כ מעסה אתיופית חדשה וחמודה בספא בבת ים! - סקס אדיר

מעסה אתיופית חדשה וחמודה בספא בבת ים!

1
שלום לכולם,
השבוע גיליתי מעסה אתיופית צעירה ומקסימה שלא הכרתי קודם בספא בבת ים.
היא עונה לשם קלי, יש לה פנים מאד חמודות וחיוך מקסים, וגם גוף נחמד מאד, לא רזה כמו טופז.
צעירה בת 22, מקועקעת מעט ויש לה גם פירסינג באחת הפטמות.
היא מאד שירותית, עושה מסאז' עם הרבה שמן ( בטיפול הבא אבקש ממנה להפחית בכמות ) ועושה בודי מסאז' מעולה עם חיכוכים כמו שצריך.
נתנה לי את מלוא הזמן ומבחינתי מומלצת.
לא בדקתי אקסטרות, בהתאם למדיניות המקום נראה לי שאין, אך אין בעיה לגבי הרפיה גוף לגוף והיא כמובן מורידה תחתון.
היא סיפרה לי שהיא כבר עובדת חודש שם, וגם התרשמתי שיש לה כבר לקוחות לא מעטים שחוזרים אליה, לכן לא ברור איך לא כתבו עליה בכלל עד עכשיו.
נסו ותיהנו!

מחפש את הדבר האמיתי!

מעסה אתיופית חדשה וחמודה בספא בבת ים!

10
אחרי שהייתי אצל אלבינה התחשק לי איזה מסז' טוב. ישר נזכרתי בקלי שהומלצה ע"י החבר אבשלום. ומכיוון שאנוכי חולהההה על צבע שחום/שחור החלטתי לנסות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על אלבינה הוא מופיע כאן:

אלבינה בת 27 בת ים

הרמתי טלפון ולשמחתי אמרו שקלי נמצאתחיוך גדולמוחא כפייה. שמתי google maps וניווטתי את דרכי למקום שנמצא ביקואל מנחם 5 באיזור תעשייה בבת ים. זה הפרסום שלהם:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9323

הכניסה למקום היא ממדרגות שצמודות לעסק של מיזוג אוויר. עולים לקומה שלישית בבנין לדלת שעליה כתוב 'ספא'. המבנה עצמו ישן ומתקלף אך מבפנים המקום משופץ ויפה עם תאורה עמומה.
אגב, לחרדי הדיסקרטיות מביניכם לא מומלץ לבקר שם. לי אישית פחות אכפת אז לא רלוונטי עבורי. הכניסה למדרגות היא מהכביש וכאמור צמודה לעסק של מיזוג אוויר, כלומר כל העולם, אשתו והפועל שעובד אצליהם רואים לאיפה אתם הולכים. מילא זה, אבל בספא עצמו אין הפרדה בין הלקוחות. לא בכניסה ולא בחדרי ההמתנה. כולם יושבים במעין סלון שממנו רואים גם את הכניסה והקבלה. אני למשל ישבתי שם עם לקוח שחיכה לקלי לפניי ואחריי בא עוד אחד שהמתין לה. היא אכן הכוכבתStar של המקום ובהמשך תבינו למה.

בכל מקרה נכנסתי למקום רק כדי לגלות שקלי עסוקה ויש לפניי עוד לקוח שממתין לה. נו, כוכבת או לא?קריצהמוחא כפייה אגב, פרטים קיבלתי מאתיופית נמוכה ולא אטרקטיבית בעיניי בשם ונסה. כאמרתי לה שבאתי לקלי היא ביקשה שאמתין לה בסלון. אז המתנתי כמעט שעהמבולבל עד שהיא סיימה עם אלה שהיו לפניי. אגב, שהבחור שהמתין איתי בסלון נכנס לפניי תיזמנתי כמה זמן הוא איתה ולשמחתי גיליתי שהיה בפנים כמעט 40 דקות מה שאומר שמתקתקת היא לאמוחא כפייהStarאצבע למעלה.

קלי סוף סוף סיימה והתפנתה אלייApprove. כבר במעמד הפרטים התרשמתי ממנה מאוד לטובהחיוך גדול: אתיופית סקסית וחייכנית בת 22 שמתנשאת לגובה של 175 ס"מ, פנים מתוקות חזה קטן+, גוף עם טיפונת בטן אך בכל זאת סקסי, רגליים ארוכות, והדובדבן - הישבן... אוחחח הישבן!!!!TongueTongueTongue עגול, בולט ועסיסי כמו שאני אוהב!!Star עכשיו שאני נזכר בו החבר מקומה למטה מתעורר ומפריע לי לכתובצחוקצחוק...

גם עשתה רושם של בחורה חיננית ומתוקה עם הרבה אנרגיות טובות, ובנוסף למראה שלה שהוא מאוד לטעמי החלטתי ללכת על זה. פרטים: 200 ש"ח ל-30 דקות, 250 ל-40 דקות. מסז' בודי+הרפייה.
על אקסטרות לא שאלתי ולא עניין אותי. באתי להנות ממסז' טוב. למי שזה קריטי לא נראה לי שיש מציצה ועוד דברים בסגנון בהתאם למידניות המקום. לי פחות אכפת.

מאחר ועשתה רושם כ"כ טובStar החלטתי לקחת את המסלול הארוך. הכסף החליף ידיים, מגבת נמסרה ונכמסתי להתקלח. אגב החדרים שם לא גדולים במיוחד וכוללים מקלחת, מיטת מסז'ים, מראה ושידה קטנה שעליה מערכת שמשמיעה מוזיקה. חדר די בסיסי אבל בסדר. סיימתי, התנגבתי וקלי נכנסה לחדר והתפשטה לגמרי. ביקשה ממני לשכב על הגב ולהירגע.

עלתה עליי והתיישבה עם הכוס קרוב לתחת שלי. שפכה שמן על גבי והחלה במסז' לא מקצועי אך חזק יחסית, איטי ומושקע. הפתיעה אותי האמת עם הידיים הטובות שלהמוחא כפייה, חשבתי שהיא יותר חלשה אך התבדיתיצחוק. עברה על הידיים, העורף הגב ומדי פעם הגניבה יד לישבן. אח"כ ירדה נמוך יותר ועברה רגל רגל באיטיות עד להגיעה לישבן ופה התחילה לחרמן אותי בטירוףףףף!!!TongueTongueTongue

העבירה אצבעות עמוק בתוך החריץ כשהיא כמעט מחדירה אותן פנימה תוך עיסוי ומשחק בפי הטבעת המשומן שליTongue(ראבק!מבולבל החבר מהמקומה למטה שוב מתעורר ומפריע לי לכתוב עכשיו כשאני נזכר בזהצחוק) כשאני מתחרמן מזה ברמות - והיא קלטה את זהקריצה - ומרים את האגן לכיוונה כדי לאפשר לה לעבוד טוב יותר על אחוריי. לאחר מס' דקות ביקשה שאסתובב אבל כ"כ נהניתיStar מהטיפול שלה בחור האחורי שלי שביקשתי שתמשיך עוד קצתחיוך גדול. המשיכה עוד כמה דקות כשבינתיים יוצאות ממני אנחות של איזה נמר מורעבצחוקפצצה, ושוב ביקשה שאסתובב למנה העיקריתמוחא כפייה.

נשכבתי על הגב והיא באה מולי ומחככת בבודי מסז' איטי את גופה השחור והסקסיTongue בגופי תוך שהיא מחייכת ותוקעת בי מבטים חודריםEvil Smile ומרמניםTongue שרק הוסיפו לאווירה הכיפיתמוחא כפייה. לאט לאט ירדה למטה, עבדה על הרגליים מסביב לזין ולביצים כדי לחמם ולגרות אותי יותר(כאילו שלא הייתי מספיק חם עליה בלי זהצחוקקריצה) ואז שכפה שמן על הזין והחלה לשפשף.

הזין התעורר(איך לא?קריצה) וקלי פיסקה את רגליי ובמקביל דחפה שוב אצבעות לחריץ שלי מלמטה כשהיא מגרה את ההרקטום והביצים במקבילמוחא כפייה. שוב יצאו ממני אנחות לא רצוניות הודות לטיפול המסור והמחרמן שלהStar, וביקשתי לתעבור ל-69. קלי ביקשה רק שלא ארד וכמובן שכיבדתי זאתApprove, פשוט הייתי חייב לראות ולמזמז מקרוב את התחת השחור והמזמין שלהTongue. הסתובבה והתיישבה על החזה שלי כשהיא מתכופפת ומראה לי את שני החורים האסטתיים שלה(אגב, בחורה אסטתית ונעימה למגעחיוך גדול). מאצבע בישבן ביקשה להימנע אך זרמה להפתעתי לאצבע בכוס תוך שהיא ממשיכה בעבודתה המסורה על הזין, הביצים וחור התחת שליאצבע למעלה. מראה התחת המגרה שלה שפרוש מולי גירה אותי עד למקסימוםפצצה וביקשתי ממנה לגמור בדרך האהובה עלי - 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'Star.

הסכימה בחיוך(איזה מתוקה!StarHug) ונשכבה על הגב. שפכתי שמן על התחת המזמיןTongue שלה ונשכבתי מעליה תוך שאני מחכך בעוצמה את הזין בחריץ שלה. כמו שאמרתי קודם - מראה התחת שלה חירמן אותי בטירוףפצצה ולא הייתי צריך יותר מדקה-שתיים של חיכוך מאסיבי בישבנה כדי להשפריץ כמות שהתפזרה על כל הגב שלה.

קמתי ניקיתי אותה והודיתי לה בחום והרבה נשיקות וחיבוקיםHugStarמוחא כפייהאצבע למעלה על חוויה אירוטית-סקסית-מחרמנת מעולה. אודה ולא אבוש - נהניתי מהחוויה איתה יותר משני הזיונים שהיו לי לפניה באותו יוםEmbarrassedחיוך(ראו דיווחים קודמים). התקלחתי, התלבשתי תוך שהיא נכנסת להתקלח אחריי. יצאה כשכבר הייתי לבוש והודיתי לה באינסוף חיבוקים ונשיקות על חוויה מעולה ומושקעתStarStarמוחא כפייה, תוך שאני מבטיח לה לחזור שוב.

סה"כ הייתי שם כ-45 ד' כולל מקלחת לפני ואחרי ללא שום לחץ זמן מצידה של קלי המדהימה!מוחא כפייהמוחא כפייה

למעוניינים: עדיף להתקשר ולברר לפני אם היא נמצאת. לא יודע אם יש לה ימים קבועים.

הערה: חברים אני מבקש, קבלו תיקון - אני דורש!!!! להתייחס ולהתנהג אליה יפה כי מדובר ביהלום אמיתי שעדיין לא התמחסר והתקלקל. אני כבר צופה איזה הסתערות תהיה עליה לאחר הדיווחים שלי ושל החבר אבשלום. כבר שהייתי שם היה לה תור והיא ללא ספק הכוכבת(בה"א הידיעה) של המקום והבחורה המבוקשת מכולן. לדעתי התמזל מזלי ומזלו של אבשלום לתפוס אותה בטרם התמסחרה והתקלקלה כמו שקרה לרבות וטובות לפניה. ראו דיווח קודם שלי על מילנה 'בובת הברבי' בפורום המרכזי שקיבלה בהתחלה ביקורות חיוביות מאוד, 'ספגה' הסתערות של לקוחות עליה והתמסחרה. אני לא נביא אך לדעתי ומניסיוני זה רק עניין של זמן עד שקלי תישחק ותרד בשירות וביחס המדהים שלה. לכן אני דורש מכם להתנהג בהתאם ולהתייחס בצורה מכובדת לבחורה המדהימה הזאת!!! מדובר במתוקה אמיתית שחובה לשמור עליה שלא תיהרס מלקוחות זבלים. תתייחסו אליה יפה!!!

לסיכום: כל התודות לחבר אבשלוםאצבע למעלה שחשף אותנו ליהלום הזה. בחורה מתוקה מאוד, צעירה וחיננית, הכל אצלה ברוגע, בכיף ובנינוחות. מלאה באנרגיות טובות וחיוביות, משקיעה, מפנקת, לא מלחיצה אפילו לשנייה, ובכללי שווה כל אגורה לטעמי. חוויה אירוטית מושקעת ומשובחת מאתיופית גבוהה, סקסית ומדהימה. אני רק מקווה שלאור ההסתערות עליה אותה אני צופה כבר עכשיו היא לא תישחק ותרד ברמת השירות והחוויה שהיא מעניקה, תהנו ושוב אחזור על דרישתי ממקודם - תתייחסו אליה יפה! מתוקה אמיתית ושירותית מהסוג שבאמת קשה למצוא בתחום.

אח"כ הלכתי ליאנה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

שבירת צום: קסניה/יולי/ארינה/יאנה.....

zooz
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”