כ סלין - הפתעה סוערת - סקס אדיר

סלין - הפתעה סוערת

1

יום חמישי שעות הערב המוקדמות, חזרתי מהעבודה חרמן ברמות אחרות, יש שתי עובדות חדשות בחברה ואחת מהן לא יוצאת לי מהראש, אז במקום שעוד פעם אזיין אותה ביד הדמיון שלי...Tongue

הזמנתי את סלין, מפרסמת כאן באתר,

התמונות לא אמתיות אבל

בכל זאת, סלין היא כוסית על צעירה בשנות העשרים המוקדמות מאד ושווה ביותר,

פנים יפות ומבט שובב, גוף סקסי, לא רזה מדי וחזה קטן, טבעי ויפה.

המתנתי לה חצי שעה נוספת לאחר שהובטח לי תוך חצי שעה...זה בגלל הביקוש/אקיבוש
אמר הבחור, סבבה אז המתנתי והיא סוףסוף הגיעה, הסתכלתי במראה שמתי עוד קצת בושם
ונדרכתי,

איך שנכנסה דחפה לי נשיקה רטובה ואמרה -
Hello - הלו
גם לך מתוקה,

יעילות זה חשוב אז בלי לבזבז רגע נוסף, אנחנו מתפשטים, נכנסים למיטה, היא מכניסה
אותו לפה,

למציצה קלה להעמדה בלבד, כדי שלא אגמור, מלבישה אותו והופ אני בתוכה במיסיונרית, ליקוקי
לשון הדדיים ואני תופס לה את החזה בשתי ידיים, שמתי לב (יותר מדויק ייחלתי לכך) שהיא אוהבת
קצת חזק, כולי תקווה שהיא תאהב הרבה חזק (אולי ברוטאלי?!), אז אני ממשיך לבחון
אותה, תופס לה את הפטמות חזק עם האצבעות והבחורה מתחילה לזוז בקפיצות כשהיא תופסת
לי את התחת עד כדי שריטות, יופי כיוון מצוין אני חושב ומושיב אותה עליי, היא זזה בחושניות,
מתפתלת ללא הפסקה וגונחת בטירוף, אני מבקש ממנה לדבר/ לקלל קצת ברוסית (משוגע על
זה) והיא נכנסת לקצב, אני נותן לה ספאנקים בטוסיק המדהים שלה ונראה שהיא זורמת לעוד...עוד?!
אז אני נותן חזק יותר ותופס לה באגרסיביות את השדיים, היא משתפת פעולה ותופסת אותי
חזק מאד בגב, שכמעט הרגשתי את האצבעות שלה עושות לי חורים, היא ממשיכה עוד קצת
וגומרת בקולי קולות, אני מרגיש אותה רוטטת, כולה רטובה ואני כמובן מצטרף לגמירה המשותפת מוחא כפייה

שוכבים מחובקים להתאושש, קצת דיבורים קצת צחקוקים והיא חוזרת לקרב,
היא מנשקת ומלקקת וגורמת לחבר להזדקר שוב, סלין מוצצת סבבה, היו לי הרבה טובות יותר, אבל היא כל כך טבעית ונונשלנטית
שזה מחרמן אותי אפילו יותר, אז ממשיכים, אני מושיב אותה שוב פעם עליי, זכרתי שבפעם
האחרונה זה היה פיצוץ צחוק, האמת גם הפעם אבל רציתי להספיק את התנוחה האהובה עליי
לקינוח, אנחנו עוברים לדוגי ואני מזיין לה את הצורה חזקקק ומהררר ונותן לה כבר
כאפות מתקדמות לישבן, אני משכיב אותה על הבטן, מפסק לה את הרגליים, תופס/ סותם לה את הפה
חזק ונכנס בכל מאודי לתוכה, היא כבר צורחת מהנאה ואני פתאום מבין – אני מאוהב בה!

טוב לא ממש בה אלא בזיון הזה, בחוויה הזו, אני עומד להשפריץ אבל יוצא להתאפקות קטנה, אנחנו מתחרמנים והיא מבקשת שאמשיך מהיכן
שהפסקנו, אז אני ממשיך באותה התנוחה ובאותו הקצב עד לגמירה המרגשת Tongue

לסיכום:
פנים – 8
גוף - 8
ביצועים - 9
אוראלי - 8
GFE - 10
אנאלי – היה כ"כ טוב שבלהט הרגע לא הספקתי לבדוק – מצטער
מחיר- 800

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9596&IsMobile=0

max 200 characters

סלין - הפתעה סוערת

5
[QUOTE=bubu6699]דיווח מחרמן!!!!!! שאפו!!!!!![/QUOTE]הדיווח אולי מחרמן, אבל המציאות פחות.

גם אני התלהבתי מהתמונה בפרסום ומהדיווח של ליאור והחלטתי אתמול ללכת בעבותיהם. קבעתי עם הפקיד וסיכמנו על זמן ומחיר, לא לפני שווידאתי שמדובר באותה סלין אשר מככבת בפרסום.

הגעתי למלונית, שכרתי את החדר, ובאיחור המעצבן אשר מקובל בליווי בימים אלו, הבחורה הגיעה. כבר ממבט ראשון היה ברור שזו בחורה שונה, ללא שום דמיון לזו אשר בפרסום. לא הפנים, אשר היו עגולים, פשוטים ומחוצ'קנים, לא השער, אשר היה בלתי מטופח ונטול ברק, לא הגוף, אשר הזכיר יותר חבית מאשר הבחורה התמירה אשר בפרסום, ולא החזה, אשר נראה שטוח לחלוטין. להוציא את החצ'קונים והחזה השטוח האופיניים לבחורה צעירה, זו נראתה יותר כבת 35 פלוס.

צלצלתי לבחור והטחתי בפניו את הבעיה, והוא לא הכחיש, רק שאל אם אני בטוח שאני לא רוצה שהמחליפה תישאר. הבהרתי לו שאין מצב ושאני מתרעם על עלות החדר אשר עלי לספוג, אך הוא ממש לא התרגש. שילחתי את הבחורה, תוך שריחמתי על שנכלאה למצב המביך שלא באשמתה ורצתי לדווח במהרה, לפני שהבחור יספיק להפיל בפח חברים נוספים.

אז רשמו לפניכם את המספר שלו 055-9534017. אם תראו את מודעה עם המספר הזה, דעו לכם שמאחוריו עומדת סוכנות רמאיתכועס. ושלא יעבדו עליכם!

סלין - הפתעה סוערת

7
[QUOTE=ליאור]

almoni2009
אני עומד מאחורי כל מילה שרשמתי, אבל ככה זה עם כולם, לפעמים מצליח ולפעמים פחות,
לכן מומלץ לתאם ציפיות ולהדגיש פרטים וכמה שיותר ואם גם זה לא עזר אז שלח את היונה...
[/QUOTE]

ליאור לא הבנת ?
שלחו לו מישהיא אחרת ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”