טוב, בדיוק חוזר משם.
צריך לדווח על כל דגימה, אפילו אם היא לא טובה - אז הנה זה בא...
בהתחלה רציתי מישהי אחרת מבת-ים,אותה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11967 קבעתי עם המזכירה ל-20:30, הכל טוב ויפה, איך שאני מוציא כסף ובא לנסוע אליה (היא נותנת את הכתובת רק שלושת רבעי שעה לפני הזמן, לטענתה...) - המזכירה אומרת לי שהיא בחופש היום בסוף

אבל יש את קירה, אמרה - בסוף התרציתי ונסעתי לקירה (אבל בסוף בסוף לא הייתי מרוצה בכלל).
נתחיל בזה שהיא נמצאת ברחוב אל קודס בבת-ים, ולא קל למצוא שם חניה בכלל.
נמשיך בזה שגם אחרי שאתה חונה - ההנחיות הן הזויות, והדירה עצמה עוד יותר הזויה ("כנס ולך עד השער השחור" , מסתבר שהשער השחור הוא בכלל בבניין ליד, והוא על הרחוב עצמו, ויש שם איזו אמא שממש חוסמת את הפאקינג שער עם עגלת תינוק, והיא נראית בעצמה כמו מישהי מברית המוצצות)
עברתי את השער השחור, עברתי את השער הנמוך מעץ, עברתי לדלת הקטנה הראשונה מתוך שתיים וכמעט עברתי התקף לב.
כעסתי על עצמי שמרוב חרמנות אני עושה את השטויות האלה והייתי כבר מחכה למחר - אבל כנראה שאם הייתי עמיד ליצרים האלה בכלל לא הייתי הולך לאף אחת.....

מפה לשם , נכנס לדירה ההזויה. בפנים מחכה לי ברבי יפהפיה - באמת שכן, יש לה פנים מאוד מאוד יפות ובובתיות, היא היתה עם מין שמלה פתוחה ותחתונים שגם חשפה גוף שהוא ממש יצירת אומנות. היא בול בגודל (1.7), רזה מאוד אבל חטובה, רגליים דקיקות וארוכות, בטן מעוצבת עד כאב עם עגיל בטבור, וידיים דקיקות + כפות רגליים יפהפיות - במילים אחרות, אם הייתה לי חברה כזאת היא כבר הייתה אשתי, וגם זה היה מונע ממני להגיע למקומות ההזויים האלה.
ואני אוסיף עוד כמה שורות על הדירה ההזויה (נשבע שלא חשבתי שאי-פעם אדבר על זה כמו שאר החברים היותר מנוסים, אבל באמת שעל פאקינג 500 שקל אתה מצפה ליותר)
היא שלחה אותי להתקלח במקלחת עם חלון חצי פתוח לסמטת הבלהות עם העגלות והמוצצות, המקלחון עצמו הוא חצי פתוח והבגדים שלי נרטבו על מלא.
מבחר הסבונים עומד על : סבון ידיים - שביקר השד יודע איפה על הגוף של מי שהיה לפניי, סבון גוף בריח ענבים לילדים (לא צוחק! (למרות שזה מצחיק בדיעבד)) - וזהו! 500 שקל... אפילו אוסיף ואומר שהסבון ענבים היה כמעט ריק

אחרי הזוועות האלו - אמרתי טוב, לפחות אתנחם בידיי הברבי היפה (אשכרה יפה, עם עיניים בצבע ירוקתכלת גדולות ותינוקיות, ואפילו שיניים יפות כמילות הרב - שאני לא מאמין שגם על זה אני מדבר - אבל היי... לומדים ככה...)
יש לה גם קעקוע טרייבל כזה מעל התחת (שהוא בעצמו יכול לגרום לגבר בוגר לבכות, מרוב שהוא עגול ויפה) , וקעקוע טרייבל על גב כף הרגל ומעליו צמיד מרעיש כזה - אתם מכירים את הטיפוס, זה הברביות האלה מהמסיבות טבע שכל היום מצטלמות לאינסטוש ולפייסבוק עם המסיבות טבע המסריחות שלהן.
אגב סירחון...
איך שניגשנו למיטה, היא טענה שהיא לא מתנשקת - וזה היה כוס אוחתאבוק רציני כי הייתי מת לנשק אותה, ומעוד סיבה כמו שתראו בהמשך. חוץ מזה שכמה רגעים אחרי זה היא אכלה לי את הזין.. אז אני לא מבין לגמרי, אבל לומד...
ואגב סירחון

רציתי 69 באמצע המציצה, היא הסתובבה - ולמרבה החרדה והזוועה היה לה ריח של זיעה מהכוס! אבל שילמתי 500 שקל!!! טוב אולי זה בגלל שנגמר הסבון... לא המשכתי למצוץ, וטוב שכך
כי אח"כ הבנתי שזה יכול להיות זיעה שעשתה את דרכה מהמפשעה של זה שלפניי עם הסבון המסריח מהמקלחת המסריחה שהמשיכה לנזול עד המפשעה שלה המס...
ת'כלס, אמנם הכוס שלה מריח רע - אבל פייר , עם יד על הלב (ועל הפה קצת כדי לא להקיא מהזיעה) - יש לה את הכוס הכי יפה ומושלם שראיתי בחיי
הוא ורוד-כתום כזה, סופר דופר הדוק וצר, עם שפתיים קטנטנות(לא כמו אלה שהשפתיים שלהם כבר מגיעות לאזניים) אבל עדיין בשרניות כאלה. כמו כוס של ילדה בת 24 (שהיא) שלא עבר הרבה על אף היותה... ועל אף ההוא עם הסבון שהיה לפניי.
מה עוד לספר?
משהו בחזה המשופצר שלה דפוק - משהו ביחס בין הנפח ציצי לנפח פיטמות שגוי.... אבל היה כיף לשים את הראש ביניהם.
הזיון היה נוראי. היא מין גופה. ברור כשמש שהיא לא רצתה להיות שם. תפסתי אותה נהנית כמה פעמים ואז ישר עוצרת את עצמה. נשים...
לא הצלחתי לגמור , כנראה בגלל החוסר תשוקה שרצה שם, והעובדה שהיא לא נישקה
בדר"כ לוקח לי לא מעט זמן לגמור, אבל הפעם זה היה שיא (גמרתי פעם אחת למרות הפאקינג 500 שקל ...)
היא מצצה לי גם באמצע, וזה היה מעולה (למרות שאני לא איש של מציצות) - יש לה שפתיים יפות, והיא יורקת על הזין גם באמצע. זה כיף
אבל ת'כלס .. לא היה סקס טוב.
כמה שיש לה פוטנציאל כמעט אינסופי בגלל איך שהיא נראית - היא עצורה נורא(מתלהבת מהגוף שלי, תופסת בכל שריר, ואז מפנה את הראש , נכנסת למצב קטטוני וחולמת על נילס הולגרסון או משהו... אם היית קצת בתוך זה הייתי גומר ממזמן!)
וזה עוצר גם אותך!
היא ביצ'ית נורא , אבל לגמרי יש לה את זה אם היא רוצה - היה למשל חם בטירוף (הלו?! 500 שקל! - שהמזכירה תבוא לשם ותנפנף עלינו עם עלה של דקל!) , אמרתי לה את זה - אז היא שאלה "אז מה לעשות? " חייכה, ועשתה עליי פו ואמרה "you're hot".
חשבתי לעצמי בלב: את חמה! אש! אבל לא מוציאה את זה עליי! אבל הוצאתי 500 שקל!
למרבה האירוניה היא מורה בארצה (למרות שכששאלתי מה היא עושה, היא אמרה שכלום - אבל אז שאלתי ומסתבר שהיא למדה הוראה) - ויש לה כמה דברים ללמוד .
[סתם, אני בטוח שהיא יודעת, כי יש לה את זה -אבל היא לא רוצה, בגלל זה היא גם לא נישקה אותי כמו חבר ממסיבת טבע]
קיצור באמת שלא ממליץ.
אני תמיד מבקש (ומקבל

) טלפונים מחברים פה - ואיכשהו תמיד מהתמונות הבחורה לא נראית לי. הפעם (לא שהיו לי כ"כ הרבה פעמים...) הייתי עם בחורה מהממת ממש - אבל זיון נוראי. אז למדתי את הלקח.
לא ממליץ.
ב-500 שקל זה שוד לאור יום. אתם כ"כ רוצים מישהי כוסית - תבואו, תצלמו בראש, תחזרו הביתה ותעשו מה שתעשו במקלחת לבד - כי זה בערך אותו דבר.
רק שהפעם תוכלו לקנות את כל הסבון שרק תרצו ב-500 שקל שחסכתם!
תהנו.
ואם מישהו דוגם את אשת המסתורין שלעיל (זאת שהייתה אמורה להיות במקום קירה!) אשמח לשמוע איך היא.
[למרות שהכי הייתי שמח לא לעסוק בעניינים האלה יותר לעולם,לא אישי, אבל אתם יודעים איך זה...]