כ האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית! - דף 2 - סקס אדיר

האורגים 1 מול האורגים 7- תוצאה סופית!

15
[QUOTE=צוער1]דודו,תודה :-)
אלונה: תן בבקשה תיאור חיצוני,וגם תתייחס לשירות שלה(=פתיחות).
ויקי: לדעתך אי אפשר לעמוד בפניה ואין מה לעשות אלא לגמור מהר אצלה ? או שיש מצב ולקבל את מלוא הזמן המסוכם ?
[/QUOTE]

אלונה- מופיעה בטבלה המרוכזת של המעסות הטובות ביותר. אישה גבוהה בשנות ה-30 המאוחרות בערך, שיער בלונדיני כהה, חזה מרשים, מבט קצת עצוב בעניים, לא ממש מצליח לשים על זה את האבצע.

ויקי- כלל המכונים טוענים שאתה מקבל 40 דק' מהרגע שדרכת במכון, אני פחות מקבל את התפיסה הזאת ולכן אני נמנע מללכת בסופ"שים כשהמכונים מפוצצים. ככה הבחורות רוצות למלא את רשימת העיסויים שלהן והן גם מקבלות הוראות מהבוס לתקתק לקוחות.
ממליץ לך עליה אם אתה בעניין של פצצות בקטע אחר, למרות שכבר היתה ביקורת נוגדת אותי בנוגע למראה שלה. כל אחד והעדפות שלו!
בהצלחה!Tongue
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי

18
[QUOTE=צוער1]דודו,שוב תודה.
רק תשלים בבקשה לגבי גיזרתה של אלונה(רזה/מלאה/וכד'), ולגבי רמת הפתיחות שלה ושל ויקי בענין המגע בגופן.
[/QUOTE]

מהפעם האחרונה שביקרתי במקום, היא מעט מלאה אבל לא משהו שאנחנו לא מכירים משאר העוסקות במלאכת העיסוי.
היא די ליברלית, ונותנת לגעת לה בחזה ומדי פעם מרפרפת בנשיקות על הגוף.

לעומתה, ויקי שונה מאוד.
היא בסוג של סרט שהיא כוכבנית פורנו ואוהבת לעשות פוזה למראה בחדר, הגוף שלה לעתי מדהים ובכלל המראה עוצר נשימה.
היא אוהבת לתפוס את הידיים שלך ושתבדוק לה גושים בחזה... חיוך(יש לה חזה נדיר),
גם הבודי שהיא עושה הוא סביר + , אבל היא די ממהרת ויודעת שהיא שווה הרבה מאוד. גם יש לה קטע להיות הראשונה שמציגה את עצמה ותמיד לומר לך:" כבר היית אצלי, נכון"? אחרי שתיפול לתוך עיניה הכחולות, לא נראה לי שתרצה לראות אחרות.
היא אגב לא מנשקת, לא נותנת לגעת במנוע, ודי טיזרית- למי שאוהב את הסוג.
מקווה שעזרתי...Star
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי

19
תודה,דודו,סיפקת בהחלט מידע רחב וחשוב.
לצערי,המסקנה שלי היא,שאין לי מה לחפש אצל שתיהן-כי הן לא ליברליות מספיק לטעמי.
אני צריך את הבחורה זורמת לפחות בכיוון של לאפשר לי להנות מגופה עם ידי,שלא לדבר על להנות ממנה עם פי...
אני פתוח וזורם,אז מצפה לפתיחות וזרימה גם מהצד השני :-) פייר לא ?

20
ביום שישי ביקרתי עם חבר באורגים 7 בשעות הצהריים
המקום נקי ומסודר, התרשמנו לטובה.
אני נכנסתי עם יוליה, בחורה סקסית ביותר כ165 ס"מ, רזה, חזה בינוני עומד, שיער שטני ארוך.
מדובר בבחורה מאוד נחמדה ויפה שיודעת לעסות וכמובן לגרות, מסאג' מושקע על הגב ושאר הגוף ובודי מחרמן נותנת לגעת מסביב ותמורת עוד 50 מאוד נקייה וטעימה הכל משורטט כמו בציור, מאוד נהנתי והיה גם כייף לקשקש איתה, קיבלתי את מלוא הזמן + 2 מקלחות.
החבר נכנס עם קטיה, בחורה גבוהה,רזה וסקסית,לפחות 175ס"מ. לדבריו היא מאוד ליברלית ונותנת להכנס לכל החורים ללא תוספת,עיסוי טוב ובודי מעולה, הוא אמר שמאוד נהנה.
אני עוד אחזור בביקור הבא במרכז

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”