כ טאשה אוקראינית רזה ואנאלית - סקס אדיר

טאשה אוקראינית רזה ואנאלית

1
עם Tashe צריך סבלנות , והרבה .

היא איננה זונה טיפוסית , קצת הזויה ואוהבת לכתוב הרבה.

צלחתי את מסע השכנוע ופגשתי אותה בחולון היישר למלונית בבת ים.

ראשית היא איננה פרגית , אמצע שנות ה 30

היא גם איננה יפה , אף נישרי אשר ״אוכל לה את הפרצוץ״

הגוף שלה איננו מתוח כפי שבתמונות אבל היא בהחלט רזה ושמורה היטב

גולת הכותרת איתה זה זיון מאד אגרסיבי ( היא פשוט הזמינה את זה ) זיון שקדים על למצב של חנק

א נ א ל י ת !!! אוהבת את הזיון ברוורס וגומרת הרבה ללא שליטה.

בסך הכל נחמדה מאד ( התקשרות באנגלית בסיסית )

לא בטוח שאפגוש אותה שוב , בסך הכל חוויה נעימה מאד

היא מאד בררנית ומעדיפה גברים 35-45 לפי מה שהבנתי ממנה

אתנן 400 לשעה (לא שווה הרבה מעבר )

2
אפתח בתודה גדולה לפיקסר שהעביר לי את דרך ההתקשרות עם הגברת.

אחרי התכתבות בווטסאפ בה בקשה תמונות (אני זה שצריך לבקשכועס) הצלחנו לקבוע.
שולחת תמונות לא רעות ומאוד משקפות את המציאות.

אוסף אותה ממרכז הישן של חולון (מתגוררת אצל חברים בחופשתה בישראל) ונוסעים למלונית בקרית בן-גוריון בעיר.
בדרך מלטפת אותי. אני מנגד שולח ידיים במעלה ירכה הגלוי, הארוך, הרזה המשתלח מתחת לשמלת המיני הפרחוני.
התחלה טובה. חיוך
לוקח חדר (90 ש"ח לשעה 130 לשעתיים) - נחמד. סטנדרט נמוך.
מתפשטת נכנסת לדוש קצר (אבל לא קצר מידי)

אני (שבאתי נקי מראש) מתפשט, שם גומי איכותי בצד, שם מוזיקה קלילה ברקע - בקיצור מכין את הענינים.

יוצאת. מתגפפים (לא מתה על נשיקות, אין עומק).

הבחורה : מעריך בגיל 37 למרות שכמו רוב בנות אוקראינה מקבלת בסטנדרט ישראלי 20% ניקוי במקור.
למתקשים במתמטיקה - גוף של בת 30+-

רזה, רזה. על סף השדופה (בעצם לא על סף - שדופה).
חזה קטן לא עומד (אך לא ממש נופל - עוד שנה שנתיים ייכנע).
עיניים יפות עתופות בפנים, איך לומר?, לא משהוא.

בא נגיד שכשראיתי את תמונת הפרופיל בווטסאפ שלה וחיברתי עם התיאור של פיקסר ("אף נשרי שאוכל לה את הפנים") - ציפיתי לפחות. ככה שלא התאכזבתי (אבל לא נפלתי, לא עפתי ולא התרוצצתי ערום ברחבי המלון....חיוך גדול)

מתחילה במציצה מעולה, כולל טיפול ביצים משובח (כיבוס גיהוץ ושאר ירקות....)
אני בעמידה והיא במיטה רוכנת נותנת עבודה של המשאבה הראשית של המוביל הארצי.Tongue

גרון עמוק כולל הגדלת נפח הצאוור הדקיק. הבחורה יודעת למצוץ, יודעת לטפל בשרביט ונותנת הרגשה של מתענגת.
בולעת חרבות מלידה, נתנה כמה סיבובים של גרון עמוק, עמוק, עמוק ביוזמתה בלי שאדחף ובלי שאבקש או אכוון.
היו כמה סיבובים שדחפה אותו כל כך עמוק ולאורך זמן כה ממושך שחששתי לירידה ברמת החמצן בדם שלה...

המשיכה במציצה ולא הלבישה אותו עד שלא קילפתי את האריזה והנחתי בידה את הקרום השקוף.

הסתובבה ואלי לדוגי והגישה לי את חלחולתה על מגש של כסףTongue.

זיון אנאלי מעולה, מעולה (אין כמו לזיין רזה באנאלי - תענוג רצוף)
הופך אותה על הגב , שם כרית מתחת לגב לשם הגבהת המרעום ונותן עבודה של החופר מתעלת בלומיך. עם הקונגו !!!קריצה

הבחורה משתוללת כאילו שיש לה דגדגן בשושנה, כולל רעידות וצרחות שהרימו את כל המלון. חיוך גדול

אין כמו לזיין זונה אנאלית שאשכרה מראה לך שהיא אוהבת את זה.מוחא כפייה

אחרי 20 דקות של פימפום תחת רצחני בכל תנוחה אפשרית (חוץ מתנוחת רודיאו), עברנו לקינוח.

שוב מציצה בקצב, עוצמה והשקעה ראויים לציון.
בפינלה לא רציתי להוציא אותו להשפרצה בפנים בתריסים ובריסים - היה לי פשוט טוב להיות בתוך הפה שלה עד לריקון כל נוזל הזרע לתוך פיה.חיוך גדול

לא הוציאה אותו עד שהתחיל להיכנס לרפיון. המשיכה למצוץ בעדינות נעימה מאודמוחא כפייה (לא מציקה כמו שהמתלהבות עושות אחרי הגמירה ומקפיצות אותיכועס).

נכנסה להתקלח ואחריה אני.

היה חוויה ממש כיפית וכנראה שאשקיע בה עוד סיבוב שניים - לא מיציתי.

בקשה 100$ נתתי 387.4 ש"ח ועוד 12.6 ש"ח טיפצחוק

על זה יש להוסיף מלונית או מלון - כל אחד לפי יכולתו (לי כאמור עלה 90 ש"ח)

חוויה טובה לאוהבי השדופות

אגב - היא חודש בארץ ותישאר לחודשיים נוספים.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

3

ראשית, תודה גדולה לטיטיאן על הפרגון עם המספר של הבחורה. תודה !

בתור חובב אנאלי ותיק החלטתי לפגוש את הגברת. לאחר התכתבות של יומיים (היא קצת חופרת....) נקבעה שעת
איסוף מחולון היישר למלונית. כבר בדרך וידאתי את עיניין האנאלי, והיא חייכה ואמרה...."כן כן בוודאי ! אני אוהבת אנאלי מאוד !"
כרבמרגע זה שמוליק התעורר באיטיות...
את התיאור שלה כבר יש לכם....מטר שישים בערך רזה מאוד, חזה קטן על גבול שקיות השוקו, שיער ארוך שטני לא חלק במיוחד
עיניים ירוקות/שקד ואף....אח איזה אף...
רציתי לפנק בדרך אבל התעקשה שלא רוצה כלום, לא אוהבת מתוק או כול שתייה מלבד מים, לבסוף בחרה בשוקולד מריר מעולה
המפגש ארך יותר משעה, אינה מלחיצה ואינה מסתכלת על השעון.
לאחר מקלחת קצרצרה התחילה במציצה ארוכה רטובה כולל ביצים ומרעומים, איננה מתעייפת, מוצצת במרץ
ומרטיבה את שמוליק בלי סוף. הולבש הגומי והיא בחרה להתיישב עליו מספר דקות,
מהר מאוד התהפכה לדוגי ושמוליק מצא את דרכו חיש מהר לישבנה של הגברת, מה אגיד ומה אומר ?!?....
החור האחרי שלה בנוי לתפארת מדינתה שממנה באה, פשוט אלסטי, נפער ונפתח ללא היכר, זיון אנאלי משובח ואגרסיבי וארוך מאוד
לא לקחתי זמן אבל לפחות 20-25 דקות שאני מפמפם לה את התחת בכול הכוח והיא גונחת ונאנחת בקולי קולות.
מקבלת בהנאה בתחת בכול תנוחה אפשרית. פשוט נהנית מזה.
הבחורה יודעת ואוהבת להזדיין.
2 מספרים, שעה וחצי בערך, 400 שח. אחלה חוויה.
אחזור לעוד סיבוב אחד ודי...

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

4
קודם כל כמו שכולם מספרים היא חופרת בהודעות ושאלות שאלות
זה הדיווח הראשון שלי אני יפרט וינסה להגיד דברים שלא נאמרו עליה (ואז אני לא יהיה אוכל חינם סוף סוף)
זו הבחורה הראשונה שלי מפה לרוב אני פה בשביל להסתכל.
אז נתחיל
אחרי התכתבויות שאני מדבר איתה וסומך על גוגל שלא יקלל אותה ברוסית (התוכנה של התרגום למי שלא הבין.היא מדברת רק רוסית)
בגלל שלוקח לה כמה שעות לפעמיים לענות. ההודעה האחרונה שלי הייתה
תשלחי לי עוד תמונות שלך...
אני אומר לעצמי חוק מרפי אני עם אישתי באוטו והיא שולחת תמונות חח
במזל היא שלחה תמונות והייתי ליד הטלפון (בשביל זה צריך עוד טלפון. איך שאייל גולן קורא לזה "פלאפות"
ניגש לעניין מגיע לחולון. היא אומרת לי איזה אוטו אתה ?
ופה קרה לי קטע מצחיק
שכחתי איך כותבים פיג'ו באנגלית אז רשמתי מספר דגם ובחיפוש תמונות וראיתי תמונה ושלחתי לה
היא נבהלה רשמה משהו ארוך ברוסית ואמרה לי אתה לא לבד?
אני מסתכל בתמונה ורואה שבתוך האוטו יש 4 כושים חחח .
היא אוהבת בתחת אבל יש גבול אני חושב....
אמרתי לה שהתמונה היא מאינטרנט ואני לבד חח.
אספתי את הגברת..
מאוד חייכנית חמודה כזו.
נוסעים לדירה דיסקרטית בדרך כמו שהרבה אומרים מלטפת אותך
ונותנת לך לגעת במנוע.
מגיעים למקום נקרא מפגש האושר (אל תכנסו לשם אפילו לא בטעות)
היא אומרת לי להיכנס למקלחת מכינה לי מגבת
היא נכנסת אחריי
אז ככה לגבי הגוף
ציצים לא משהו פיטמות לא חצי שקל צלחת חומוס עם זית באמצע
אני לא אהבתי אולי יש כאלו שאוהבים
לגבי הגוף. רזה ממש בקטע טוב תחת ממש טוב
לגבי המנוע שפתיים יוצאות החוצה (אני קורא לזה פסטרמה)
מתחילה במציצה שמעתי שאמרו פה בולעת חרבות
התחלתי לצחוק לה והיא לא הבינה
אין דברים כאלו...
חרבות....? אני חושב כידונים
מציצה חבלז
עוברים לסקס הבחורה גומרת כאילו אין מחר
יש לה כלל מנתיב תחבורה רגיל (בכוס) אפשר לעבור לתחבורה ציבורית (בתחת) אבל הפוך אי אפשר
אמרתי בטח בגלל חיידקים
גמירה ראשונה
הבחורה אומרת שהיא רוצה ללכת לשירותים אומר לך בסדר
ואז קלטתי שאין שירותים בחדר חחח
יצאנו ערומים ופשוט עברנו חדר
הבחורה בקבלה לא אהבה את זה כנראה. והיו צעקות ברוסית
אז לא ללכת לשם בשום פנים
חוזרים לחדר מציצת שקדים .
מנסה להבין מאיפה הבחורה נושמת
עוברים לתחת היא אוהבת חזק שם ורק חזק
ואז מציצה גמירה בפה
וממשיכה ככה בעדינות לחפש עוד זרע משם
כמו בשקית שוקו שאתה יודע שיש עוד קצת ואתה שואב חזק
חוזרים הביתה וגם בדרך חזרה ליטופים והביתה
דיווח ראשון שלי אז סליחה על החפירה

5
קודם כל רוצה להגיד תודה לחבר pixsar אשר העביר לי את
הטלפון של טאשה.
תקשרתי עם טאשה בווטסאפ לאחר מכן קבענו במרכז חולון אספתי אותה ושכרתי חדר(היא לא ממוקמת).
נכנסנו לחדר נשיקות,מזמוזים התפשטנו עשינו מקלחת משותפת.
אקט ראשון היה מציצה גרון עמוק כמו שאתם קוראים לזה שבירת שקדים לאחר מכן הפכתי אותה לדוגי ודפקתי אותה חזק בתחת בלי כל תלונה מצדה עד הגמירה המיוחלת.
נחתי קצת עם נשיקות ומזמוזים לאחר מכן עוד מקלחת משותפת ומתחיל הסיבוב השני.
נשכבתי על הגב היא מצצה לי גרון עמוק כמו בסרט פורנו כשאני אוחז בראשה ודוחף את הזין עמוק לתוך גרונה לאחר מכן מלבישה לי קונדום והיא ישבה עלי וזיינה אותי לאחר מכן הפכתי אותה על הגב וזיינתי אותה חזק עד שהיא גמרה ברעידות וסגירת רגליים עלי.
הרגשתי שאני עומד לגמור הורדתי את הקונדום ודפקתי אותה בעמידה חזק בפה כשאני אוחז בראשה עד לגמירה המיוחלת בפיה החם המשיכה וסחטה עד הטיפה האחרונה.
הבחורה רזה מאוד ולכן מומלצת רק למי שאוהב רזות
רשמתי את זה בהודעה חדשה כי לא מצאתי את המודעה שחברי הפורום רשמו עליה והבטחתי לחבר pixsar שלאחר שאדגום אני יפרסם תגובה.
לא עושה אהבה רק מזיין חזק

6
הי חברים
לאחר שקיבלתי את המספר של הגברת מחבר בפורום השמשתי את הטלפון המבצעי והתקנתי בו וואטצאפ לכבוד הארוע וכמובן גם גוגל תרנזלייט כי רוסית אני לא יודע.
התחלתי להתכתב עם הגברת לקח לא מעט זמן והצלחתי לקבוע איתה מה שכן לא ידעתי עם מקומות של חדר לפי שעה אז ברוב נחמדותה היא שלחה לי כמה צילומים של כרטיסי ביקור של מלונות לפי שעה שקיבלה מחברה שלה...
בקיצור קבעתי לאסוף אותה הגיעה בזמן לבושה יפה והופ יצאנו לכיוון המלון בבת ים נכנסנו התמקמנו בחדר שהיה יחסית לא רע אומנם עלה 120 שח לשעתיים אבל היה סבבה לגמרי
מתחילים העיניינים להתחמם נכנסים שנינו למקלחת זריזה וחוזרים למיטה ומייד התחלנו במציצה מעולה עם וואקום מטורף וגרון עמוק ממש חוויה עוברים ל69 הבחורה באה להזדיין נהנת גונחת רועדת גומרת ממש אמיתי לא זיוף עוברים לזיון קודם בכוס המתוק שלה ואחרכך בתחת ואין תלונות נהפוך הוא ממש נהנת נותנת קונטרות ממש תענוג אני מזיין אותה ממש קורע אותה והיא בכיף עד שאני מתפוצץ בגמירה מעולה.
נחים קצת היא עושה קצת מסז לא מקצועי אבל אחלה נח עוד קצת ואז סיבוב שני הפעם נתתי לה לעבוד לשבת עלי ועוד שלל תנוחות ומציצות וכמובן היא גומרת עוד פעם שאני יורד לה
ולקינוח זיון מעולה שוב עם גמירה בתחת שלה
לסיכום:
בחורה נחמדה מאוד לא שיא היופי אבל סבבה לגמרי היא גם שולחת תמונות בווצאפ לא מלחיצה באה להזדיין ולהנות
לוקחת 400 לשעה + 100 לאנאלי + לא ממוקמת
גוף רזה ציצים קטנים אבל נחמדים כוס ותחת צרים נקיים
בקיצור אחלה חבילה ץאני בטוח יחזור
חיים רק פעם אחת וגם זה בקושי...

8
[QUOTE=XxXman]הי חברים
לאחר שקיבלתי את המספר של הגברת מחבר בפורום השמשתי את הטלפון המבצעי והתקנתי בו וואטצאפ לכבוד הארוע וכמובן גם גוגל תרנזלייט כי רוסית אני לא יודע.
התחלתי להתכתב עם הגברת לקח לא מעט זמן והצלחתי לקבוע איתה מה שכן לא ידעתי עם מקומות של חדר לפי שעה אז ברוב נחמדותה היא שלחה לי כמה צילומים של כרטיסי ביקור של מלונות לפי שעה שקיבלה מחברה שלה...
בקיצור קבעתי לאסוף אותה הגיעה בזמן לבושה יפה והופ יצאנו לכיוון המלון בבת ים נכנסנו התמקמנו בחדר שהיה יחסית לא רע אומנם עלה 120 שח לשעתיים אבל היה סבבה לגמרי
מתחילים העיניינים להתחמם נכנסים שנינו למקלחת זריזה וחוזרים למיטה ומייד התחלנו במציצה מעולה עם וואקום מטורף וגרון עמוק ממש חוויה עוברים ל69 הבחורה באה להזדיין נהנת גונחת רועדת גומרת ממש אמיתי לא זיוף עוברים לזיון קודם בכוס המתוק שלה ואחרכך בתחת ואין תלונות נהפוך הוא ממש נהנת נותנת קונטרות ממש תענוג אני מזיין אותה ממש קורע אותה והיא בכיף עד שאני מתפוצץ בגמירה מעולה.
נחים קצת היא עושה קצת מסז לא מקצועי אבל אחלה נח עוד קצת ואז סיבוב שני הפעם נתתי לה לעבוד לשבת עלי ועוד שלל תנוחות ומציצות וכמובן היא גומרת עוד פעם שאני יורד לה
ולקינוח זיון מעולה שוב עם גמירה בתחת שלה
לסיכום:
בחורה נחמדה מאוד לא שיא היופי אבל סבבה לגמרי היא גם שולחת תמונות בווצאפ לא מלחיצה באה להזדיין ולהנות
לוקחת 400 לשעה + 100 לאנאלי + לא ממוקמת
גוף רזה ציצים קטנים אבל נחמדים כוס ותחת צרים נקיים
בקיצור אחלה חבילה ץאני בטוח יחזור
[/QUOTE]

המחיר היה 400 כולל אנאלי! את תתנו לה לעלות.
היא בקשה ממני 600 ואמרתי לה שחברים היו איתה ב 400, אבי, רוני משה.
כתבה OK ונסגר ב 400

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”