דבר ראשון זה דיווח ראשוני שלי אז תבינו
אתמול הייתי בדירה ביצחק שדה ולאחר סבב של בנות בחרתי באלן
גוף לא רזה ולא מלאה יש מה לתפוס קעקוע מעל הישבן
זורמת לכל תנוחה אוהבת להזדיין
לא הרגשתי תקתוקיה לא עושה אנאלי
סה"כ תמורה שווה בעבור 250₪
אלן מיצחק שדה
2בחורה מאוד ותיקה ועברה כבר כמה דירות.
התחילה בדירה ביריבל ואחר כך התגלגלה עוד דירות
הייתה קבועה שלי המון זמן. היא בכדול בחורה לא יציבה , אוהבת לשתות והרבה
נתונה למצבי רוח.
אלן מיצחק שדה
3הייתי איתה פעם אחת היה לא רע אבל לא אחזור אליה כי המראה לא עשה לי את זה
דרך אגב בר בדר"כ יותר מסטולה שם בסופש -:)
אלן מיצחק שדה
5יצא לי להיות עם הלן (ועם סיון) מיצחק שדה כמה פעמים אין ספק שהלן(אלן)הרבה טובה ומפתיעה לעיתים חובבת יין שותה ישירות מהבקבוק כשרציתי לרדת לה אמרה ממש לא ככה נכנסה שטפה הכל אמרה עכשיו תהנה הכל מריח דבש באמת צעירה ויפה שדיים קשים למדי כשמזיינים אותה אמנם זזה כמו גופה המציצה שלה לא משהו לספר לדורות הבאים אבל מי שחשקה נפשו בגוף צעיר ומתוח כוס טעים ומריח במחיר עד 250 ש"ח ורק בסופש נותנת את מלוא הזמן מי שגומר מהר מתבעסת עליו
שורה תחתונה עיסקה סבבה לגמרי מי שבעיסקי תקתוקיות ולא מוכן לשלם סכומים של 400 ו 500 עיסקה הוגנת.
שורה תחתונה עיסקה סבבה לגמרי מי שבעיסקי תקתוקיות ולא מוכן לשלם סכומים של 400 ו 500 עיסקה הוגנת.
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה
אלן מיצחק שדה
6האם זו אותה אלן מהירקון 56?
ואווו איזה נוסטלגיה, היא היתה אחת הקבועות שלי, הייתי עושה איתה הכל חוץ מאנאלי, היתה זורמת לכל מה שביקתי
כשעברה לריב"ל התקלקלה וכבר לא נתנה גמירה בפה ולא facefuck
ראיתי אותה לפני 3.5 שנים בכרך ביצחק שדה, היא שמנה וכבר לא פצצה כמו שהיתה פעם, אבל.....עדין שווה
יש לה ילדה בת 14 בערך והיא כל הזמן עושה כסף וחוזרת לרוסיה כנראה להביא למשפחה שלה
אם היה לה שירות כמו פעם הייתי עכשיו הולך מחכה ביצחק שדה עד שתגיע .....אייך הזמן עף לו
שתבינו שפעם היא היתה לוקחת 250 ש"ח ל 40 דקות ולעשות הכל, היום במחיר הזה יש לך פחות מ 20 דקות וגם זה הכל עם גומי
אייך הזמנים השתנו 

אלן מיצחק שדה
9[QUOTE=רמתגני]הייתי איתה פעם אחת היה לא רע אבל לא אחזור אליה כי המראה לא עשה לי את זה
דרך אגב בר בדר"כ יותר מסטולה שם בסופש -:)
[/QUOTE]
מדבר על בר מיצחק שדה 36? גבוהה בלונדינית רזה... פנים יפות?
וואי, איך אהבתי אותה!!
זוכר שהיה לה בקבוק ברנדי מאחורי המיטה והייתה שותה מזה, וגם הציעה לי פעם.
ממש סקסית אחת.
היא עדיין עובדת? נמצאת? איפה היא?
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
אלן מיצחק שדה
10אני חייב לדעת אם מדובר על אותה אחת, חיפשתי אותה מלא.
אם מישהו פה יכול לזהות אותה לפי תמונהיש לו טלפון עדכני שלה-אודה לכם מאוד!
אני אומנם קורא פה הרבה אבל די חדש פה, כשראיתי את הדיבור עלייה לא התאפקתי להגיב ! 

תודה לכל מי שיעזור מחכה לעדכונים בפרטי, במידה ואכן אותה אחת מבטיח לבקר ולהשאיר פירוט מפורט איך היה