כ קטיה באר שבע - סקס אדיר

קטיה באר שבע

1
שמתי פעמיי לדרום לביקור והחלטתי לדגום את נערות המקום.
א..דרך יד שנייה הגעתי לגב' קטיה שנמצאת ליד לשכת הגיוס בבאר שבע. מדובר בחורה בסביבות 55-50 לאוהבי הז'אנר.. כמובן שאפשר לומר כמו עם מזג האוויר באזור שהטמפרטורה גבוהה מהרגיל כך גם הזמן שהעלמה נותנת קצר מ40 דקות. בקיצור מה שנלמד הוא חזה גדול וטבעי ועיסוי סביר ביותר, לא דרשה מקלחת בהתחלה אלא בסוף..עבודת יד סבירה רק שפרצוף של "תגמור כבר" וזה די מעצבן.. בסוף גמרתי שאני מחזיק את שדיה העומדים. לא שאלתי על אקסטרות, אבל במנוע אין להכניס אצבעות ופנים ושער לא אוהבת שנוגעים.מספר מסתיים ב666 ביד שנייה תחת עיסוי בבאר שבע 200 שקל.

קטיה באר שבע

4
ביקרתי היום. הלכתי על פינוק מלא ב250. לדעתי הבחורה נהרסה. ריח נוראי מהכוס (שיותר נכון יש לה בור ולא כוס) והכי גרוע פפילומה בין בשטח בין הכוס לתחת. (אבל כשהזין עומד השכל...) לא מתנשקת וכבר לא מוצצת חשוף כבעבר. אחרי 10 דקות מתחילה לתקתק. אחריי נכנס בדואי. בקיצור לא אחזור ושומר נפשו ירחק...
אגב בקומה 16 גם ישנה דירה שמפורסמת במפגשים אצלי הבחורה לא רצתה לקבל אותי כי אני מתחת לגיל 30 מי שמבקר שידווח...

קטיה באר שבע

5
נפגשתי עם קטיה
אכן התיאור מדויק, חזה גדול, קצת מלאה בגוף(לא מספיק בשבילי) ביקשה 200 עבור מסאג והרפייה, סגרנו על 250 כולל סקס. היתה מאוד נחמדה, והריחה טוב,בזבזה עשר דקות על מזמוזים ומציצה ( מוצצת נחמד) אבל אחרי 4 דק של זיון היא התחילה להלחיץ... בדרך כלל אני לא צריך יותר משתי דק בשביל לגמור מרגע שאני מבין שזה יכול להגמר באכזבה, אני מפעיל את כישוריי ומתכונן להגיע לרגע... אבל קטיה היתה פשוט חסרת סבלנות ופספתי. פשוט קמה מהמיטת עיסויים, כיסתה את עצמה במגבת, והציעה לי כוס מים.
הייתי אצלה סהכ 17 דק, נורא התאכזבתי אני לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”