כ שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום - דף 6 - סקס אדיר

שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום

53
[QUOTE=שלמה המלך]
[QUOTE=verble]יש לי חבר בעל משכורת ממוצעת אבל חולה זונות, מוציא כל חודש באיזור ה-1,000 ש"ח על זונות. הוא תקוע עם מיצובישי ישנה, ולמרות שיש ביכולתו להחליף אותה, הוא ממשיך ליסוע עליה כיוון שכל חודש הוא מגיע לפחות פעם אחת הביתה ואומר לאישתו "אל תשאלי, הלכה רצועת טיימינג= 1200 שקל". עניין טיפולי ותיקוני הרכב עובד לו כבר כמה שנים.

אם אתה לא נוסע על רכב חברה - זה הפיתרון האולטימטיבי (לא, לא להחזיק מיצובישי לאנסר 1991, אלא להפיל הכל על טיפולים לרכב). [/QUOTE]

חחחח זה הדבר הטוב ביותר ששמעתי מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
[/QUOTE]
על זה צריכים להמציא עבורו שלט: טרנטה, אבל תמיד זקוף
צחוק

55
שים זין,
תזיין כמה שבא לך, אתה עובד? יש לך כסף, אתה לא חייב לה דין וחשבון, (במגבלות הטעם הטוב)
היא יודעת שגבר צריך לזיין קצת בחוץ, אין אישה שלא יודעת את זה,
אישה שנשואה 15 שנה והיא כבר לא ממש פרגית, נגיד גילאי 45+ לא תתגרש אם היא תדע שבעלה מזיין קצת מהצד פה ושם,

(ותהיו בטוחים שמרבית הנשים של חברי הפורום, יודעותחושדותעוקבות)

אל תהיו תמימים זה לא איזה רומן, שהוא מאוהב במישהי אחרת ואז זה כנראה סיפור אחר, קצת לגוון , הן יודעות את זה, רק תזיינו בלי להביא הפתעות הביתה, ובשכל, לא צריך כל שבוע 400 שקל להוציא על זה,

נ.ב
אם זה מגיע למצב שהזיונים בחוץ הם תופסים תפקיד במקום הזיונים של הבית, אז כמאמר הרבי וויז הי"ו, "מחשב מסלול מחדש" , ודי לחכימא ברמיזא.

נ.ב 2
אני עדיין חי בסרט שאמצא מישהי שאוהב אותה עד היום האחרון שלי ולא אבגוד בה, ואזיין אותה בכיף כמו שזיינתי את , מרינה, אינה, נטשה, שרה, לודה ,לובה, ויקטוריה, קריסטינה, מאשה, נטאשה, נטלי, והתעייפתי כבר מלכתוב...

56
זה אחד הדיונים המצחיקים שהיו כאן.
אצלי הסידור פשוט יותר.
יש 2 חשבונות, חשבון שלי וחשבון שלנו.
האישה מעבירה משכורת למשותף וכך גם אני
רק שאת העברת משכורת אני מבצע ישירות מהפרטי שלי (כלומר המעסיק לא מפקיד לחשבון משותף) וכך תמיד משאיר לי 4000 שח בערך לחגיגות וזיונים

59
[QUOTE=Scorpio]פתחתי חשבון נפרד בשביל להלבין כספים על הכתובת של העבודה. העברתי לשם כסף מקרן השתלמות ישנה שטשתי לא יודעת עליה. המפגרים שלחו לי הבייתה דו“ח מצב חשבון, מזל שראיתי את זה והשמדתי לפני שאשתי ראתה.[/QUOTE]
עדכון
שוב קיבלתי דו"ח מקרן ההשתלמות והפעם אשתי פתחה את המכתב.
כמובן שהיו לה הרבה שאלות, מה זה החשבון, ולמה העברתי לשם כספים מקרן השתלמות וכו' וכו'.
הסתבכתי בשקרים עד שלבסוף נמאס לי ואמרתי שהוצאתי את הכסף על מסאג'ים. ישנתי בסלון 3 חודשים, עד שחזרתי למיטה המשותפת, האישה מבקשת פירוט חשבון ואני מנסה להתחמק. בנתיים אין גם סקס אבל אני מקווה שבקרוב נחזור לשגרה.
אז תזהרו מאד...
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

60
[QUOTE=Scorpio]
[QUOTE=Scorpio]פתחתי חשבון נפרד בשביל להלבין כספים על הכתובת של העבודה. העברתי לשם כסף מקרן השתלמות ישנה שטשתי לא יודעת עליה. המפגרים שלחו לי הבייתה דו“ח מצב חשבון, מזל שראיתי את זה והשמדתי לפני שאשתי ראתה.[/QUOTE]
עדכון
שוב קיבלתי דו"ח מקרן ההשתלמות והפעם אשתי פתחה את המכתב.
כמובן שהיו לה הרבה שאלות, מה זה החשבון, ולמה העברתי לשם כספים מקרן השתלמות וכו' וכו'.
הסתבכתי בשקרים עד שלבסוף נמאס לי ואמרתי שהוצאתי את הכסף על מסאג'ים. ישנתי בסלון 3 חודשים, עד שחזרתי למיטה המשותפת, האישה מבקשת פירוט חשבון ואני מנסה להתחמק. בנתיים אין גם סקס אבל אני מקווה שבקרוב נחזור לשגרה.
אז תזהרו מאד...
[/QUOTE]
karma is a bitch קריצה

[QUOTE=Scorpio]יש לי רעיון להורדת המחירים...
בואו נדווח למשטרת ההגירה על כל אחת שלוקחת מעל 500 ש"ח.
כך אולי הבנות יתאפסו על עצמן ויתחילו לדרוש פחות.
מה דעתכם?
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”