כ לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא? - דף 3 - סקס אדיר

לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא?

22
ג'אמי יקירי, אני מודה לך מכל הלב על מילותיך הטובות, אני חושב הרבה בשבוע האחרון, על מה שאמרת לי לגבי זוגיות, הענין הוא, שאני צריך להעיז קצת יותר, ולמצוא מישהי שלגביה לא יהיו לי ספקות.

הייתה רק מישהי אחת בחיים, שלגביה לא היו לי ספקות, אבל היו לי חששות שאני לא טוב מספיק, וכשעבדנו ביחד, עשיתי כמה טעויות שהרחיקו אותה ממני, למרות שהיא רצתה, ואני כמו חמור הנהנתי בכתפיים, והיום היא נשואה, והיא גם עובדת בקומה שלי, ואני משתדל שלא לעבור ליד המשרד שלה, ואם אני צריך אני לא מביט לצדדים, למרות שכשאנחנו נפגשים, יש ידידות נפלאה, והמון אכפתיות.

פחד!
הדבר הזה, האוייב הכי גרוע שהיה לי, טוב לא אגיד היה, אם כי השפעתו התמעטה ביחס לעבר.

לגבי היתרונות שאני מפרט, אם אומר לך שבגיל 17, החזקתי מעמד 7 חודשים?
והייתי מפחיד את עצמי מבחינה אנליטית, הכל עבד אצלי כמו בוגאטי ויירון, עד שנפלתי.

אני יודע שהדברים הללו עובדים, ולא רק אני, יש קהילות שלמות של בחורים שלא פולטים זרע, והם מדווחים על דברים אפילו הרבה יותר מופלאים משלי, הם קוראים לזה:"super powers", כן, כמובן לא הכוחות מהסרטים, אבל קראתי לא מעט דיווחים מאנשים ממדינות שונות, גזעים שונים, וכולם מדווחים על אותו קונספט.

תחפש Nofap באתר שנקרא REDDIT, ותבין שאני זה דגיג בתיאורים.

בכל מקרה אח יקר, אני מאחל לךהמון בריאות המון הצלחה, ומודה לך, שוב.אצבע למעלה
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

24
אני יכול להגיד בצורה חד משמעית- אין שום קשר מבחינה מדעית בין מה שכתבת לפליטת זרע. הגבר מבחינה אבולוציונית, בנוי לכך שיוכל להעמיד מאות אולי אלפי צאצאים במהלך חייו. מיק ג'אגר גבר שבגיל שבעים יש יותר מרץ ממני וממך ביחד שכב עם 4,000 נשים. יתרה מכך תקרא מאמרים רציניים ותראה שהגוף מתגמל גברים ששוכבים עם נשים רבות זה נקרא תופעת האלפא מייל.
בכל מקרה זה בסדר לשכנע את עצמך מבחינה פסיכולוגית ולבנות תיאוריות כאלה ואחרות. לאורך מרבית האבולוציה האנושית אנו כגברים חיינו בפוליגמיה מוחלטת, תופעת האישה האחת היא חידוש מודרני שהחברה כופה אותו ולא מתאימה לנו מבחינה פיזיולוגית. אני חושב שמה שאתה עושה אתה מלקה את עצמך מבחינה נפשית, מסיבות שונות שהם עניינך הפרטי.
לי פשוט חורה, שאנשים כאן יוצאים כנגד שכיבה עם בחורות רבות מכל מיני נימוקים כאלה ואחרים שהם כולם חסרי בסיס עובדתי. מבחינה חברתית, זה נכון שהחברה מונעת מאיתנו לממש את הגבריות שלנו ומי שעומד בציפיות החברה מקבל הטבות נפשיות. למרות זאת, מבחינה פיזיולוגית ואני אומר את זה חד משמעית- אין שום בעיה לשכב עם הרבה נשים, לא נפשית ולא פיזיולוגית. הכל זה טאבואים חברתיים שאפשר להתווכח עליהם אבל די להמציא כל מיני הטבות שלא קיימות ואין להם שום הוכחה.

25
[QUOTE=gama light]אני יכול להגיד בצורה חד משמעית- אין שום קשר מבחינה מדעית בין מה שכתבת לפליטת זרע. הגבר מבחינה אבולוציונית, בנוי לכך שיוכל להעמיד מאות אולי אלפי צאצאים במהלך חייו. מיק ג'אגר גבר שבגיל שבעים יש יותר מרץ ממני וממך ביחד שכב עם 4,000 נשים. יתרה מכך תקרא מאמרים רציניים ותראה שהגוף מתגמל גברים ששוכבים עם נשים רבות זה נקרא תופעת האלפא מייל.
בכל מקרה זה בסדר לשכנע את עצמך מבחינה פסיכולוגית ולבנות תיאוריות כאלה ואחרות. לאורך מרבית האבולוציה האנושית אנו כגברים חיינו בפוליגמיה מוחלטת, תופעת האישה האחת היא חידוש מודרני שהחברה כופה אותו ולא מתאימה לנו מבחינה פיזיולוגית. אני חושב שמה שאתה עושה אתה מלקה את עצמך מבחינה נפשית, מסיבות שונות שהם עניינך הפרטי.
לי פשוט חורה, שאנשים כאן יוצאים כנגד שכיבה עם בחורות רבות מכל מיני נימוקים כאלה ואחרים שהם כולם חסרי בסיס עובדתי. מבחינה חברתית, זה נכון שהחברה מונעת מאיתנו לממש את הגבריות שלנו ומי שעומד בציפיות החברה מקבל הטבות נפשיות. למרות זאת, מבחינה פיזיולוגית ואני אומר את זה חד משמעית- אין שום בעיה לשכב עם הרבה נשים, לא נפשית ולא פיזיולוגית. הכל זה טאבואים חברתיים שאפשר להתווכח עליהם אבל די להמציא כל מיני הטבות שלא קיימות ואין להם שום הוכחה.
[/QUOTE]

אתה צודק פזיולוגית ב 100%
אבל זה לא העניין...
הבחור עובר תהליך גמילה ומשתף אותנו בו. נאחל לו בהצלחה.

יישר כוח ידידי!
מאחל לך שתמצא זוגיות טובה ו/או תזיין חופשי אבל לא בתשלום.

מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

26
היה מאוד מעניין לקרוא.
אני מכור מעל 15 שנים.
כמה כסף: המון. באזור 3-6 אלפים שח לחודש
לא רואה את עצמי מפסיק ומתנזר
מאוד מתחבר למשפט - שיש לנו יכולת לזהות זוג שדיים עסיסיות ממרחק של קילומטרים

עלה והצלח, ואל תשכח לדווח את ההתקדמות

27
ידידי מלח פלפל אתה אומר תהליך גמילה כאילו זה סמים, זה פשוט לא נכון. התמכרות למין לא נמצאת אפילו בספר של הפסיכולוגים הDSM ורוב הפסיכיאטרים מציינים שהתמכרות למין היא בדרגה קלה בדומה להתמכרות לאינטרנט (שכמובן במקרים מסוימים יכולה להפוך לחמורה).
אני מאחל לבחור הצעיר את כל הטוב שבעולם, שלא יילך לעולם לזונה- הכל סבבה דובוני אכפת לי. הוא פשוט מתאר תופעות, שלא נכונות מבחינה עובדתית שיכולות להשלות כאן אנשים. יותר מזה התמכרות למין היא נטולת תופעות פיזיות וכפי שציינתי היא ההתמכרות שהכי קל להיפטר ממנה.
הכל זה עניין חברתי נפשי שלו וזה סבבה. אבל אנשים כאן מגזימים וכותבים עובדות וסיפורים שהם פשוט לא נכונים. יש כאן חיסכון כספי, חיסכון של זמן ועוד. אפשר להתמכר למין כפי שאפשר להתמכר לג'אנק פוד, אבל רוב האנשים שצורכים את השירותים שולטים בעצמם וזה לא חלק כה מרכזי בחייהם.
במילים אחרות אני אסכם את דבריי- אין שום ולא תועלת אחת פיזיולוגית בהפסקת מין בתשלום אך ורק תמלוגים נפשיים שהם תלויי אדם ותו לא!

29
[QUOTE=מלח פלפל]
יישר כוח ידידי!
מאחל לך שתמצא זוגיות טובה ו/או תזיין חופשי אבל לא בתשלום.

מ"פ
[/QUOTE]

תודה איש יקר!

מעריך את התמיכה.
אצבע למעלה

הבהרה תזכורת:

לגבי הבלוג-פוסט הזה:
כל מה שאני כותב הוא על דעתי בלבד, ובשבילי, שזה הכי חשוב.

ביינתים אני רואה יתרונות רבים, זה לא קל להיות חרמן שכל זוג עופרים, מעורר בי חשק.
אם כי, אני יכול להתפרק מול המחשב, אבל אני לא עושה כן, כי זה האתגר.

בנוגע למה שנאמר פה, כל אדם זכאי להחזיק בדעה משל עצמו, זה היופי באינטרנט, חופש דעה.
ומי שרוצה לחקור את הענין בצורה אישית, יותר ממוזמן.

שאלה כאן לגברברי הפורום:
אייך אתם מרגישים אחרי מספר 1 או 2, חזקים יותר?
זקוקים לפחות שינה?
בהירי מחשבה?
רגועים ועם יותר שליטה עצמית?

אם כן, זכיתם, אצלי זה הפוך.

שיהיה לכם יום נפלא.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”