כ מסע לקייב אוקריאנה - סקס אדיר

מסע לקייב אוקריאנה

5
מועדון שוטרס
קאריביאן
כולן יודעות אנגלית
גם מועדון סקסוס
חוץ מיזה
Kakdila מה נשמע
Ya hachoo tybaאני מעוניין בך
Ya hachoo sex אני מעוניין בסקס
50$davay? 50 דולר טוב?
מונית ולחדר
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

מסע לקייב אוקריאנה

7
כמעט בלתי אפשרי להסתדר בלי רוסית. במונית, בחנויות, ברוב מהמסעדות, בהשכרת דירה, כולם מדברים רק רוסית.
הבחורה ה"רגילה" שתפגוש ברחוב יודעת אנגלית בסיסית ובד"כ תתבייש לדבר באנגלית. הם יותר מבינות מאשר מדברות.
הבנות שהולכות למועדונים במטרה לפגוש אנשים כמוך רגילות לדבר עם תיירים ולכן יודעות בדיוק את האוצר מילים שנדרש בשביל לנהל מו"מ מואץ לכיס שלך... סליחה לדירה שלך.

מסע לקייב אוקריאנה

9
הייתי שם בתקופה הזאת שנה שעברה מספר פעמים, ואני לא מבין מילה ברוסית והסתדרתי די טוב.
ההצעה שלי היא ללכת דווקא על נערות ליווי עצמאיות שמפרסמות, והצעה שניה היא לא ללכת על הזולות.
כן. כמה שיישמע לכם מוזר, אם תהיו מוכנים להשקיע משהו כמו 1000 ש"ח לשעתיים - תמצאו בחורות כוסיות ממש בנות 20-22 שיפנקו אתכם ברמה מטורפת.
הן רציניות, ואפשר לקבוע איתן בכניסה למלון כדי לראות איך היא נראית, אם היא לא נראית לכם - תנו לה כמה גרושים למונית ושחררו, אבל ברוב המקרים העצמאיות במחירים האלה דומות לתמונות של עצמן.
אם תחפשו במחירים זולים יותר, סביר שתפלו על כונפות.
ותזכרו שבכל מקום על איכות משלמים - במקרה של קייב 1000 ש"ח לשעתיים עם כוסית על - זה לא כזה מחיר גבוה לשלם.
ואם כבר לשלם עדיף לשלם סכום כזה לבחורה כוסית מאשר 400 ש"ח לאיזור כונפה שזה לזרוק את הכסף לפח.
זאת דעתי.

מסע לקייב אוקריאנה

10
טוב לאחר יצירת קשר עם הרבה בחורות דרך ממבה, אני הייתי שבוע שעבר בקייב
ממש כיף שםת בעיקר בגלל שהמטבע מאוד זול.
ובעיקר בגלל שיש שפע של בחורות צעירות ויפות במחיר מאוד נמוך בערך 250 ש״ח לשעה
ולא כמו פה בארץ שאחת שהיא טיפה מעל הממוצע רוצה 600 ש״ח

ממליץ לכולם לטוס לשם, ואני ישקול לטוס גם לאזורים אחרים באוקריאנה כמו שהוצע כאן
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”