שירן כוסית ,רזה וחטובה.
שירותית וסבלנית ,אבל איתי לפחות הייתה מאופקת.
סה"כ זיון טוב עם קוקס בעלת גוף נשי מאוד ,כאקטיבי בלבד זה ממלא בדיוק את הצרכים שלי.
שירן הקוקסינלית - דיווח
13עדכון לאחה"צ על שירן
אז היו תגובות שונות פה בפורום וסה"כ חיוביות יחסית אז החלטתי לנסות מאחר שהייתי באזור.
סה"כ חוויה לא משהו. מודה שגמרתי אבל זה די הרוב.
התיאום היה פשוט, חיכיתי חמש דק למטה, אזור שד' יהודית, והעלתה אותי. מהרגע שנכנסתי ועד שיצאתי 16 דק' על השעון...
קיבלה אותי בקרירות יחסית, לזכותה יאמר שאני לא בראד פיט ולדעתי אני יכול להיות אבא שלה... היא מאוד צעירה...
נראית טוב, פנים לא הכי אהבתי אבל לא נורא, גוף יפה, חטוב, חזה קטן ופרופורציוני, רזה ונקייה.
ניסיתי לפתח שיחה להיות נחמד לא ממש עזר אמרה כסף מראש ושאני יכול להתפשט...
חום איימים היום, אחרי חמש דק הליכה ליעד הרגשתי במכונת כביסה. ביקשתי להתקלח, אמרה אי אפשר.. הסכימה שאשטוף פנים...
התפשטתי וגם היא, שמה קונדום נתנה כמה מציצות קטנות והחלה לשפשף ידני בעוד אני מוצץ לה. אחרי כשתי דק עברה ל 69. עוד שתי דקות אולי ראתה שלא מתקדם קמה ושאלה מה אני רוצה. ביקשתי שתנסה לזיין אותי, העמידה על 4 וניסתה. קיוויתי שעם זין קטן כמו שלה זה ילך... לא אשמתה, התחילה כאב מידי ביקשתי להפסיק.
אז ביקשתי שתשב עלי. אמרה לא יושבת. אמרתי רק כך אני יכול לגמור, התעקשה לא יושבת... אמרתי טוב אנסה כשאת על ארבע. אמרה אם אתה לא גומר ככה אז אין לך מה לזיין אותי. הבטחתי להשתדל... בסוף נאותה.
לזכותה יאמר בלי תרגילים ידיים פלאש או תלונות נתנה להכניס פמפמתי דקות בודדות ראיתי שכצפוי כך לא אגמור, אז יצאתי ונשכבתי על הגב ועם עוד שתי דקות מציצה גמרתי.
מגבון בגדים והחוצה...
סליחה שהיה ארוך..
לסיכום: נראית טוב מאוד, יחס קריר על גבול העוין, כמובן אין מה לדבר על GFE. נותנת לגעת בה בלי תלונות נותנת חופשי לחדור, יכולה ונכונה להיות אקטיבית.
יכול להיות שלצעירים או חתיכים ילך יותר טוב...
אני כנראה אאלץ לחזור למנהגי ללכת בעיקר בחו"ל..
ערב טוב
שירן הקוקסינלית - דיווח
14[QUOTE=balon14]עדכון לאחה"צ על שירן
[/QUOTE]
אז היו תגובות שונות פה בפורום וסה"כ חיוביות יחסית אז החלטתי לנסות מאחר שהייתי באזור.
סה"כ חוויה לא משהו. מודה שגמרתי אבל זה די הרוב.
התיאום היה פשוט, חיכיתי חמש דק למטה, אזור שד' יהודית, והעלתה אותי. מהרגע שנכנסתי ועד שיצאתי 16 דק' על השעון...
קיבלה אותי בקרירות יחסית, לזכותה יאמר שאני לא בראד פיט ולדעתי אני יכול להיות אבא שלה... היא מאוד צעירה...
נראית טוב, פנים לא הכי אהבתי אבל לא נורא, גוף יפה, חטוב, חזה קטן ופרופורציוני, רזה ונקייה.
ניסיתי לפתח שיחה להיות נחמד לא ממש עזר אמרה כסף מראש ושאני יכול להתפשט...
חום איימים היום, אחרי חמש דק הליכה ליעד הרגשתי במכונת כביסה. ביקשתי להתקלח, אמרה אי אפשר.. הסכימה שאשטוף פנים...
התפשטתי וגם היא, שמה קונדום נתנה כמה מציצות קטנות והחלה לשפשף ידני בעוד אני מוצץ לה. אחרי כשתי דק עברה ל 69. עוד שתי דקות אולי ראתה שלא מתקדם קמה ושאלה מה אני רוצה. ביקשתי שתנסה לזיין אותי, העמידה על 4 וניסתה. קיוויתי שעם זין קטן כמו שלה זה ילך... לא אשמתה, התחילה כאב מידי ביקשתי להפסיק.
אז ביקשתי שתשב עלי. אמרה לא יושבת. אמרתי רק כך אני יכול לגמור, התעקשה לא יושבת... אמרתי טוב אנסה כשאת על ארבע. אמרה אם אתה לא גומר ככה אז אין לך מה לזיין אותי. הבטחתי להשתדל... בסוף נאותה.
לזכותה יאמר בלי תרגילים ידיים פלאש או תלונות נתנה להכניס פמפמתי דקות בודדות ראיתי שכצפוי כך לא אגמור, אז יצאתי ונשכבתי על הגב ועם עוד שתי דקות מציצה גמרתי.
מגבון בגדים והחוצה...
סליחה שהיה ארוך..
לסיכום: נראית טוב מאוד, יחס קריר על גבול העוין, כמובן אין מה לדבר על GFE. נותנת לגעת בה בלי תלונות נותנת חופשי לחדור, יכולה ונכונה להיות אקטיבית.
יכול להיות שלצעירים או חתיכים ילך יותר טוב...
אני כנראה אאלץ לחזור למנהגי ללכת בעיקר בחו"ל..
ערב טוב
יופי של דיווח - המון אינפורמציה.
לדעתי אתה טוב מדיי , לכן תהייה לך בעיה לקבל שרות טוב מקוקסינליות בארץ.
לצערי הן אוהבות גברים " כריזמתים " עם פה ג'ורה והתנהגות של עארס ממוצע. ככה תקבל את מבוקשתך בלי פרצופים ובלי " טובות ".
אני זיינתי את " שירן " עוד לפני שהיו לה ציצים , למען האמת היה זיון קטלני והיה כיף
אבל היא לא לטעמי מאוד דומה לבחורה סטנדרטית - קומפקטית לי מדי
בהצלחה לכם
שירן הקוקסינלית - דיווח
15איזה דז'ה וו
היא הטרנסית הראשונה שדגמתי בארץ...חחח
היא היתה שונה ביחס ממה שאני שומע היום מחברים שאמינים מאוד בעיני
היתה חוויה מעולה
אמנם לקראת הסוף קצת הלחיצה כי עברו 45 דקות ולקוח היה אמור להגיע אבל היתה זרימה שמעבר לשירות רגיל ממש על גבול ה GFE
היתה מקלחת שלי לפני ואחרי
הייתי אז רק אקטיבי ולא ממש חיפשתי קונטקט עם החדק הקטן שלה..חח
אפילו זה דחה אותי שהוא עמד...חחחח
אחרי שצברתי קצת ניסיון בעיקר בחו"ל וגם קצת בארץ יצרתי איתה קשר שוב כדי לחוות איתה את "החבילה השלמה" אבל אז פתאום נחשפתי לאישיות אחרת שלה...נהייתה מאוד חותכת בטלפון..לשאלתי אם גומרת אמרה "לא" עם סימן קריאה ולאחר מכן נתקה את השיחה
התקשרתי יום למחרת היא זיהתה את הקול שלי ונתקה ממש בלי סיבה, לאחר חודש שוב התקשרתי אמרה שלא גומרת אמרתי שזה חשוב לי..וניתקה
בכל מקרה גם בגלל שהיא לא מיס יוניברס בעיני וגם בגלל שהבנתי מחברים פה שהיחס הטוב שלה כבר לא מה שהיה החלטתי לרדת ממנה
יש חבר מאוד אמין פה שהיה אצלה לאחרונה ואמרה לו שלא נותנת לאף לקוח להתקלח אצלה
זה לא הפריע לה לקחת 400 שקל
בכל מקרה לצערנו גם היום היא נחשבת מארחת טובה בקנה מידה ישראלי
אני בכל אופן ירדתי ממנה אין לי ראש לקריזות של מארחות
יש לי מספיק משלי
היתה חוויה מעולה
אמנם לקראת הסוף קצת הלחיצה כי עברו 45 דקות ולקוח היה אמור להגיע אבל היתה זרימה שמעבר לשירות רגיל ממש על גבול ה GFE
אחרי שצברתי קצת ניסיון בעיקר בחו"ל וגם קצת בארץ יצרתי איתה קשר שוב כדי לחוות איתה את "החבילה השלמה" אבל אז פתאום נחשפתי לאישיות אחרת שלה...נהייתה מאוד חותכת בטלפון..לשאלתי אם גומרת אמרה "לא" עם סימן קריאה ולאחר מכן נתקה את השיחה
התקשרתי יום למחרת היא זיהתה את הקול שלי ונתקה ממש בלי סיבה, לאחר חודש שוב התקשרתי אמרה שלא גומרת אמרתי שזה חשוב לי..וניתקה
בכל מקרה גם בגלל שהיא לא מיס יוניברס בעיני וגם בגלל שהבנתי מחברים פה שהיחס הטוב שלה כבר לא מה שהיה החלטתי לרדת ממנה
יש לי מספיק משלי
שירן הקוקסינלית - דיווח
17[QUOTE=sds]איזה דז'ה וו
היתה חוויה מעולה
יש לי מספיק משלי[/QUOTE]
היתה חוויה מעולה
יש לי מספיק משלי[/QUOTE]
מסכים לחלוטין אני היכרתי אותה ממש אחרי שסיימה את החזה שלה משהו כמו שבועיים.
נפגשנו באזור רחוב הרצל תל אביב והיה סקס אש זרמה והיתה בעניין לגמרי.
זין קטן יחסית עומד אבל לא משהו שמגרה למי שחשוב.
נפגשנו שוב לפני איזה חצי שנה בדרום תל אביב בבניין חדיש.
לדתי היא שחוקה כבר ולא כל כך קופצנית ושמחה לעניין.
מי שמחפש זיון ראשון מקוקסינלית היא תהיה סבבה כי יש לה קטן ופעיל.
שירן הקוקסינלית - דיווח
19דגמתי אתמול ,יחס טיפה קריר בהתחלה,נבהלה טיפה ממני, חשבה שאני שוטר חחח
דיברנו קצת ואז עברנו למיטה ,במיטה היה דיי מהר כי הייתי חרמן מת ולא ראיתי בחורה סביבות חודש בעיקרון גוף קטן חמוד על כלי קטן חמוד, שזופה,נקייה מריחה טוב טוסיק קטנטן חמוד ממש, דירה ממש נקייה ,ומאוד הדיסקרטית.
דיברנו קצת ואז עברנו למיטה ,במיטה היה דיי מהר כי הייתי חרמן מת ולא ראיתי בחורה סביבות חודש בעיקרון גוף קטן חמוד על כלי קטן חמוד, שזופה,נקייה מריחה טוב טוסיק קטנטן חמוד ממש, דירה ממש נקייה ,ומאוד הדיסקרטית.