כ שיא העצבים - גבול חדש!!!!!!!- - סקס אדיר

שיא העצבים - גבול חדש!!!!!!!-

2
OMG
I'm shocked
מה ?? סלינה לא חצי רוסיה חצי צרפתיה ???
האמת שזה שלא הגעתי אליה בשלושה שבועות האחרונים זה רק בדלל שפעמיים היא היתה עסוקה ופעם אחת היתה בצפון..כנראה שהייתי בר מזל :)
כן..החלטתי בסוף לתת לה הזדמנות בעקבות דיווח של חבר אמין שהיה אצלה לאחרונה,נראה שהדיווח שלך יוריד אותה כרגע בדירוג בפנקס שלי
לא סומך על זה שיתפוס אותה במצב רוח טוב..ואני בניגוד אליכם לא מזיין ברחוב.. 400 שקל אצלי לפחות זה לא כסף קטן...

יש רק שאלה אחת שמעסיקה אותי (באמת שלא בציניות) למה הדיווחים החיובים היחידים ששמעתי עד היום על שריי מגיעים רק ממך ולא מאף אחד אחר

3
נראה לי הם מכירות אותך כי אתה שםהרבה ועושות לך את אותו תרגיל הם חברות כולם שם ..כנופיה.. וברחובהכל שונה הם מתנהגות איך שהם רוצות כי נאבד שם הדיקרטיות כבר מה תעשה תצא תריב איתם שיש מלא אנשיםבתור ומסתובבים כמו חתולים

5
שמע לי למשל יש כימיה טובה עם סופי(סלינה) אין מה לעשות זאת לא עבודה אידאלית וגם אני התבאסתי מכמה מארחות אי אפשר לשפוט על סמך זה אבל אם יש לך שלושה בנות שאחת מהן לפי דעתי יפייפיה ברמות מפגרות שריי למה לנסות בשטח דברים חדשים הרי ברור ששם השירות יהיה הרבה יותר גרוע זה כמו פס ייצור ברחוב חייבים להספיק כמה שיותר וכמה שפחות זמן
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”