כ אלה - רכבת באר שבע - סקס אדיר

אלה - רכבת באר שבע

1
אז לאחר שישבתי על כמה בירות עם חברים תקפה אותי חרמנות ומכיוון שאין מגוון רחב בבאר שבע החלטתי לנסות ולבדוק מה קורה על יד רכבת צפון באר שבע, הופתעתי לגלות שבמקום עובדת בחורה בשם אלה שנראית צעירה יחסית, שאלתי אותי לגילה אומרת שבת 35 אבל במבט ראשוני לא הייתי נותן לה יותר מ28 מקסימום. אלה בחורה בלונדינית רזה חזה קטן ויפה, את התחת לא הצלחתי לבדוק מכיוון שהיא הייתה עם שמלה לא צמודה והגעתי ברכב קטן ולכן התנוחה היחידה שהייתה היא כשאני למעלה, הפנים סבירות, מה גם שנחמד לדבר איתה והיא נותנת הרגשה טובה.
בכל מקרה ביקשה 200 שקלים עבור מציצה וזיון ברכב. כמובן שהסכמתי ונסענו לחניון הקרוב למקום שקט. עברנו למושב האחורי, אלה הלבישה עלי את הקונדום והחלה במציצה לאחר כמה דקות עברנו למנה העיקרית כשאני מעליה כמה פמפומים טובים ולאחר כ15 דקות גמרתי.

בסך הכל חוויה חיובית יחסית למישהי מהרחוב, לא חושב שאעשה זאת שוב מכיוון שזה פשוט לא נוח במיוחד באוטו קטן. למרות שנהניתי מהבחורה מיהרתי לגמור כי זה פשוט לא נוח מה גם שמדי פעם עוברים רכבים שגם מחפשים בחורות עובדות.

דבר נוסף ליד תחנת הדלק הירוקה יותר למטה אחרי החנייה של רכבת צפון עובדת בחורה נוספת שנראית מבוגרת בת 45 לפחות מבקשת 150 שקל לזיון ו100 למציצה למי שמעוניין.

אלה - רכבת באר שבע

2
תודה על הדיווח.
אלה לא חדשה פה באזור, אני זוכר שהייתי איתה בעבר.
היא בא והולכת ובסה"כ היה לי איתה חוויות טובות.
יש לה לוק של צעירה, בעבר היא הייתה נרקומנית, היום אני לא יודע מה מצבה.
המחיר יחסית גבוה 200₪, נראה לי שעדיף להוסיף עוד 200₪ ולנסוע למרכז ולבלות שעה עם בחורה "נקייה"
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”