טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
22טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
23טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
24טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
26טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
27
yoos305x
28[QUOTE=ARROW01]היי חברים,

29טאשה אוקראינית רזה ואנאלית
30קודם כל אתחיל בתודות ל- 3 חברים שפניתי אליהם בבקשה לטלפון של הגברת. כולם שלחו. כל הכבוד לסולידריות.
והיות שהבטחתי לדווח אז הנה-
הגוף פצצה. מחוטבת ללא טיפת שומן. המרשרשים עברו מיד ליד והופה מקלחת.
היא התחילה במציצה מושקעת וכמו שכותבים פה "בולעת חרבות" הוא לבטח כינוי שמתאים לה.
לאחר דקה לא התאפקתי והשכבתי אותה כשישבנה המחוטב מזדקר אלעל ואני מתחיל ללקק כמו חתול מיוחם מכל וכל.
ואז זה קרה. אומרים שהשרביט מזדקר אז המוח נופל לתחתונים נכון? נכון.
לפני שהבנתי מה קורה מצאתי עצמי עמוק בתוך ישבנה הלוהט ללא אוכף(הגנה). ועוד יותר גרוע, שנייה אחרי שהיא התגברה על ההפתעה ובקשה שלא אגמור בפנים התפוצצתי בפנים. 5 פימפומים לא יותר. מרוב לחץ המשכתי לחפור בפנים. בגלל שהייתי חרמן אש , שלפתי היוצה ובקשתי קונדום חדש כדי להמשיך ולהיכנס בשער הראשי. שם המשכתי עוד 5 דק כשהגברת גונחת מתפתלת ומדרבנת אותי לא להפסיק.
למזלי אחרי שגמרה ניצלתי את העובדה שאני מזיע לחלוטין להתקלח שנית.
נפלתי על המיטה תשוש והתחלנו לשוחח. מסתבר שהיא מתוקה אמיתית ודיברה הרבה על חייה בקייב.
היות שאני איש שיחה מצויין ואחרי שהחמאתי לה על הגזרה היא התחילה להדגים תרגילי גמישות שהיא עושה כל יום. כך מצאתי עצמי מביט בשער בית הכנסת נפתח ונסגר בזמן שהיא יורדת ועולה. ישר חזרתי בתשובה ובקשתי סיבוב נוסף
שוב התחילה במציצה מעולה כאשר היא מכניסה את כל הכלי עד שהעינים שלה כמעט נשפכו החוצה.
אחרי 5 דק סובבתי אותה ראש אל המזרון, המרעום מופנה למעלה והתחלתי לתת עבודת אנאלית משובחת. חופר יוצא, נכנס מוריד מהירות מעלה הילוך טורבו. בקיצור סרט. פשוט נטרפתי.
כך בערך 20 דק. והגברת מייללת צועקת גומרת ומה לא. בסוף לא עמד לי ליבי וגמרתי בחוץ כאשר היא מפנה מבט מחוייך ומסופק אלי.
עפתי למקלחת, שלום שלום מהיר ובמעבר חד נהגתי בחזרה אל הפקקים ושאר דברי שיגרה משעממים.
התיאומים עם הבחורה הם דרך ווטסאפ ולקחו זמן והרבה גוגל טרנסלייט כדי לתאם מפגש.
הבחורה דורשת 500 לשעה ולא מתגמשת.
מסתבר שעברה לגור בבית ים. עוד שבוע עוזבת את הארץ. סיימה את העבודה (במספרה) אתמול כך שנשאר לה שבוע לנופש או במילים אחרות לעשות עוד הרבה כסף מאיתנו
נפגשנו במלונית אירוח . אמרה שהיא גרה ליד. המלונית מאוד דיסקרטית וזולה. 70 לשעה ו 20 לכל שעה נוספת
היא מאוד נחמדה. הצליחה ללמוד דיי הרבה אנגלית בזמן שהיא פה וקל לתקשר איתה. לדעתי השבוע תהיה פנוייה. אז למי שרוצה חוויה אנאלית זה הזמן.
ספוילר- לא לבעלי כלים ענקיים.