נמצאת בוואלה,
מלכה בנשלט:סשן סאדו: כולל השפלות, שליטה, קשירות, הצלפות, התעללות, כפות רגליים, סטרפ-און, ביזאר (קל), קינק, פטיש, עבד מין. 200 לחצי שעה. בדירה פרטית ודיסקרטית.
פייסבוק (תמונות): Michelle-Alex Schr?dinger
מישהו דגם? התמונות בפייסבוק ניראות טוב
(טלפון בפרטי אם מישהו מעוניין)
מלכה בנשלט - מפרסמת בוואלה
2הבריזה לי פעם אחת שחיכיתי לה מיתחת לבית.לא ניסיתי יותר.חבר פורום שדגם היתבאס מימנה.לשיקולך...
4זאת המקועעקעת מהדר שהיית המפרסמת בוואלה את עצמה לזיון ב200....אני זוכר חברי פורום שממש לא אהבו אותה....
חפש פוסט של סאני קפואלה על הודית ומקועקעת מהדר...בערך מלפני שנה וחודשיים.
את ההודית דגמתי והזדעזעתי...את זאת לא דגמתי בזמנו...זוכר שששלחה לי תמונות סקסיות לווטסאפ (תמונות שמופיעות לה גם בפייסבוק ומכאן ההקשר)
6הייתי אצלה. התיאום היה פשוט-התקשרתי,קבענו ונפגשנו (אולי היה לי מזל). הפלוס: נראית טוב מאד (למעט שיניים), גוף יפה,, מריחה טוב ומגולחת היטב. משתפת פעולה (לפחות בתחום השליטה), מקום דיסקרטי. המינוס: קצת קרירה, לא יוזמת, חסר פלפל.. כמו כן אין מזגן. סך הכל ביחס למחיר סבבה, למי שאוהב לחלק הוראות ולא לקבל הוראות. בוא נגיד שהדומיננטיות לא נשפכת ממנה.
7מלכה היא לא. לפי הפייסבוק שלה היא נערה גוטית, ואולי עושה כמה דברים קינקיים אבל החא לא דומית.
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde