האמת שלא תפסה אותי חרמנות, ולא נעמד לי דום מהתמונות שלה, אלה התכתבות איתה הזכירה לי את ליקה וגם המיקום (קרוב למקסים), הזכיר לי נשכחות והחלטתי ללכת. כהרגלנו בקודש, לאלו שלא אוהבים לקרוא פרוזה - שווה ביקור. בהשדמנות זו אמליץ בחום לרבנו רוני לבקר בחיפה, על מנת להכשיר את המקום לטובת הכלל.
בא ונתחיל מבראשית... בתחילת השבוע קיבלתי את הטלפון של העלמה וחשבתי לעצמי שמתי שהוא בשבועות הקרובים אצור קשר ואז נראה לאן נזרום. הגיעה שישי, חם בחוץ ואין מצב לטיול אופניים, בורח למזגן במשרד, שם מרצה רוסי מרדים בקולו מהרמקולים... נזכר בעלמה וכותב לה. שיח קצר על הא ודא, שואל מתי אפשר להגיע ומזמינה לבוא, מניעה את האוטו ויורד לחיפה. בדרך קונה יין רימונים וחומוס (לבקשתה)... מסתבר שהגברת הגיעה למחוזותנו שלשום ולא הספיקה לטעום מהמאכלים דארצנו הקטנטונת.
מגיעה לצומת מקסים ומקבל הכוונה לכתובת המדוייקת. כרגיל דירה בקומה ראשונה בבנין מגורים רגיל, רחוב צדדי, חניה בשפע, לדעתי דיסקרטי לחלוטין. מודיע לאלינה שאני עולה והיא פותחת דלת ופוגשת אותי בחלוק בורדו קצרצר. איך היא נראת אתם שואלים ?! אכן הגיע זמן שנתאר אותה.
אלינה (Elina) מגיעה אלינו מרוסיה, בת 33, בלונד טבעי, רזה (לענ"ד), מבנה גוף אטלתי, חזה טבעי בינוני, מטופחת, עור נעים למגע וקעקוע עקרב על ירך שמאל. אשת שיחה, לדוברי רוסית, מאוד עדינה ושקטה.
דיברנו מאת, הציע מקלחת לפני. כאן המקום לציין שהדירה מאוד נקיה ומסודרת, בדומה לדירה בליבנה מי שמכיר (ליקה / אווה). מזמינה אותי לחדר שינה, אך במהרה עברנו לסלון, כי מאוורר תקרה לא הצליח לצנן את החדר. מוזיקה שקטה ברקע. הציע עיסוי קל ונענתי בחיוב. שכבתי על הבטן וליטופים נעמים בשילוב נשיקות גרמו לי לשחרר את המחשבות ולהתנתק מהעולם. לאט לאט הגיע מהכתפיים לישבן והחלה ברימינג עדין ונעים משהו. משם למציצה "בחליפה", נעימה ועדינה. לאחר כמה דקות הצעתי 69 וזרמה בכיף. מריחה טוב, מטפחת למטה ונהנת כשיורדים לה.
לאחר מכן עברנו לרכיבה, עוד כמה תנוחות עד הגמירה... לא מתקתקת, לא ממהרת. 400 זוזים לשעה, אך בפועל הייתי קצת יותר. אחזור בוודאות, היות ומצאתי מי שהיא שמבחינתי דומה לליקה, הזכורה לטוב. בשילוב עם דניאלה החתולית נראה לי שבזמן הקרוב אהיה אדם מאושר למדי.
תהנו ותשמרו עליה,
שבת שלום לכולם
שבת שלום לכולם