כ קטי אנאלית - דף 3 - סקס אדיר

קטי אנאלית

21
[QUOTE=איצטגנין]

לדעתי - אתם מבלבלים בין קטי לקטי...

קטיה האנאלית היא קטי שהיתה לפני שנים באבן גבירול, בדירה סמוכה ל'אלכס המתלקקת' (פרשה). אח"כ היתה בבן-יהודה, עכשיו בבוגרשוב. (מפרסמת באתר מתחרה, "קטיה נשית ושובבה בדירה פרטית בתל אביב" תמונת אישה בלונדית מאחור, תחתון שחור, גופיה אדומה). מעשנת כבדה, קול צרוד, גוף מאסיבי.

קטי ששולחת הודעות - זו 'ליזי מאהבת דיסקרטית' שהיתה חברה כאן בפורום, והיא אכן מארחת חברות שלה מחו"ל מידי פעם (בד"כ צעירות ממנה, בלונדיניות...). מפרסמת באותו אתר מתחרה בו מפרסמת קטיה, "ליזי מאהבת דיסקרטית בתל אביב " (תמונה מטושטשת עם שמלה אדומה)

[/QUOTE]
איצטגנין צודק - זה השרשור על קטי שליאור היה אצלה:

עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

לקטי השניה היה שרשור בפורום הפרסומי של הבנות.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קטי אנאלית

27
[QUOTE=אוריאל]קטי שהיא חברה באתר... שלחה לי הודעה שהיא מארחת
אחלה בלונדינית כוסית כוסית בת 25.
שלחה לי תמונות... אכן נראית טוב מאד.
600 שח לשעה.
מישו היה?
[/QUOTE]

לא ללכת

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

קטי אנאלית

30
אז לאחר בחינת רשימת האנאליות, קטי בהחלט היתה אחת המטרות. הייתי אצלה בבוגרשוב, קומה ראשונה דלת שניה (להיזהר בטעות דפקתי על הדלת הראשונה). אז מבחינת מראה יש לה גוף טוב מאוד. לא רזה, לא שמנה, עסיסית סקסית. שאלה אם מספר אחד או שניים אמרתי שניים, אז תיכננה את הזמן בהתאם. מציצה טובה ומייד לאחר מכן עברה לעמדת דוגי, הכניסה לתחת היתה יחסית חלקה כמה פימפומים וגמירה ראשונה. לאחר מכן, שוכב על הבטן והיא מתחילה לעסות עיסוי נעים, לאחר מספר דקות אט אט יורדת לליקוקים עדינים בישבן רימניג נחמד ומציצה טובה, בשלב מסויים היא יושבת עלי שאני על גב שהזין שלי בתוך הכוס שלה והיא מכניסה אצבעות לטוסיק הרגשה מדהימהההה, לאחר מכן סובבתי אותה לזיון חוזר בטוסיק פעם בדוגי, פעם שהיא על הגב מראה מלבב עד הגמירה. סה"כ היתה חוויה טובה וייתכן כי אחזור.
הגברת יודעת בדיוק איך לענג גבר, היה חסר לי קצת יחס חם, נשיקות, למרות שראיתי את המי פה באמבטיה, אולי קצת התביישתי ולא לקחתי יוזמה, כי הבנתי שהיא בקטע של נשיקות (ועם כל הצניעות אני נראה לא רע)אבל ברגע שהיא לא יזמה אז לא התעקשתי.
GRANDE
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”