שלה אז לא הפסקתי עד שיצא חלב! אמרה לי יוצא חלב אז הפסקתי....התחלנו להתנשק והמשכנו ככה עד לגמירה....היו כמה דקות טובות של מזמוזים והתנשקויות....
בסהכ נהנתי למרות שמקצועית היא לא מהטובות...

107
[QUOTE=miki440]מר כוכבי אילו היית מסתכל בתוך הקנקן ולא מסביב היית נהנה ממנה הרבה יותר

במקום לבדוק את המקלחון מערכת מוסיקה צעצועים וכו׳ היית רק מסתכל לה בעיניים ומחזיר לה חיוך היית מגלה עולם אחר ...

בתור לקוח קבוע שלה אני אגיד שאף פעם היא לא נכנסה לחדר עם תינוקת כל עוד אני עם חבריקו בחוץ ... לפי דעתי קצת נסחפת[/QUOTE]

חבר,
אני מסתכל על מכלול החוויה ואני חושב שיש פה הרבה חברים שחשוב להם לדעת גם מצב המקלחת ומה שמסביב.

לגבי התינוק היו פה מספר דיווחים שנכנסה לחדר עם התינוק ביד זה לא משהו שדמיינתי.
אצלי כפי שתיארתי זה היה בדיוק שיצאתי מהמקלחת היא לא דפקה בדלת החדר לשאול עם אני לבוש, היא לא נכנסה קודם בגפה לוודא שהתלבשתי, היא פשוט נכנסה בטיבעיות
היא אחת כזו שלא עושה עניין מעירום לא עושה עניין ממגע וכנראה שגם לא מפריע לה לחשוף את הילדים לעסק שלה.

אולי יש כאלה שלא מפריע להם לי זה הרגיש לא נוח שפתאום נכנסה לי עם הילד ביד

108
שלום חברים,
היום ביקרתי את מרינה,
אכן בחורה גבוהה ויפה, כבת 30+, ניראת טוב לגילה בהתחשב שעברה מס לידות.
האחרונה לפני חודשים ספורים.
קיבלה אותי בחיוך הזמינה אותי לחדר הטיפולים בביתה.
בחדר הטיפולים מיטה זוגית ומיטת עיסויים.
לדעתי החדר משמש אך ורק למטרה זו, אולי לאירוח אורחים וכו'.
צמוד לחדר, באותו המתחם, ישנם מקלחת ושרותים, במצב טוב מאוד, נקיים ומזמינים, עם בקבוק סבון גוף ריחני וטוב.
מרינה הציעה מקלחת, התקלחתי עם מיים חמים ונעימים שעזרו לשתוף את זיעת הקייץ המצחינה והדביקה.
חזרתי לחדר הטיפולים נקי ורענן ומרינה חיקתה לי עם תחתונים בלבד.
עיסוי נחמד, טוב ונעים מאוד, אולם לא מקצועי. בסיומו, לאחר כ 25 דקות התהפכתי, מרינה הורידה את התחתונים וחשפה שבלול מגולח יפיפה (לפחות בעיני) עם שפתיים עדינות יפות ומזמינות.
מרינה עלתה לבודי נחמד עם החזה והפטמות ולא התנגדה לשליחת ידיים לשבלול. תחילה בעדינות רבה ולאחר מיכן אצבע אחת זכתה לחוש ברטיבות הנוצרת לאט לאט עד שכל האצבע הייתה בתוך מרינה.
בזמן שהייתי עסוק בשבלול של מרינה, מרינה התעסקה בזין שלי, עד שגמרתי, די מהר לדעתי. הייתי חרמן מאוד והיה כיף לגמור.
מרינה ניגבה אותי והזמינה אותי למקלחת משותפת.
מקלחת נחמדה וכיפית, מרינה סיבנה ביסודיות את הגב שלי, הסתובבתי וסיבנתי לה את החזה והשבלול.
ביקשתי ממנה שתעשה שוב ביד, במקלחת, ושוב גמרתי מהר כמו ילד חרמן, איזה כיף, אני משחק לה בשבלול והיא עושה לי ביד.

אז מה היה לנו,
בחורה מקסימה יפה וכיפית,
45 דקות נטו
שתי מקלחות ושתי גמירות.
200 ש"ח

פשוט שווה וכיף.
אם אחזור?

..........ברור!!!!

פין חס - מזיין ולא חס

109
לצערי הצד הכתבתי הוא לא החזק שלי!!
אבל עדיין ייתן דיווח..
כמו שכולם יודעים כבר מפוסטים קודמים
מרינה אישה גבוהה בלונדינית עם עיניים יפות.
רואים שהיא עברה לידה אבל עדיין היא רזה.
למי שיצא לדבר איתה תיתגלה בחורה מאוד חכמה.
המסא'ז היה נעים וטוב עברה על כל חלקי הגוף
לאחר שסיימה הורידה את התחתון והתחילה עם
הבודי.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”