כ דירה אחת, 3 דגימות שונות - סקס אדיר

דירה אחת, 3 דגימות שונות

1
טוב, אני די חדש פה אז נשתדל להיצמד לקווים כלליים....

נחתה עליי לאחרונה חרמנות גדולה מהרגיל (ילדה בת 23 בעבודה עושה לי הרבה טיזינג לאחרונה) אז החלטתי להוציא קצת על דירות.

יצא לי להיות קצת בתושיה, לא זוכר איך קראו לבחורה שם אבל בכלל לא להיט אז לא משנה...מפה לשם מצאתי את עצמי ביצחק שדה 36....יודע שזו תקתוקיה לפי מה שקראתי אבל תכלס זה מספק את הצרכים שלי כרגע...

פעם ראשונה - סיון. בהערכה גסה היא סביב גיל 27-30, בלונדה שיער עד הכתפיים וקצת מעבר, גוף מהמם (גבוהה) ויש קצת מה לתפוס שהיה ממש סבבה... מפה לשם מציצה ציון 7.5, זיון מגרד את ה 9 מלמטה.... הבונוס הגדול שלה הוא שהיא שירותית מאוד וקלילה בשיחה.

בפעם השנייה - שרון. לא עוברת את גיל 26, גוף קצת שמנמנן אבל מאוד חמודה סה"כ.... מציצה ממש טובה לא פוסל מלתת לה ציון 8 (היתה מקבלת 9 ויותר אם היתה מלקקת ביצים אבל אמרה שהיא לא ) מבחינת זיון, ציון 6 בלחץ.....קצת שוכבת כמו גופה ומשחקת אותה גונחת אבל ראיתי משחק יוצר טוב בסרטים של אבי ביטר...

פעם שלישית - ג'ולי. יותר מבוגרת מהאחרות, נותן לה סביב ה 34-36, גוף משופץ (שפתיים וחזה) גם מאוד שירותית אבל תכלס לא להיט.... מציצה 8 (רק בגלל שמעבר למציצה היא דווקא הציעה מראש ללקק ביצים), הזיון עצמו ציון 4.5 ובגדול די נפילה.... מצאתי את עצמי חושב על סיון (כן, ההיא מלמעלה) בזמן שזיינתי את ג'ולי. מפה לשם, לא חוזר אליה שוב.... אבל זה רק הטעם שלי.

אז זהו.....שאלות וכאלה חופשי פה או באינבוקס :)
גם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביום
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”